Vlad Voiculescu nu are studii superioare

Vlad Voiculescu și-a început studiile la una dintre cele mai prestigioase universități europene, Vienna University of Economics Business Administration în 2001, după 18 ani de când a terminat liceul din Pucioasa. La Viena se afla baza unchiului său securist, afirmă publicații de investigații.

Ziariștii de la site-ul criticii.ro au mers pe firul diplomei universitare a lui Voiculescu, pentru a afla mai multe informații despre studiile ministrului, inclusiv la Dexia Kommunalkredit Bank AG, Volksbank International AG și Erste Group Bank AG unde acesta a lucrat în poziția de manager, respectiv vicepreședinte al Diviziei de Finanțări de Infrastructură (Erste Group). „Probabil ministrul Sănătății a ales să mintă cu nerușinare despre studiile sale, pentru că știa că nici un ziarist din România nu va primi informații de la Universitatea din Viena despre studiile sale”, scrie sursa citată.

„El spune că avea două restanțe la momentul părăsirii facultății, apoi nu mai pomenește deloc acest subiect. În 10 ani de zile ar fi fost exmatriculat, așa cum a pățit Allen Coliban la Universitatea Politehnica din București – a fost exmatriculat pentru că nu a dat examenele la două laboratoare. Într-adevăr poți să finalizezi studiile fără examen de licență, dar dacă nu îți dai toate examenele la timp, ești exmatriculat. La Universitatea din București trebuie să cumperi un semestru de grație și să-ți dai examenele. Dacă nu-ți dai examenele, ești exmatriculat în mai puțin de 3, nu 10 ani, de la orice formă de învățământ universitar la zi din UE. Deci nu a urmat cursuri cu frecvență la zi.”, a declarat Horea Mihai Bădău, lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

Ghinion, o întrebare sensibilă a făcut pe cineva să vorbească:

„We are skeptical about his studies with which he holds important positions in the romanian state. In recent years, the education system in our country has been fighting against impostors with fake studies and copied doctoral theses. We hope you can give us one answer about this problem.”

„Suntem sceptici cu privire la studiile sale, cu ajutorul cărora deține funcții importante în statul român. În ultimii ani, sistemul de învățământ din țara noastră a luptat împotriva impostorilor cu studii false și teze de doctorat plagiate. Sperăm că ne puteți oferi un răspuns despre această problemă. ”, a fost întrebarea care l-a făcut pe profesorul Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher să ne spună ce reprezintă această notificare prezentată de Vlad Voiculescu.

Ce spune profesorul Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher

Redactor – Programul Meisterklasse Osteuropa (High-Potentials 1-jähriges Programm der Wirtschaftsuniversität Wien und BA), dar conform https://search.obvsg.at/ (site unde se pot verifica diplomele în Austria) dl. Vlad Vasile Voiculescu face doar un curs magister în 2011, iar documentele prezentate în spațiul public sunt doar o notificare primită de la Universitate. Domnul Voiculescu a povestit cum a terminat Universitatea din Viena în 11 ani și a refuzat să prezinte o fotografie cu diploma de licența.

Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher – „Meisterklasse Osteuropa” este un program separat de 1 an pentru studenți talentați din Europa de Est, care nu este oficial diplomă, dar toți studenții care finalizează cu succes acest program (precum domnul Voiculescu) primesc un certificat. După cum se poate vedea din „Diplomurkunde”(certificatul) pe care l-ați atașat, domnul Vlad Vasile Voiculescu a finalizat cu succes „Diplomstudium Betriebswirtschaft”.

Vlad, o demisie ?

Domnule ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, în situația de față s-ar cuveni o demisie de onoare. V-ați mințit electoratul(USR-PLUS) și evenimentul de la Matei Balș reprezintă încă o tragedie națională. Dumneavoastră sunteți vinovatul moral prin funcția pe care o dețineți și pentru că v-ați complăcut în minciună alături de personaje ca Raed Arafat și Adrian Streinu Cercel.

Oamenii încă mor arși de vii în spitale în mandatul dumneavoastră și nu putem uita că ați ajuns în această funcție importantă în stat pe spatele evenimentelor de la Colectiv.Scriu Ziariștii de la site-ul criticii.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *