VIOLENȚE EXTREME ÎN SUA. Bande de negri pro-Biden vânează suporterii lui Trump în văzul Poliției din Washington după Marșul Make America Great Again. Tineri, bătrâni, femei, copii, hăituiți și atacați în plină stradă! Cazul MIHĂILĂ COFAR în SUA

Democrația Populară pro-Biden a intrat în acțiune în America la fel ca în România lui martie 1990, când la Târgu Mureș românul Mihăilă Cofar a fost atacat și mutilat pe viață de hoarde de maghiari dezlănțuite sau ca în iunie 1990, când minerii lui Ion Iliescu, Petre Roman dar și Mihai Șora și Andrei Pleșu, membri ai Guvernului FSN-GDS, au maltratat sălbatic studenții și bucureștenii. Cine și-ar fi imaginat vreodată că aceste scene se vor reproduce în Capitala Americii, țara care a fost văzută de generații și generații de români ca Tărâmul Libertății și democrației?!

Violențe extreme au fost înregistrate după Million MAGA March, marșul suporterilor lui Trump veniți la Washington pentru a-l susține pe președintele SUA și a reclama numeroasele fraude înregistrate în procesul electoral prezidențial din 3 noiembrie. Bande organizate de negri „Antifa” și BLM au trecut la vânătoare de oameni pe străzile din Washington, în văzul Poliției, fără nici o rezervă. Presa de dreapta a raportat că Poliția primarului democrat de culoare Muriel Bowse a blocat accesul unor suporteri Trump pe anumite căi de acces obligându-i să intre între hoardele BLM. Numeroase incidente se înregistrează chiar în aceste momente. Zeci de suporteri Trump sunt asediați într-un hotel de gherilele urbane colorate ale lui Biden. Tineri, bătrâni, femei, copii, hăituiți și atacați în plină stradă! După fotogramele care ne amintesc izbitor de Cazul lui Mihăilă Cofar, în care vedem cum un om singur se luptă cu o haită de negri pentru a fi atacat pe la spate și apoi călcat cu picioarele pe cap, redăm în continuare și alte câteva filme preluate de la Breitbart și TPMATENȚIE – IMAGINI ȘOCANTE!

sursa:activenews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *