”Urșii nu sunt bestii fără suflet! Și ei suferă ca și noi!”.Imagini sfâșietoare la Zărnești. Un urs care a stat 20 de ani în cușcă se învârte în cerc, deși este liber

Ursoaica Ina, care a stat 20 de ani închisă într-o cușcă la zoo în Piatra Neamț, se învârte și acum în cerc, deși este liberă, în Sanctuarul de Urși de la Zărnești. ”Este imaginea traumei care uneori nu se vindecă”, spun cei de la AMP Libearty.

Ina a fost ținută captivă 20 de ani într-o cușcă la Parcul Zoo din Piatra Neamț înainte de a fi eliberată și dusă la Sanctuarul de Urși de la Zărnești, scrie Știri Neamț.

Ursoaica este acum liberă, dar mintea ei o ține captivă și în prezent, de aceea se învârte, la nesfârșit, în cerc, într-o cușcă imaginară creată de trauma trăită.

”Când mergeți la o grădină zoologică care are spații minuscule pentru animale, să vă aduceți aminte de mișcările Inei! Mintea ei a rămas captivă într-o cușcă imaginară, aceeași care a ținut-o prizonieră timp de 20 de ani. Aceasta este imaginea traumei care uneori nu se vindecă și nu se uită niciodată!”, spun cei de la AMP Libearty- Bear Sanctuary, care prezintă și imaginile sfâșietoare într-o postare cu titlu ”Urșii nu sunt bestii fără suflet! Și ei suferă ca și noi!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *