Un suc natural care reduce diabetul de tip2 într-o săptămână

Aceste rețete vă vor ajuta să reduceți diabetul dvs. de tip 2 într-o săptămână; și evitați să mâncați paste, orez, cartofi, porumb și alimente procesate făcute cu făină, grâu, gluten, zahăr, sirop de porumb și uleiuri parțial hidrogenate (grăsimi trans).

    Suc de spanac și țelină (ingrediente):

Ø 3 mâini de spanac

Ø 2 tulpini de țelină cu Frunze

Ø 1 morcov

Ø 1 măr verde

Ø 1 castravete (opțional)

Spălați și curățați morcovul și mărul verde și îndepărtați semințele de mere. Sucul morcovului și mărului verde dintr-un storcător, le amestecați împreună cu spanacul și țelina într-un blender.

 Notă: Morcovii și lămâia conțin potasiu care poate ajuta la echilibrarea nivelurilor ridicate de sodiu asociate cu hipertensiunea arterială. Morcovul este un bun regulator al sângelui și este excelent pentru a ajuta problemele oculare la diabetici. Spanacul conține calciu, beta caroten, vitaminele A și C, care oferă multiple beneficii pentru sănătate. Țelina este bogată în potasiu și magneziu, care sunt din nou atât de esențiale în prevenirea și tratamentul tensiunii arteriale crescute. Țelina conține sodiu și minerale care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Merele verzi conțin acid malic, care ajută la scăderea nivelului de zahăr.

     Varză de Bruxelles și suc de fasole :

Ø 10-12 verze de Bruxelles

Ø 2 căni de fasole verde păstăi

Ø 1 castravete (opțional)

Ø 1 lămâie decojită

Suc de varză de Bruxelles, apoi, fasole, apoi lămâia se pun în blender și se amestecă.

  Notă: Varza de Bruxelles și fasolea vă furnizează minerale și energie cheie prin crearea vitaminei B6 și sunt o sursă excelentă de insulină.

    Suc de spanac, țelină și pătrunjel :

    Suc de spanac, țelină și pătrunjel :

Ø 2 Mâini de spanac

Ø 1 țelină cu tulpină

Ø 1 Mână de pătrunjel

Ø 4 morcovi

Ø 1/2 măr verde

Sucul a 2 morcovi, apoi spanacul, pătrunjelul, țelina și ultimii 2 morcovi se pun în blender și se amestecă.

  Notă: Potasiul, sodiul și alte minerale vă vor ajuta să vă gestionați glucoza din sânge în mod natural și, de asemenea, vă vor ajuta să scădeți tensiunea arterială.

 Sfat de sănătate: În loc să luați un medicament, cum ar fi un diuretic pentru a vă scădea tensiunea arterială, încercați o legumă care acționează ca un diuretic natural, adică sparanghel, castravete, pătrunjel, suc de lămâie.

    Năsturel, roșii și suc de pătrunjel

Ø 6 crenguțe de năsturel

Ø 1 mână de pătrunjel

Ø 2 roșii

Ø 2 mere verzi

Tăiați merele în pene și îndepărtați semințele. Așezați toate ingredientele într-un blendăr și amestecați bine.

  Notă: Aceasta este o rețetă excelentă de suc pentru inimă, eficientă în prevenirea bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale. S-a constatat că consumul zilnic de mere verzi sau suc de mere poate scădea mult nivelul colesterolului, care sunt cauzele inflamației și afectează pereții arterelor sanguine și cresc mult riscul de accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord.

Roșiile conțin licopen care poate ajuta la reducerea LDL, care este colesterolul rău cu cel puțin 10% dacă este consumat zilnic. De fapt, consumul a 1/2 litru de suc de roșii zilnic poate ajuta la protejarea împotriva bolilor de inimă. Nasturelul este plin de beta-caroten și antioxidanți, care sunt cruciale în reducerea riscului de boli de inimă, cataractă și anumite tipuri de cancer.

 Notă: Dacă faceți suc regulat, asigurați-vă că nu înlocuiți mesele „super”, cum ar fi legumele aburite, legumele crude întregi și salatele verzi, cu frunze, cu sucuri. Sucurile ar trebui folosite în primul rând ca o completare a mesei – nu ca înlocuitor. (Cu toate acestea, un smoothie verde poate fi folosit ca masă de înlocuire, deoarece conține tot ce este în masă, inclusiv carbohidrați, grăsimi, proteine, apă și fibre).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *