Un poliţist a încătuşat cu forţa o minoră care vindea ghiocei în Capitală

Acuzaţii de violenţă la adresa unui poliţist din Capitală. Acesta a fost filmat în timp ce bruschează o tânără care ar fi fost prinsă în timp ce vindea ilegal ghiocei.

Un poliţist a încătuşat cu forţa o minoră care vindea ghiocei în Capitală. Şefii agentului au deschis o anchetă

Întreaga scenă a fost filmată de un martor şi postată pe reţelele de socializare. Din imagini se vede cum poliţistul bruschează minute bune, în încercarea de a-i pune cătușele, tinerei care țipă să fie lăsată în pace. Potrivit martorului, tânăra ar fi o minoră gravidă.

„După ce polițiștii comunitari au eradicat fenomenul bătrânelor „traficante” de verdeturi, a venit rândul bravilor polițiști ai Secției 2 Poliție sa intervină în forță în cazul unei minore gravide care își câștigă existența din vânzarea florilor in intersecțiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenți de poliție intervin pentru stoparea acestei ” infractiuni” deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastră „metropola” sa isi reia cursul firesc. Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de poliție a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa încatușeze o minoră, ce facem daca se confruntă cu adevărați infractori?

In urma acestei acțiuni așa zișii polițiști au reușit urmatoarele performanțe:

– au procedat la confiscarea unui număr de 15 cosulete cu ghiocei ” de contrabanda”,

– au încătusat si au condus la sediul Secției 2 Poliție 3 minori (două fete și un baiat) care au fost agresați fizic si verbal de către acești bravi apărători ai legii.

Ma intreb oare dupa ce vedeți aceste imagini va simțiți în siguranță și aveți încredere”, se întreabă tânărul care a postat pe Facebook filmarea.

Sursa:antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *