SUA :55 de persoane au murit după ce au primit vaccinuri COVID-19

Cincizeci și cinci de persoane din Statele Unite au murit după ce au primit un vaccin COVID-19, potrivit rapoartelor transmise unui sistem federal.

Potrivit rapoartelor, au avut loc decese în rândul persoanelor care primesc atât vaccinurile Moderna, cât și vaccinurile Pfizer-BioNTech.

În raport, sunt evidențiate reacțile adverse ale vaccinurilor (VAERS), este o bază de date federală. Rapoartele VAERS pot fi depuse de oricine, inclusiv de furnizorii de servicii medicale, pacienți sau membri ai familiei.

Rapoartele VAERS „deseori nu au detalii și uneori pot avea informații care conțin erori”, potrivit site-ului web al sistemului de raportare. Totuși, rapoartele despre VAERS reprezintă „doar o mică parte din evenimentele adverse efective”, afirmă site-ul

În unele cazuri, pacienții au murit la câteva zile de la primirea unui vaccin COVID-19.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, rezident în Colorado,  doua zi după vaccinul Moderna, în ziua de Crăciun, rezidentul „a fost observat în pat culcat, palid, cu ochii pe jumătate deschiși și spumă care venea din gură și nu răspundea”, se arată în raportul VAERS. „Nu respira și nu avea puls.”

Într-un alt caz, un bărbat din Dakota de Sud, în vârstă de 93 de ani, a fost injectat cu vaccinul Pfizer-BioNTech pe 4 ianuarie în jurul orei 11 Aproximativ două ore mai târziu, el a spus că este obosit și nu poate continua cu terapia fizică pe care o făcea mai mult. A fost dus înapoi în camera sa, unde a spus că picioarele îi sunt grele. Curând după aceea, a încetat să respire. O asistentă a declarat un ordin de a nu resuscita.

O purtătoare de cuvânt a Food and Drug Administration (FDA), a declarat pentru The Epoch Times prin e-mail, „Orice rapoarte de deces în urma administrării vaccinurilor sunt investigate prompt și riguros în comun de către FDA” și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor ( CDC).

Oficialii din domeniul sănătății de pe site-ul VAERS avertizează că un raport către sistem nu dovedește că un vaccin a cauzat evenimentul advers și că nu este necesară nicio dovadă că evenimentul a fost cauzat de vaccin pentru ca sistemul să accepte raportul.

În plus față de decese, oamenii au raportat evenimente care pun viața în pericol după vaccinările COVID-19, precum și 24 de dizabilități permanente, 225 de spitalizări și 1.388 de vizite în camera de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *