SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend pentru ca Iohannis să schieze , SPP-ul nu lasă pe nimeni pe acea pârtie.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohanis a fost surprins in acest weekend la ski, pe muntele Cindrel. Acesta avea un echipament de ski de ultima generatie, dar nu sa iasa in evidenta. Era insotit de zeci de Spp-isti, si ei pe schiuri, care asigurau perimetrul ca presedintele sa schieze in liniste. La plecare, la fel ca si la venire, un Duster modificat special pt presedintele ROmaniei, cu senile in loc de roti, a venit sa-l ia pe Klaus Iohannis si pe Spp-isti. De remarcat cum arata presedintele Romaniei, cum se chinuie SPP-istii cu schiurile, dar si ce achizitie de zeci de mii de euro a facut SPP ca sa-l duca pe Iohanis pe munte(un duster cu senile este pe 50.000 eur)

SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend din cauza ieşirii la schi a preşedintelui Klaus Iohannis. Decizia afectează direct activităţile din turism de pe pârtie, conform micului antreprenor Nora Staicu, administrator al cabanei Păltiniş, scrie Evenimentul Zilei.

Nora Staicu, un mic antreprenor de pe pârtia de schi de la Păltiniș, afirmă că președintele Klaus Iohannis și-a făcut un obicei ca două zile pe săptămână să vină la Paltiniș. Nu asta este problema, ci că SPP-ul nu lasă pe nimeni pe acea pârtie.

Rezultatul acestei decizii îi afectează pe micii afaceriști, care sunt nevoiți să nu se uite la președintele Iohannis și să nu facă niciun ban în respectivele zile.

Locanică din Păltiniș despre decizia lui Iohannis: „E chiar aiurea”

„Șase zile în ultimele săptămâni nu am putut funcționa și să facem un profit din cauză că circulatia este întreruptă pentru venirea lui Iohannis la schi. Este chiar aiurea să mai suportăm şi treaba asta după atâtea luni de restricţionare din cauza pandemiei.

Aş fi dorit foarte mult să am o întâlnire faţă-n faţă cu preşedintele. Eu sunt o cunoştinţă mai veche a preşedintelui Iohannis. Am pierdut 6 spaţii comerciale din cauza acestui domn, care se ocupă cu lucruri oculte.

N-am nimic împotrivă să-şi facă sportul de iarnă. Acum este doar el şi mai sunt doar doi turişti pe pârtia de schi. Nu este posibil să sufere un întreg oraş din cauza lui. Este chiar aiurea, după ce am trecut prin pandemie…”, a declarat Nora Staicu , localnică și antreprenoare, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *