Frica asigură obediența față de stat în războiul COVID 19

Un celebru citat al lui Franklin D. Roosevelt este: „Singurul lucru de care trebuie să ne temem este frica însăși”. El a înțeles că frica este în cele din urmă ceea ce ne scoate din drepturile omului și ne conduce spre o societate totalitară și că singura modalitate de a ocoli o astfel de soartă este de a rezista cu curaj fricii. Astăzi, una dintre cele mai mari amenințări (sau cel puțin așa ni se spune) este o pandemie globală. Astăzi, avem și ceva ce niciun tiran anterior nu a avut, și anume tehnologia de urmărire, control și manipulare a indivizilor oriunde s-ar afla. Majoritatea oamenilor sunt înconjurați de dispozitive electronice și fără fir care culeg toate datele imaginabile despre viața ta personală. Moneda digitală este pregătită pentru a finaliza rețeaua tiraniei.

     Ingineria Contagiunii

S-au scris multe articole care revizuiesc dovezile științifice ce susțin afirmația că SARS-CoV-2 este o creație de laborator. Dacă agentul patogen a fost eliberat accidental sau intenționat este probabil mai puțin important decât stabilirea adevărului originii sale. Motivul pentru care spun acest lucru se datorează faptului că intenția ar fi greu de dovedit, în timp ce faptul că suntem făuritori de arme biologice este de necontestat – și, atâta timp cât continuăm cercetarea periculoasă în această direcție, rezultatul final nu poate fi decât la fel. Mai multe focare. Mai multe pandemii. Mai multă teamă. Control sporit. Mai multe restricții. Mai puține libertăți.

   ,,Isteria este infecțioasă. Ne pregătim pentru a crea o spumă în care exagerăm amenințarea și nu ne mai întrebăm dacă vindecarea poate fi mai rea decât boala.”  

                                                       Lord Sumption, judecător al Curții Supreme

Dacă vrem să demontăm narațiunea despre amenințarea bioterorismului, trebuie să abordăm cercetarea care face din această amenințare o posibilitate în primul rând.

25 septembrie 2020, articolul 1 „Engineering Contagion: UPMC, Corona-Thrax și‘ The Darkest Winter ”aprofundează modul în care complexul industrial de bioapărare lucrează deja la o formă turbo-încărcată de antrax. Documentele obținute prin intermediul FOIA dezvăluie că antraxul, un agent patogen deja letal, este manipulat genetic pentru a exprima proteina SARS-CoV-2 spike, partea virusului care îi permite să aibă acces în celulele umane. Acest lucru are în mod clar puțin de-a face cu menținerea unui pas înainte față de natură, văzând cum bacteriile nu sunt susceptibile să se amestece și să preia caracteristicile unui virus dacă sunt lăsate pe propriile dispozitive. Vă încurajez să urmăriți videoclipul și / sau să citiți articolul dacă sunteți interesat de acest subiect.

 Oamenii de știință, avocații, profesioniștii din domeniul medical și universitarii sunt din ce în ce mai vocali, recunoscând că falsificarea deliberată a fricii care a menținut în viață pandemia COVID-19 după data expirării sale amenință să înlocuiască democrația cu „modele totalitare fasciste” de guvernare.

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre ei încep acum să-și dea seama că trebuie să vorbească, înainte să fie prea târziu. De exemplu, în Journal of Law and the Biosciences paper de Stephen Thompson și Eric C. Ip, ambii de la Universitatea din Hong Kong, intitulat „Măsuri de urgență COVID-19 și iminenta pandemie autoritară”, se spune: ,, Acest articol demonstrează – cu diverse exemple extrase din întreaga lume – există regresii inconfundabile în autoritarism în eforturile guvernamentale de a reduce virusul. În ciuda naturii fără precedent a acestei provocări, nu există nicio justificare solidă pentru eroziunea sistemică a idealurilor și instituțiilor democratice care protejează drepturile, dincolo de ceea ce este strict cerut de exigențele pandemiei. O abordare cu totul sau nimic inspirată de Wuhan a conținutului viral stabilește un precedent periculos pentru viitoarele pandemii și dezastre, răspunsul copiat global indicând o „pandemie” iminentă de un alt fel, cea a autoritarizmului. Cu o taxă gratuită aplicată democrației, libertăților civile, libertăților fundamentale, eticii în domeniul sănătății și demnității umane, aceasta are potențialul de a declanșa pe termen lung crize umanitare nu mai puțin devastatoare decât COVID-19.”

   Bioterorismul narativ folosit pentru a alimenta frica

În ultimii ani, amenințarea bioterorismului și a virușilor în general au fost evidențiate ca una dintre cele mai grave amenințări la adresa omenirii. Bill Gates, care investește și profită de vaccinurile pandemice, îndreaptă publicul să se teamă de apariția bolilor mortale de ani de zile. În 2015, el și-a avertizat publicul TED Talk că următoarea mare amenințare pentru umanitate ar fi „un virus extrem de infecțios” pentru care „nu suntem pregătiți” și în 2017 a prezis că zeci de milioane ar putea fi uciși de arme biologice.

   ,,Următoarea epidemie ar putea apărea pe ecranul computerului unui terorist intenționat să folosească ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei … sau o tulpină super-contagioasă și mortală a gripei ”, a spus Gates la acea vreme.

Desigur, Gates a găzduit, de asemenea, simularea pregătirii pandemiei din octombrie 2019 cunoscută sub numele de Eveniment 201, împreună cu Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial. Evenimentul a prezis cu nerăbdare ce se va întâmpla 10 săptămâni mai târziu, când a apărut COVID-19. Acest exercițiu scris pe masă a inclus tot ceea ce vedem acum jucându-se în lumea reală, de la lipsa PPE, blocaje și eliminarea libertăților civile până la campanii de vaccinare obligatorii, revolte, frământări economice și ruperea coeziunii sociale. Au chiar înțeles tipul de virus: un „coronavirus nou”.

Documentul de lucru detaliat: „Bioterorismul și Biocrimele: utilizarea ilicită a agenților biologici începând cu 1900”, publicat inițial în 1998 și revizuit în 2001, revizuiește aproximativ 270 de incidente suspectate de război biologic înregistrate. Având în vedere că hârtia are acum aproape 20 de ani, această listă va fi probabil și mai lungă astăzi. Această listă poate include chiar SARS-CoV-2, dacă vrem să-l credem pe Francis Boyle, care a elaborat Legea antiteroristă privind armele biologice din 1989 și alții. 

      Creșterea tehnocrației

Un alt profesionist medical care vorbește în mod deschis despre pandemia COVID-19 ca fiind o captură de putere de către elita tehnocratică, este dr. Lee Merritt, chirurg ortoped la coloana vertebrală, cu cabinet medical în Logan, Iowa. La 16 august 2020, a susținut un discurs la Convenția Doctors for Disaster Preparedness din Las Vegas, Nevada, prezentat în „Cum tehnocrația medicală a făcut posibilă plandemia”, în care a disecat numeroasele minciuni care ni s-au spus și provoacă frică despre această pandemie.

Când priviți datele și statisticile reale disponibile și le comparați cu ceea ce ni se spune de către oficialii guvernamentali și mass-media, devine evident că există o prăpastie între cele două. Datele ne spun că SARS-CoV-2 nu este amenințarea existențială care a fost făcută. La rândul său, aceasta pune întrebarea: „De ce vor ei să trăim cu frică? Cu siguranță, trebuie să existe un motiv pentru aceasta „. Bineînțeles că există și nu are nimic de-a face cu a vă asigura că dumneavoastră și familia dvs. rămâneți sănătoși și în siguranță împotriva infecțiilor. Imaginea de ansamblu emergentă pare să indice într-o singură direcție, și anume implementarea unui plan de lungă durată pentru a introduce și a stabili permanent o societate tehnocratică.

Pe scurt, tehnocrația este o ideologie economică construită în jurul stăpânirii totalitare de către lideri nealeși. Un tehnocrat este cineva care exercită puterea asupra ta pe baza cunoștințelor lui. Ca sistem economic, tehnocrația se bazează pe resurse. În cadrul acestui sistem, companiilor li se spune ce resurse li se permite să utilizeze, când și pentru ce, iar consumatorilor li se spune ce să cumpere.

   

Sistemul tehnocratic necesită, de asemenea, inginerie socială, care se bazează pe colectarea masivă de date și pe utilizarea inteligenței artificiale. Tehnocrații au împins în tăcere și fără încetare această agendă înainte încă din anii 1930, iar semnele implementării sale devin din ce în ce mai vizibile. În câteva luni scurte, am fost schimbați dramatic de la o stare de libertate la o stare de totalitarism, iar modul în care s-a făcut a fost prin ingineria socială, care implică desigur manipularea psihologică. Cenzurarea și propaganda nu sunt decât două strategii care modelează și transformă o populație. „Diagrama de constrângere” a profesorului de psihiatrie Albert Biderman include și următoarele metode, toate acestea putând fi în mod clar legate de răspunsul COVID-19:

–         Tehnici de izolare – carantinare, distanțare socială, izolare față de cei dragi;

–         Monopolizarea percepției – Monopolizarea ciclului de știri 24/7, cenzurarea punctelor de vedere disidente și crearea de medii sterile prin închiderea barurilor, sălilor de sport și a restaurantelor;

–         Tehnici de degradare – Mustrarea, rușinarea oamenilor (sau chiar atacarea fizică) a celor care refuză să poarte măști sau distanța socială sau, în general, aleg libertatea în locul fricii;

–         Debilitate indusă – A fi obligat să rămâi acasă și să nu poți face exerciții fizice sau socializare;

–         Amenințări – Amenințare cu îndepărtarea copiilor dvs., carantină prelungită, închiderea afacerii dvs., amenzi pentru nerespectarea regulilor de mascare și distanțare socială, vaccinare forțată etc.;

–         Demonstrarea atotputerniciei / atotștiinței – închiderea întregii lumi, revendicare a autorității științifice și medicale;

–         Executarea unor cerințe banale – Exemplele includ membrii familiei care sunt obligați să stea la o distanță de 1,5 m la bancă, chiar dacă au ajuns împreună în aceeași mașină, trebuind să poarte o mască când intrați într-un restaurant, chiar dacă o puteți scoate imediat sau trebuie să purtați o mască atunci când mergeți singur pe plajă;

–         Indulgență ocazională – Deschiderea unor magazine și restaurante, dar numai la o anumită capacitate, de exemplu 30%. O parte a planului de constrângere este că indulgențele sunt întotdeauna luate din nou, și spun deja că este posibil să trebuiască să închidem lumea din nou în această toamnă.

         Încălcarea vieții private și a drepturilor omului

Amprentele tehnocrației sunt, de asemenea, evidente în programele invazive de urmărire și depistare a confidențialității, care au fost lansate în întreaga lume, și în avertismentul repetat că, cu excepția cazului în care fiecare bărbat, femeie și copil este vaccinat împotriva SARS-CoV-2, viața nu va reveni niciodată la normal. Adevărul este că tehnocrații nu au intenția de a ne lăsa vreodată să revenim la normal. Planul este de a modifica societatea permanent. O parte din această modificare este înlăturarea libertăților civile și a drepturilor omului și se întâmplă acum cu o viteză vertiginoasă.

După cum a raportat Alex Berenson într-o postare pe 30 septembrie 2020, pe Twitter, de experiențe din lumea reală sugerează că operatorii de telefonie mobilă, inclusiv AT&T și Verizon, furnizează deja date guvernelor pentru carantine și scopuri de urmărire a contactelor fără știrea sau consimțământul dvs. deși ni s-a spus că aplicațiile de urmărire ar fi voluntare. De asemenea, suntem bombardați cu știri care ne spun să ne pregătim, să ne suflecăm mânecile și să ne vaccinăm imediat ce va fi disponibil un vaccin COVID-19 – sau altfel…

Împreună cu GatesDr. Anthony Fauci a pregătit, de asemenea, conștiința publicului pe tot parcursul pandemiei, avertizând că, fără un vaccin, nu vom putea reveni niciodată la normal. Toate aceste discuții se referă la vaccinarea forțată, în ciuda lipsei totale de asigurare că oricare dintre subiecții vaccinați sunt în siguranță. Dovezile emergente sugerează de fapt că noile vaccinuri ARNm pentru SARS-CoV-2 ar putea fi un dezastru de sănătate publică. Un raport din 1 octombrie 2020 al CNBC trece în revistă experiențele a cinci participanți la studiile vaccinului SARS-CoV-2 Moderna și Pfizer. Unul dintre participanții la studiul vaccinului Pfizer „s-a trezit cu frisoane, tremurând atât de tare încât i-a crăpat un dinte după ce a luat a doua doză”, relatează CNBC, iar altul a murit după 2 săptămâni.

Un participant la procesul Moderna a spus că are febră scăzută și că s-a simțit „sub temperatură” timp de câteva zile după prima sa injecție. La opt ore după a doua injecție a fost „legat de pat cu o febră de peste 39, tremurături, frisoane, dureri de cap puternice și dificultăți de respirație. El a spus că durerea din braț, unde a primit injecția, s-a simțit ca un ‘ou de gâscă pe umărul meu.’ Nu a dormit în acea noapte, înregistrând că temperatura lui a fost mai mare de 39 de grade timp de cinci ore. Alți doi au raportat efecte secundare similare, iar un al treilea a avertizat că va trebui să-și ia o zi liberă după a doua injecție. CNBC a mai menționat că „pe măsură ce companiile au progresat prin studii clinice, mai mulți producători de vaccinuri și-au abandonat cele mai mari doze în urma raportărilor de reacții mai severe”.

  

Regulile COVID-19 marchează „Alunecarea isterică în statul polițienesc”

Voi încheia acest lucru cu câteva observații ale judecătorului Curții Supreme Britanice – Lord Sumption, care într-un interviu din 30 martie 2020 cu The Post a avertizat că regulile COVID-19 deschid calea către despotism – exercitarea puterii absolute într-un mod crud și o manieră opresivă.

   „Adevărata problemă este că, atunci când societățile umane își pierd libertatea, nu este de obicei pentru că tiranii au luat-o, ci pentru că oamenii își cedează de bună voie libertatea în schimbul protecției împotriva unei amenințări externe. Și amenințarea este de obicei o amenințare reală, dar de obicei exagerată. De asta mă tem că vedem acum. Presiunea asupra politicienilor a venit de la public. Vor acțiune. Nu fac pauză să întrebe dacă acțiunea va funcționa. Nu se întreabă dacă merită plătit costul. Vor acțiune oricum. Și oricine a studiat istoria va recunoaște aici simptomele clasice ale isteriei colective. Isteria este infecțioasă. Ne pregătim pentru a crea o spumă în care exagerăm amenințarea și încetăm să ne întrebăm dacă vindecarea poate fi mai rea decât boala ”.

 Este timpul să ne punem câteva întrebări foarte presante. Este rezonabil să ne așteptăm ca guvernul să elimine TOATE infecțiile și TOATĂ moartea? Au dovedit că nu pot, totuși renunțăm la tot mai multe libertăți și drepturi, deoarece susțin că acest lucru îi va face pe toți mai în siguranță. Este o minciună ispititoare, dar totuși o minciună. Amintiți-vă, ne-au vândut la închiderea afacerii și la carantină la domiciliu spunând că trebuie doar să aplatizăm curba infecției pentru a evita supraaglomerarea spitalelor. Acum, spitalele sunt aproape goale și decesele sunt atât de scăzute încât nici nu mai sunt raportate. Cu toate acestea, blocajele rămân în multe zone și unele – Australia fiind un prim exemplu – au atins noi cote șocante.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare trebuie să decidă care este cel mai important lucru: libertate personală sau falsă securitate? Vestea bună este că mulți încep să vadă scrisul pe perete; încep să vadă adevărul și încep să aleagă libertatea în locul totalitarismului brutal în numele sănătății publice.

 

sursa:burebista2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *