Serviciile se tem de NUCLEARA lui Trump. Fostul șef CIA al lui Obama îndeamnă la o lovitură de stat împotriva președintelui, până nu „declasifică totul”

Cu câteva zile în urmă, pe fondul fraudelor electorale denunțate de  Trump și echipa sa și  care au dus la intentarea mai multor  procese în state-cheie, Donald Trump Jr. l-a îndemnat pe președinte să dezlănțuie opțiunea nucleară: „DECLASIFICĂ TOTUL !!!” a scris Trump jr. pe Twitter. „Nu putem lăsa personajele rele să scape”. Ideea a fost preluată și de alții: „Iată ceva constructiv ce Trump ar putea să facă înainte de a părăsi Casa Albă, la 20 ianuarie: ar putea ordona – cere, insista – ca toate informațiile clasificate și alte documente legate de originea anchetei privind amestecul Rusiei în alegeri să fie declasificat și dat publicității imediat și neredactat”, a scris jurnalistul Sheldon Richman, potrivit ZeroHedge.

Acest lucru a aprins becul de alarmă nu doar în rândul mass-media, cât și pe culoarele agenției de informații care s-a aflat în război cu Trump încă de la începutul mandatului său. Într-o reacție la demiterea secretarului Apărării, Mark Esper, fostul șef al CIA sub administrația Obama, John Brennan, a cerut pur și simplu o lovitură de palat împotriva lui Trump înainte de data 20 ianuarie pentru a se asigura că nu desclasifică nimic sensibil sau prea relevant.

Într-un interviu, unde altundeva dacă nu la CNN, John Brennan, unul dintre oamenii-cheie care au alimentat scandalul RussiaGate, dar care s-a dovedit, așa cum spunea Trump, un „fiasco total al Deep State, l-a îndemnat pe vicepreședintele Mike Pence să preia puterea.
El a afirmat că, în ciuda faptului că Biden se pregătește să vină la Casa Albă în ziua învestirii, adică peste două luni, în acest moment Trump reprezintă o amenințare la adresa securității naționale: „Sunt foarte îngrijorat de ceea ce ar putea face în cele 70 de zile care i-au mai rămas în această funcție”, a spus Brennan la Cuomo Prime Time. „Va întreprinde un anumit tip de acțiune militară? Va dezvălui un tip de informații care ar putea, de fapt, să ne amenințe interesele de securitate națională?”
Brennan a mers și mai departe, sugerând că o lovitură de palat pentru înlăturarea lui Trump ar fi soluția ideală: „Dacă vicepreședintele Pence și cabinetul ar avea un dram de forță, de coloană vertebrală și patriotism, cred că ar trebui să ia în considerare în mod serios invocarea celui de-al 25-lea Amendament și să-l scoată afară pe Donald Trump, pentru că acum este foarte imprevizibil”, a adăugat el.

sursa:activenews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *