Serverele ASESOFT, confiscate de FBI! Ghiță, prins în campania murdară din SUA!

Dezvăluim în exclusivitate o informație care poate reprezenta un moment de cotitură pentru bună parte din clasa politică, sistem și alte instituții ale statului român. Este vorba despre o operațiune desfășurată în cel mai mare secret și prin care FBI a conficat serverele companiei ASESOFT ! Existând suspiciuni rezonabile, după cum susțin sursele noastre, că ASESOFT, ”perla” imperiului IT dezvoltat de Sebastian Ghiță  la umbra contractelor cu statul ar fi fost implicată în campania electorală ”murdară” din Statele Unite ale Americii. Și este clar că aici nu mai vorbim doar de eventuale zvonuri, bârfe sau piste false, din moment ce agenții FBI au recurs la un asemenea gest fără precedent!

Iar șocul este unul cu atât mai mare cu cât până acum, nicio autoritate a statului, indiferent de cine s-a perindat la putere, nu a îndrăznit să ducă la ”next level” ancheta declanșată în urmă cu peste patru ani cu privire la ”fuga controlată” din România a lui Sebastian Ghiță.  În timp ce era pus sub control judiciar! De asemenea, nici măcar acum nu se îndrăznește să i se taie robinetul cu cash prin care i se pompează bună parte a sumelor uriașe derulate de firmele asupra cărora încă păstrează controlul. De la companii IT până la locații nocturne de fițe… Iar decizia Belgradului de a îi acorda o o formă ”all inclusive” de protecție ”fugarului” Ghiță nu făcuse decât să legendeze și mai mult intangibilitatea acestuia în fața legii din România. Ceea ce poate fi și în continuare tot la fel de adevărat! Însă cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba de legea americană! Astfel că acum, după ce FBI-ul a confiscat serverele ASESOFT este foarte posibil să se împlinească și minunea extrădării lui Sebastian Ghiță din Serbia. Dar nu în România, ci direct în Statele Unite ale Americii!

Precedentul Țvetan Vasilev

Mai ales că, după cum dezvăluiam pe 4 octombrie, șocul ”Țvetan Vasilev” de la Curtea Supremă de Justiție din Belgrad putea face posibilă din acel moment, tehnic vorbind, și extrădarea lui Sebastian Ghiță. Totul după ce sute de controversați oameni de afaceri căutați cu mandate internaționale emise de țările lor trăiau liniștiți la Belgrad, de ani de zile, știind că Justiția de aici este o pavăză impenetrabilă pentru noul lor statut de azilanți politici.

Precedentul Țvetan Vasilev poate duce la extrădarea lui Ghiță

Unul dintre cele mai bune exemple fiind cel al miliardarului Țvetan Vasilev, omologul bulgar al lui Sebastian Ghiță. Cel care a făcut afaceri de miliarde în umbra serviciilor secrete, după care a picat în dizgrație și a fost acuzat de falimentarea Băncii Comerciale Corporative din Bulgaria și nenumărate alte fapte de corupție. Astfel că de șase ani de zile autoritățile judiciare de la Sofia solicitaseră extrădarea sa, fără ca autoritățile din Belgrad să ia act de ea. Și, dintr-o dată, Curtea Supremă din Belgrad a luat decizia extrădării lui Țvetan Vasilev, una care a produs frisoane multor altor fugari, în frunte cu chiar Sebastian Ghiță…Informeaza national.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *