România, oficial: peste 8.000 de români vaccinați s-au îmbolnăvit… de Covid

Colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, a recunoscut ieri că peste 8.000 de români vaccinați anti-Covid, au făcut boala, după vaccinare, situație care aruncă în aer Mitul Imunizării prin Vaccin. Pe când și ceilalți vaccinați în carantină?!

Teoria vehiculată de propagandiștii vaccinării, în frunte cu Bill Gates, este aceea că DOAR prin vaccinare vom ajunge la imunizarea de grup și ne vom putea întoarce la normalitate. Motiv pentru care NICIUN medicament alternativ nu este văzut bine de Big Pharma!!!

Dar să vezi, autoritățile recunosc, totuși, că poți să te infectezi, chiar dacă ești vaccinat, și poți, de asemenea, să transmiți boala.

Lucru care îi obligă pe vaccinați să poarte mai departe mască, să păstreze distanțarea socială și chiar să ajungă în izolare dacă intră în contact cu un bolnav Covid. Practic, vaccinații nu au niciun avantaj social, în acest moment, față de cei nevaccinați.

Sigur, ei pot să fie mândri că participă la studiul global, făcut direct pe oameni, cu vaccinuri experimentale. Sau se pot gândi că sistemul le va permite să călătorească în afara țării, cu Pașaportul de Vaccinare.

Dar aici avem o problemă: Dacă un vaccinat poate face și poate transmite boala, atunci vaccinații sunt un pericol public pentru ceilalți, în călătoriile din afara țării, pentru că, sub protecția Pașaportului de Vaccinare, putem avea nenumărate bombe biologice ambulante. Ceea ce ar obliga la testarea anti-Covid a tuturor vaccinaților, înaintea oricărei călătorii. Dar atunci, pentru ce ne mai vaccinăm? A, se zice că vaccinații ar putea face o formă mai ușoară a bolii. Dar aceasta este doar o teorie, care trebuie probată de realitatea din teren.

În acest context, Valeriu Gheorghiță spulberă mitul imunizării prin vaccinare, chiar dacă nu își dorește asta, atunci când recunoaște că, deja, peste 8.000 de români vaccinați s-au îmbolnăvit de Covid.

Iată ce a declarat el, marți, conform ActiveNews.ro: „De la începutul vaccinării și până în prezent un număr de 7.145 de persoane, ceea ce înseamnă 0,49% din totalul celor vaccinați cu prima doză, au avut un test pozitiv de infecție cu Sars-Cov-2 după administrarea primei doze. Dintre acestea, peste 2.083 de persoane, ceea ce înseamnă aproape 30%, care au fost confirmate cu infecție Sars-Cov-2 după administrarea primei doze, au efectuat și doza de rapel la acest moment”, a declarat marți medicul militar Valeriu Gheorghiță, citat de AlephNews. Șeful CNCAV a precizat că perioada medie de timp de la administrarea primei doze de vaccin și până la momentul diagnosticării bolii Covid-19 a fost de 9 zile.

Alte 1.012 persoane au fost confirmate cu infecție cu Sars-CoV-2 după administrarea celei de-a doua doze de vaccin, din 27 decembrie 2020 (sosirea primelor vaccinuri în țară – n.red.) până în prezent, ceea ce înseamnă 0,14% din numărul total al persoanelor injectate cu două doze de vaccin Covid.

„Ne așteptăm ca formele de severitate să fie mult diminuate comparativ cu situația în care persoanele nu au fost vaccinate”, a mai spus coordonatorul campaniei de vaccinare. El nu a precizat câți dintre cei care s-au îmbolnăvit de coronavirus după vaccinare au murit, dacă există astfel de cazuri. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Și sunt slabe șanse să aflăm câți dintre vaccinații îmbolnăviți cu Covid au ajuns în stare gravă sau au murit, pentru că sistemul medical ticăloșit din România nu este interesat să ne dea astfel de informații, ca nu cumva oițele să își piardă încrederea în vaccin!

Daniel Roxin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *