România, distrusă de mafia imobiliară: Defrișare masivă în stațiunea Olimp pentru a face loc unei construcții

Sorin Ionita, expert in politici publice, a semnalat pe pagina sa de Facebook un nou episod, de data aceasta pe litoralul romanesc, in dreptul statiunii Olimp, unde este defrisata o portiune din padure.

„Hai sa defrisati bine, ca tot vorbeam de urbanism curat.

La nord de Olimp, in buza marii, se taie la greu paduricea de pini si se sapa. Terenul e lipit de fostul camping peste care s-a facut „Novum by the Sea”, complexul de circuit inchis cu party-scandal Covid la deschidere vara trecuta, inteleg ca e al unui privat care mai are 2-3 blocuri de doi bani prin Bucuresti. Ghinion, na, sa bagi o poala de bani ca sa inaugurezi hotel fix in criza Covid.

Nu stiu daca defrisarea+sapatura asta pe ditamai terenul are treaba cu proiectul Novum, nici ce poate fi, nu scrie nimic pe nicaieri, dar se lucreaza la greu chiar acum. Poate stie lumea din Constanta. E ultima padurice de pe faleza litoralului Ro, alta n-a mai ramas. Cineva pare chitit sa scape de ea repede, pana incepe sezonul si ajungeti voi pe acolo.

Ca sa uneasca imobiliar Olimpul cu golful & lacul Tatlageac, mai cunoscut de nomenklatura pe vremuri drept Popasul Pescarului, un restaurant over-rated langa care s-a facut mai nou cocalareala de bloc turn Blaxy”, a scris, citat de ziare.com, Sorin Ionita pe pagina lui de Facebook

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *