Remus Rădoi susține că a fost amenințat cu moartea iar Poliția a refuzat să trimită echipaj

În zona Caracal, relațiile dintre Poliție și clanurile de interlopi se pare că sunt mai complicate decât ne-am putea noi imagina. Remus Rădoi, patronul mai multor firme de securitate din zonă, susține a primit amenințări cu moartea iar poliția nu a intervenit. El declară că a cerut sprijinul DIICOT, iar procurorii l-au îndemnat să sune la poliției, însă oamenii legii nu au trimis un echipaj,  spunându-i că interlopii care îl așteptau să iasă din mașină nu vor îndrăzni să îi facă rău.

„La momentul în care îmi spune asta de față erau o parte din membrii clanurilor. (…) Unul dintre ei mi-a și lansat amenințarea cu moartea. Am făcut o plângere pentru amenințare cu moartea. Într-una din seri, acest individ condamnat pentru omor, era cu mașina în spatele meu. Am sunat la DIICOT spunându-le ce să fac, cum să mă apăr.

Mi s-a spus să sun la Poliție. L-am sunat pe Humă, spunându-i că mașina e în spatele meu. Avea la cunoștință că am o plângere pentru amenințare cu moartea. Zice: “Te rog să te calmezi, nu cred că vor avea curaj să o facă, cred că vor doar să de intimideze“, a declarat Rădoi, potrivit cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *