Reacție neurologică gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna a unei infirmiere numite Shawn Skelton din SUA

 O femeie din Indiana, Statele Unite, pe nume Shawn Skelton și logodnicul ei pretind vaccinul anti-Covid19 de la Modernă i-au provocat spasme necontrolabile, încât inclusiv limba i se contracta continuu.

 Shawn Skelton, lucrează ca infirmiera pentru o casă de bătrâni din Evansville, numita Good Samaritan Home din Oakland City, Indiana, postările și videoclipuri ei de pe Facebook în care ilustrează starea ei de după vaccin au devenit virare în lumea întreagă.

138405485 413635283181315 5987347543632261236 n 300x300 - Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna. Cazul Shawn Skelton

 Până la începutul lunii ianuarie Shawn Skelton, avea o viață atât cât se poate de normală, în situația actuală, în care drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor au fost suprimate, în numele “pandemiei” covidiene. Luni, pe 4 ianuarie, Shawn s-a vaccinat, a doua zi, marți, a început să aibă simptome ușoare de gripă, inclusiv dureri de stomac, miercuri nu s-a simțit bine, așa că nu a mers la lucru, limba ei a început să aibă spasme necontrolate, joi dimineața a început să aibă convulsii ale întregului corp.

 La două zile de la vaccinare, Shawn Skelton  început să manifeste semne ale unei boli neurologice grave, boală care o face să aibă contracții necontrolate ale corpului și care nu îi mai permite să aibă o viață normală.

 Deși a fost la mai multe spitale, medicii au refuzat în mod ciudat să o primească. În cele din urmă a fost primită la un spital și i s-au făcut niște teste şi nişte imagini tomograf, însă nu a putut fi determinată cauza contracțiilor. Medicii îi spun că Shawn Skelton are contracții din cauză că e stresată. Nici un om nu poate să își contracte haotic corpul 24 de ore fără oprire, oricât de stresat ar fi!

Ignorată de toată lumea Shawn Skelton apelează la internet

 Shawn Skelton a făcut o transmisiune live pe FaceBook, ca oamenii să o poată vedea și auzi în direct, însă cei de la FaceBook i-au șters automat filmul. Cenzurarea adevărului de către cei de la FaceBook, susţine ipoteza că nu avem de-a face cu o simplă pandemie, o situație medicală, ci dimpotrivă, cu o conspirație al cărei scop este Marea Resetare, așa cum nici măcar nu se mai sfiesc să ne spună cei care sunt în spatele ei.

 Într-un film încărcat pe YouTube, în care Shawn Skelton vorbește despre suferinţa ei, putându-se observa starea gravă în care se află după vaccinare. Ea spune că este ferm convinsă că vaccinul este cauza acestei probleme neurologice pe care a căpătat-o, și că până la momentul vaccinării nu avea nici o problemă de sănătate.

 În alta postare a lui Shawn Skelton, de pe pagina ei de FaceBook, apar două filme cu ea, în unul din filme se observă cum limba i se contractă într-un mod oribil, iar în al doilea film se vede cum tot corpul i se contractă necontrolat, ca la un epileptic.

 Pe pagina ei de FaceBook numită shawn.skelton.73, sunt mai multe postări publicate de ea în ultimele câteva zile in care femeia își povestește drama.

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *