Pisicile, efect miraculos asupra sănătății! Cum te ajută să scapi de boli: S-a dovedit științific

Pisicile au un efect miraculos asupra sănătății oamenilor! Ne ajută să scăpăm de mai multe boli. Nu este nicio glumă. S-a dovedit științific.

Pisicile ne prelungesc viața

Pisicile chiar ne pot prelungi viața. O spun oamenii de știință. Aceștia anunță că iubirea unei pisici chiar îți poate prelungi viața! Studiile au demonstrat că ai mai puține riscuri de a muri de infarct dacă deții o pisică. Mai mult, o persoană care trăiește cu animale de companie și cu pisici, în special, are riscuri mai mici de a dezvolta stres, depresie și boli cardiovasculare, scrie doctorulzilei.ro.

Dar și mai interesant este cum poate îl poate ajuta pe un om bolnav torsul unei pisici. Timp de secole, vindecătorii au folosit puterea sunetului în activitatea lor. Se crede că anumite frecvențe sau tonuri de sunet pot avea efecte de vindecare diferite asupra organismului. Iată câteva dintre modalitățile prin care torsul pisicii ar putea ajuta oamenii cu probleme de sănătate:

Torsul eliberează endorfine la pisici și poate face același lucru și la oameni. Le poate scădea hormonii de stres și tensiunea arterială, îi poate ajuta pe oameni să facă față mai ușor bolilor. Torsul pisicii calibrează între 25 și 140 Hz. Aceeași frecvență s-a dovedit a ajuta la vindecarea fracturilor, la reparația articulațiilor și a tendoanelor și la vindecarea rănilor. Pisicile sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a se vindeca rapid dacă au fracturi, iar incidențele problemelor articulare și ale cancerului osos la pisici sunt reduse. Este posibil ca torsul lor să fie exact metoda lor de a își accelera vindecarea.

De asemenea, studiile arată că torsul le ajută și în problemele respiratorii, dar și oamenii simt că pot respira mai ușor când se află în compania unei pisici care toarce. Aceeași rezolvare o capătă și migrenele, întrucât trec mult mai ușor când ești în compania unei pisici care toarce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *