Pas cu pas spre arestul complet la domicilu.Raed Arafat tocmai a dat breaking news-ul momentului. Românii care vor ieși din casă doar cu declarație. Se aplică de luni

Șeful DSU, Raed Arafat, a luat decizia momentului. Este foarte grav ceea ce s-a întâmplat. S-a luat hotărârea ca un municipiu să intre-n carantină. Este alertă în orașul lui Klaus Iohannis.

Este alertă în orașul lui Klaus Iohannis. Șeful DSU, Raed Arafat, a luat o decizie de ultim moment. S-a decis carantinarea întregului municipiu.

Raed Arafat tocmai a dat breaking news-ul momentului

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că municipiul Sibiu va intra în carantină începând de luni, 16 noiembrie, ora 00,00, această măsură fiind dispusă pentru o perioadă de două săptămâni.

Decizia a fost luată vineri, într-o şedinţă de urgenţă, la care a participat şi vicepremierul Raluca Turcan.Conform GCS, judeţul Sibiu se situează pe primul loc în ţară în ce priveşte rata de infectare, situată vineri la 7,78 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când s-a înregistrat 7,4 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr de 470 de persoane, anunță Agerpres.

PAS CU PAS SPRE ARESTUL COMPLET LA DOMICILUL

,,APROVIZIONAREA CU BUNURI DE PRIMA NECESITATE TREBUIE SA FIE ONLINE,MAI INTAI RECOMANDATA APOI IMPUSA,ASA VOM EVITA AGLOMERATIA INCLUSIV DIN MARILE LANTURI DE MAGAZINE,CAPUL FAMILIEI FACE LISTA DE CUMPARATURI,SE FACE COMANDA ONLINE SI SE ASTEAPTA LA DOMICILIU,NU MAI ESTE NECESAR SA PUI IN PERICOL VIATA CELORLALTI MERGAND PRIN MAGAZINE,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *