Operațiunea Coronavirus merge mână în mână cu Agenda nanotehnologică

      Agenda nanotehnologică

Agenda nanotehnologică – implică plasarea unor senzori, dispozitive și mașini autonome mici măsurate în nanometri în corpul uman (un nm este a milionimea parte dintr-un milimetru, n.b.) – primește un impuls din pandemia falsă actuală pe care am numit-o Operațiunea Coronavirus : https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/  a discutat despre posibilitatea ca viitoarele vaccinuri COVID să încorporeze nanotehnologie finanțată de DARPA numită hidrogel, un biosenzor care să vă monitorizeze corpul, precum și să trimită și să primească informații către rețeaua inteligentă 5G. Cu toate acestea, povestea constă în mult, mult mai mult. Conspiratorii Noii Ordini Mondiale nu numai că au planificat această înșelătorie de zeci de ani, dar au planificat și agenda nanotehnologică de multă vreme; acum, odată cu apariția COVID, cele două agende se îmbină, cu implicații sinistre pentru umanitate. Acest articol va arunca o privire mai atentă la agenda nanotehnologică și la starea actuală a nanotehnologiei din produsele existente, cum ar fi vaccinurile. Agenda este deja mult mai avansată decât își dau seama mulți oameni.

    Din 2008 exista un plan pentru construirea unui hardware nanorobot

O lucrare de cercetare din 2008 intitulată Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense ( https://www.mdpi.com/1424-8220/8/5/2932/htm) analizează în detaliu modul în care dispozitivele nanotehnice, cum ar fi nanoroboții sau nanoboții, ar putea fi utilizate în diverse scopuri, cum ar fi „apărarea medicală” și „controlul epidemiei”. Acesta afirmă că oferă detalii despre o „platformă integrată și arhitectură hardware pentru aplicarea nanoroboților în controlul epidemiei, care ar trebui să permită prognosticul in vivo în timp real al infecției cu risc biologic”. Ideea este să plasăm nanotehnologia în corpul nostru, care comunică în timp real cu rețeaua inteligentă (alimentată de 5G) pentru a oferi informații intime autorităților despre noi. Wayne de la Alchemical Tech Revolution face un comentariu grozav aici. Iată câteva citate din ziar:

  ,, În mod normal, pentru zonele din calamitate publică sau zone de conflict, absența apei potabile, a oricărui tip de combustibil, electricitate și lipsa de turnuri pentru comunicații în rețea, inclusiv telefonie prin cablu și wireless, este o constantă. Într-o astfel de situație, infrastructura disponibilă este departe de a fi ideală pentru a permite un laborator medical la scară largă, cu analize precise și rapide. Pentru un astfel de aspect, nanorobotii integrați cu nanobiosenzori pot ajuta la transmiterea informațiilor în timp real, folosind telefoane mobile internaționale pentru transmisia fără fir a datelor prin comunicații prin satelit. De fapt, nanorobotii ar trebui să însemne un dispozitiv clinic eficient și puternic pentru a oferi o monitorizare biomedicală prețioasă, atât pentru soldați, cât și pentru populația civilă.

Observați cum admit că există o dublă utilizare (pentru militari și civili), care, de obicei, conotează un sistem de arme cu o altă utilizare. În acest caz, ei deghizează scopul mai profund (supravegherea încorporată) cu scopul superficial (o aplicație medicală): ,, Luând din momentul infecției, unele boli contagioase pot prezenta primele simptome după ore, o săptămână sau mai mult timp, cum ar fi ani sau chiar decenii. Înseamnă, de exemplu, că atunci când autoritățile publice au observat infecția la o persoană contaminată, prezentând simptome externe, un virus a avut suficient timp să se răspândească printr-un cerc de prieteni și colegi de lucru ai victimei infectate. Între timp, acei colegi conduceau negativ virusul înainte și începuseră un cerc de lanțuri catastrofale. Utilizarea nanoroboților cu nanodispozitive încorporate pentru controlul epidemiei în timp real, ca laborator pe un cip, poate fi utilă pentru a evita contaminarea gravă de proporții mari.”

Citatul de mai sus face trimitere la pericolul contagiunii și, în special, al unui virus, ca motiv pentru care să vă supuneți de bunăvoie la agenda nanotehnologiei și să vă încorporați cu nanotehnologia. Apelează la conceptele de contagiune și teoria germenilor, cu toate acestea, mai ales de când a început înșelăciunea COVID, un număr de curajoși cercetători independenți și medici pun la îndoială aceste idei, care întăresc modelul de afaceri actual al industriei medicale a pilulelor și vaccinurilor petrochimice: https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

 „Am implementat o simulare a sistemului și arhitectura nanorobotilor pentru detectarea fluxului sanguin, vizând modificările biochimice împotriva semnalelor patologice. Progresele reale în tehnologiile fără fir, dispozitivele nanoelectronice și utilizarea acestora în implementarea nanoroboților aplicate controlului epidemiei, ilustrează ce tehnologii viitoare pot permite în ceea ce privește monitorizarea sănătății în timp real. Abordarea pentru monitorizarea in vivo a concentrațiilor chimice care ar trebui să se aplice și celorlalți.”

Așa cum spune Wayne, aceste lucruri sunt urmărirea contactului la nivelul următor. Uitați de o aplicație pe telefon; planul este de supraveghere in vivo (care are loc într-un organism viu). Există multe citate semnificative din ziar, dar iată un ultim: „Frecvențele cuprinse între 1 și 20 MHz pot fi utilizate cu succes pentru aplicații biomedicale, fără nici o deteriorare.”

Este implicația că ar putea exista daune dacă frecvențele sunt mai mari de 20 MHz, cum ar fi în intervalul 30-100 GHz de 5G?

Studiul din 2017 arată contaminanții nanotehnologiei deja prezenți pe scară largă în vaccinuri

 Invazia nanotehnologică este deja aici. Nu se pune problema „vor pune nanotehnologia
în vaccinuri”, deoarece o au deja. Acest studiu italian din 2017 intitulat New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination (https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro–and-nanocontamination.html) detaliază o serie uimitoare de nanocontaminanți din vaccinuri, inclusiv particule din plumb, cadmiu, ceriu, fier, titan, nichel, zirconiu, hafniu, stronțiu, tungsten, aur, argint, platină, antimoniu, bismut și aluminiu. Studiul (care analizează 44 de tipuri din 15 vaccinuri tradiționale) afirmă că acești contaminanți sunt „non-biodegradabili și non-biocompatibili”, că includerea lor „nu este declarată” și că prezența lor este „inexplicabilă”.

Oferă avantajul îndoielii către Big Pharma și controlorii săi atunci când concluzionează că „ipoteza noastră este că această contaminare este neintenționată, deoarece se datorează probabil componentelor poluate sau procedurilor proceselor industriale (de exemplu, filtrări) utilizate pentru a produce vaccinuri, nu sunt investigate și nedetectate de producători. Dacă ipoteza noastră este de fapt în acest caz, o inspecție atentă a locurilor de muncă și cunoașterea deplină a întregii proceduri de preparare a vaccinului ar permite probabil eliminarea problemei. ” Cunoscând fundalul agendei de microcipare și nanotehnologie umană, aș sugera că există un alt mod de a vedea lucrurile.

Studiul relevă modul în care aceste nanoparticule pot interacționa cu corpul în moduri negative și pot provoca efecte dăunătoare: „… investigațiile au arătat că unele particule sunt încorporate într-un substrat biologic, probabil proteine, endotoxine și reziduuri de bacterii. De îndată ce o particulă intră în contact cu fluidele proteice, apare o nano-bio-interacțiune și se formează o „coroană proteică”. Interacțiunea nano-bio generează un compus de dimensiuni mai mari, care nu este biodegradabil și poate provoca efecte adverse, deoarece nu este recunoscut de sine de către organism. Figura 5a-5f prezintă exemple ale acestor nano-bio-interacțiuni. Pot fi văzute agregate (entități compozite stabile) care conțin particule de plumb în Meningitec, de oțel inoxidabil (fier, crom și nichel) și de cupru, zinc și plumb în Cervarix. ”

După injectare, acele microparticule, nanoparticule și agregate pot rămâne în jurul locului de injectare formând umflături și granuloame … Dar pot fi transportate și de circulația sângelui, evitând orice încercare de a ghici care va fi destinația lor finală … Așa cum se întâmplă cu toate corpurile străine, în special cele mici, induc o reacție inflamatorie cronică, deoarece majoritatea acestor particule nu pot fi degradate. Mai mult, efectul proteină-coroană … datorită unei nano-bio-interacțiuni … poate produce particule compozite organice / anorganice capabile să stimuleze sistemul imunitar într-un mod nedorit … Este imposibil să nu adăugăm că particulele de dimensiunea observată adesea în vaccinuri pot intra în nucleele celulare și interacționează cu ADN-ul … ”

În unele cazuri, de ex. așa cum se întâmplă cu fierul și unele aliaje de fier, acestea pot coroda și produsele de coroziune exercită o toxicitate care afectează țesuturile … ”

Așadar, iată întrebarea de gândit: acești așa-numiți nanocontaminanți accidentali și periculoși sunt doar particule care afectează în mod dăunător sănătatea umană în numeroase moduri sau sunt, de asemenea, nanosenzori care pot primi și transmite date către rețeaua inteligentă?

Nanotehnologia se află în prim-planul cercetării de ultimă oră în domeniul vaccinurilor

Agenda nanotehnologică este strâns legată de vaccinuri. De exemplu, acest studiu din 2019, Vaccinurile pe bază de nanoparticule împotriva virusurilor respiratorii (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2019.00022/full) prezintă avantajele vaccinurilor nanotehnice: ,, Vaccinurile convenționale bazate pe agenți patogeni vii atenuați prezintă un risc de revenire la virulența patogenă, în timp ce vaccinurile patogene inactivate duc adesea la un răspuns imun slab. S-au dezvoltat vaccinuri subunitare pentru a depăși aceste probleme. Cu toate acestea, aceste vaccinuri pot suferi de o imunogenitate limitată și, în majoritatea cazurilor, protecția indusă este doar parțială. O nouă generație de vaccinuri pe bază de nanoparticule a arătat un potențial mare de abordare a majorității limitărilor vaccinurilor convenționale și ale subunităților. Acest lucru se datorează progreselor recente în ingineria chimică și biologică, care permit proiectarea nanoparticulelor cu un control precis asupra dimensiunii, formei, funcționalității și proprietăților zonei, ceea ce duce la o prezentare îmbunătățită a antigenului și la o imunogenitate puternică.

În acest studiu din iulie 2020, dezvoltarea vaccinului COVID-19 și o cale potențială de nanomateriale (https://www.nature.com/articles/s41565-020-0737-y) explică modul în care există multe platforme de nanotehnologie care vor fi incluse în vaccinurile viitoare: „Abordările bazate pe nanotehnologie oferă soluții care să permită provocarea livrării prin traficul vaccinului către populații celulare adecvate și locații subcelulare … Vaccinul ARNm de la Moderna se bazează pe o platformă de nanoparticule lipidice, dar există multe alte nanotehnologii emergente pentru administrarea vaccinurilor cu acid nucleic … Platformele nanotehnologice incluzând nanoemulsii cationice, lipozomi, dendrimeri sau particule de polizaharide au fost folosite pentru îmbunătățirea stabilității și livrării vaccinurilor pe bază de mARN.

Viitorul vaccin Moderna COVID finanțat de Bill Gates, liderul și eugenistul NOM, este un nou tip de tehnologie: un vaccin ARNm care utilizează nanotehnologia. Acest lucru este valabil pentru alte vaccinuri COVID care sunt în curs de dezvoltare. Plandemia COVID este folosită ca pretext pentru a se grăbi înainte și mai repede cu vaccinurile nanotehnologice, care accelerează în cele din urmă schema centrală a Noii Ordini Mondiale: agenda de microcipare umană. Agenda nanotehnică prin COVID este pe ecran complet: https://www.nature.com/articles/s41565-020-0757-7

 ,,Nanomaterialele joacă un rol important în toate aspectele proiectării, fabricării și administrării vaccinurilor. Nanoparticulele permit prezentarea antigenului multivalent și stabilizarea antigenelor la administrare, pot servi drept adjuvanți pentru a spori răspunsul imun și pot acționa ca purtători pentru livrarea țintită a antigenelor. Într-adevăr, un vaccin ARNm eliberat de o nanoparticulă lipozomală se numără printre candidații în prezent în studiile clinice împotriva SARS-CoV-2. Deși rămâne un fapt că niciun vaccin ARNm sau ADN nu este aprobat în prezent pentru vreo boală, eliberarea acizilor nucleici necesită o formă de modificare sau un nanodispozitiv pentru a preveni degradarea în organism, iar dispozitivele lipozomale au fost într-adevăr deja aprobate pentru eliberarea ARN, deși nu încă pentru vaccinuri.”

   Gânduri finale cu privire la agenda nanotehnologică accelerată

Asta este! Este jocul! Sosesc toate lucrurile despre care mulți cercetători alternativi scriu, vorbesc și avertizează de ani de zile. Operațiunea Coronavirus este poarta de intrare în Noua Ordine Mondială. COVID a fost scuza oferită de tirani pentru aproape fiecare restricție draconică sub soare. Acum, odată cu următorul vaccin COVID, știm că va include un fel de nanotehnologie, deoarece așa cum am subliniat mai sus, există o mulțime de platforme de nanotehnologie în curs de dezvoltare pe lângă lucruri precum hidrogelul. Diverse studii și companiile farmaceutice în sine afirmă în mod deschis că vor exista vaccinuri COVID nanotehnologice. Având planuri de a face acest vaccin larg, administrat de armată (așa cum este admis atât în SUA, cât și în Marea Britanie) și „cât mai obligatoriu posibil” (potrivit premierului australian Scott Morrison), timpul se scurge pentru ca oamenii să se trezească la agenda nanotehnologică – înainte să fie prea târziu.   Sursa: Makia Freeman / https://thefreedomarticles.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *