Oferta USR-PLUS “Oamenii noi” sunt copiii securiştilor care au STUDIAT în străinătate.

Alternativa politică, propusă de Alianţa USR–PLUS, aduce în prim plan aşa numitul OM NOU, pe care şi naziştii şi comuniştii l-au propus ca model de salvare naţională.

La USR, deputatul CLAUDIU NĂSUI, cel care propunea anularea impozitelor şi taxelor pentru tinerii de până la 35 de ani, ceea ce ar reprezenta un gol de peste 10 miliarde de lei la buget, este fiul lui DOREL NĂSUI, implicat în afacerea MOTOROLA. Fratele lui Dorel Năsui aducea business-ul în România, cu ajutorul lui Victor Atanasie Stănculescu, condamnat în procesul revoluţiei de la Timişoara. Sediul firmei Radiotel se află în casa colonelului Gheorghe Ştefan, notează investigaţiile de presă.

Drulă de la Timiş a fost înfipt în Cancelaria primului ministru CIOLOŞ
Cătălin Drulă, fiul lui Gheorghe DRULĂ, unul dintre greii firmei Felix Telekom, o companie controlată de generalul SIE Teodor Ilieş, folosit de regimul Ceauşescu pentru operaţiuni de schimb valutar, a fost înfipt consilier pe probleme de infrastructură al premierului Dacian Cioloş, cunoscut ca primul ministru al guvernului Securităţii. În companie, printre membrii fondatori era şi Terra SA, care făcea afaceri cu armament, potrivit Digi.tv. Cătălin Drulă e deputat de Timiş, acolo unde nu prea e cunoscut de electorat.
Fondatorii PLUS, fiul şi fiica unui TORŢIONAR
Adrian Iordache şi Iulia Iordache, “anonimii” care au fondat partidul PLUS, sunt copiii lui ALEXANDRU IORDACHE, “Maiorul Alexandru,” cum se prezenta, în timpul anchetelor săvârşite împotriva lui Marius Oprea, Caius Dobrescu şi Sorin Matei, în 1988, pentru crima de “uneltire” la adresa regimului Ceauşescu. Alexandru IORDACHE a fost implicat în celebra OPERAŢIUNE ŢIGARETA, acţiune care a prejudiciat bugetul de stat cu 110 milioane de dolari. Ulterior, s-a furişat în Ministerul Afacerilor Interne, ajungând mâna dreaptă a generalului TOMA ZAHARIA, şeful IGP.

Soţia sa IULIA IORDACHE ar fi fiica lui Constantin Dogaru, fost ofiţer, conform lui Marius Oprea. Adrian Iordache figura în Registrul Partidelor Politice ca secretar general al PLUS, partidul servit lui Cioloş. În urma dezvăluirilor făcute de istoricul luptător cu Securitatea, Marius Oprea, ar fi demisionat. Sursele noastre susţin că este încă un cadru de nădejde.

sursa:newstandard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *