Noua Ordine Mondială a stabilit prioritățile. The Great Reset va elimina proprietatea privată și banii cash!

No money, no property, zic liderii Noii Ordini Mondiale. Bine, nouă ne-a spus-o mai demult Pruna pluseristă, așa că nu suntem luați prin surprindere de The Great Reset. Dar, totuși, nu strică să aruncăm o privire la ce înseamnă Marea Resetare, despre care George Soros va vorbi la Davos, în ianuarie. Înainte de toate, înseamnă puterea în mâinile ei, a „Elitei” finanțelor de pe întreg globul. Iar planul este acela de a elimina „cash-ul” și proprietatea privată.

Odată cu alegerea lui Joe Biden în fruntea Americii, progresiștii și adepții globalizării forțate cred că a sosit vremea lor să conducă, de aceea își îndreaptă linia retorică spre obiectivele post-Covid – o lume fără granițe, fără națiuni, fără bani cash și proprietăți private. La Forumul Economic de la Davos se va discuta despre The Great Reset, o nouă cale de urmate care, zic „elitele”, ar avea impact asupra tuturor oamenilor de pe planetă; alții, însă, susțin că Marea Resetare nu-i altceva decât declarația oficială că Big Brother este aici pentru a rămâne!

Ce rol are Joe Biden în Marea Resetare

Pentru globaliștii ca Ursula von der Leyen (președintele Comisiei Europene) și John Kerry (probabil cel mai puternic politician democrat din America, fost secretar de stat), Joe Biden este săgeata/ șoferul Misiunii „The Great Reset”.

Prin Marea Resetare se urmărește o transformare în forță a economiei globale și a întregului sistem din prezent. Iar asta nu se poate face, în viziunea Noii Ordini Mondiale, decât prin: abolirea banilor și trecerea la moneda digitală, eliminarea întregii proprietăți private și reducerea considerabilă a libertăților cetățenești.

„Noțiunea de Marea Resetare este mai importantă ca niciodată. Eu, personal, cred că suntem în zorii unui moment extrem de interesant”, afirmă John Kerry, care este convins că prietenul Joe Biden va readuce SUA sub umbrela Acordului climatic de la Paris. Mulți americani tremură fiindcă un milion de locuri de muncă se vor pierde în următorii ani, din cauza condițiilor impuse de acest acord. „Nu este suficient să facem doar minimul necesar. Va exista un obiectiv 2035 de a atinge neutralitatea în ceea ce privește puterea energetică și producția. Suntem gata să conducem și avem ambiția să accelerăm această capacitate incredibilă de transformare a sectorului privat”, mai anunță Kerry.

Ursula von der Leyen insistă pentru trecerea la globalizare

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, include implementarea unui nou „cadru de reglementare a economiei digitală” și trecerea în viața de zi cu zi spre o „societate digitală”. Sau, mai pe înțelesul tuturor, digitalizarea omului trebuie să înceapă în primul rând de la digitalizarea nevoilor – no cash, adică!

„Acoperind totul, de la date la infrastructură, dar și vorbind despre securitate și democrație, tehnologie până la o impozitare echitabilă, toate acestea sunt subiecte aflate pe masa discuțiilor despre schimbarea digitală. Așadar, doamnelor și domnilor, nevoia de cooperare globală și această accelerare a schimbării vor fi motoarele Marii Resetări. Și văd asta ca pe o oportunitate fără precedent”, este de părere și Ursula von der Leyen.

Iar un rol important în toată această piesă regizată de „Elite” va juca, la fel ca-n povestea Covid-19, mass-media mainstrem, establishmentul din presă. Jurnaliștii de buzunar, mai exact. Liderii (editorii) celor mai influente trusturi de presă de pe mapamond – ziare și reviste, televiziuni și posturi de radio –  sunt așteptați (cu foi de parcurs, „to do list”) și vor lua parte la mult-așteptata reuniune de la Davos.

sursa:national.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *