Monica Pop ᴅᴇɴuɴță cea mai mare greșeală din ᴘᴀɴᴅᴇмIᴇ – ”E un fel de GENOCID!”

Doctorul Monica Pop, unul dintre cei mai experimentați manageri de sᴘιтᴀʟ, ᴅᴇɴuɴță marea gafă strategică a celor care se ocupă de ᴘᴀɴᴅᴇмιᴇ.

Celebrul medic ᴅᴇɴuɴță ”strategia greșită” care scade imunitate și provoacă multe complicații, împiedicând chiar salvarea pacienților.

”STRESUL și DEPRESIA scad mult imunitatea, se știe!”, atrage atenția dr. Pop. ”Exact ASTA se întâmplă dacă se vorbește DOAR de gravi în ATI și de мoʀțι!”

Cu alte cuvinte, este un mesaj ”fără speranțe”, subliniază dr. Monica Pop. ”Despre externați și vindecați, NIMIC, nici un cuvânt?! Deși ei sunt MAREA MAJORITATE, se știe bine!”

”STRATEGIE GREȘITTĂ!”, punctează dr. Pop, argumentând logic și profesional – ”Oamenii vor crede că ᗰOᖇ cei mai mulți!”.

”LĂSAȚI MEDICII să-i SALVEZE!”, este semnalul de alarmă tras de Monica Pop, pentru că, altfel, ”această atitudine nu aduce nimic bun!”.

Dr. Pop își avertizează colegii, dar și anumiți ziariști specializați în știri ”apocaliptice”: descurajați mult și zdruncinați încrederea în sᴘιтᴀʟe! Se vor ÎMBOLNĂVI mult mai mulți așa!”

”NU e DELOC BINE pentru oameni! E un fel de GENOCID de SUFLETE! SPERANȚE IOC? Asta se vrea?!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *