Medicul rezident din Wisconsin a pierdut sarcina la câteva zile după „vaccinul” Covid

Dr. Michael Yeadon este fostul vicepreședinte și consilier științific șef la Pfizer. Împreună cu dr. Wolfgang Wodarg, a înaintat o petiție către Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) pe 1 decembrie 2020, prin care îi cereau agenției să oprească studiile pentru „vaccinul” Pfizer BioNTech BNT162b și toate celelalte studii bazate pe ARNm până când modelele studiului vor deveni conforme cu metode mai universale, informează The Covid Blog.

Povestea publică a doctoriței Sara Beltrán Ponce, care s-a vaccinat anti-Covid și, la scurt timp după aceea, a pierdut sarcina 
Dr. Sara Beltrán Ponce a absolvit Facultatea de Medicină din Wisconsin în 2019. În prezent, își face rezidențiatul în Oncologie Radiologică la aceeași facultate. Este căsătorită, are o fiică și urma să mai aibă un copil – până acum câteva zile.

Dr. Beltrán Ponce a postat pe Twitter în 28 ianuarie că este însărcinată în 14 săptămâni și „complet vaccinată”. Într-un șir de mai multe postări pe aceeași temă, ea a reluat toate clișeele la modă despre COVID-19 și vaccinuri.

La mai puțin de o săptămână după aceea, a postat o actualizare despre sarcina ei, anunțând că a pierdut-o la 14 săptămâni și jumătate, la doar trei zile după vaccinare. Nu a menționat dacă în cazul său a fost folosit vaccinul Pfizer sau ModeRNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *