Medicul Benedek Imre, acuzații grave:Fratele meu a murit legat de pat. Avem filmare în care imploră să fie lăsat să plece

Profesorul universitar doctor Benedek Imre, unul din cei mai buni cardiologi pe care îi are România, a vorbit în direct la Antena 3, despre drama pe care a trăit-o fratele sau, profesor doctor Benedek Istvan, cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, şi care a murit de COVID-19 fiind legat de pat la ATI Mureş.

Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza, pentru că este sentimental foarte greu de acceptat.Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală, de aceea nici nu aș putea să vă deslușesc prea multe.Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională. Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros „A spus Profesorul universitar doctor Benedek Imre, unul din cei mai buni cardiologi pe care îi are România despre drama pe care a trăit-o fratele sau, profesor doctor Benedek Istvan, cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, şi care a murit de COVID-19 fiind legat de pat la ATI Mureş.

1 thought on “Medicul Benedek Imre, acuzații grave:Fratele meu a murit legat de pat. Avem filmare în care imploră să fie lăsat să plece

  1. Este inacceptabil,este rusinos,este dureros,este de neacceptat acest comportament inuman,criminal al unor cadre medicale fie medici sau asistente. Dar este o vorba romaneasca: cu ce mana dai cu aceea primesti si de semeni vant vei culege furtuna.Asa va fi. Acesti oameni merita cea mai grea pedeapsa .Rusine acestor medici ,rusine personalului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *