Medic „perfect sănătos” din Miami, a murit la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer

Soția unui medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, care a murit de o tulburare a sângelui la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19 este sigură că a fost declanșată de vaccin, în timp ce gigantul medicamentelor investighează prima moarte cu o legătură suspectă după injectie.

Soția îndurerată a cunoscutului medic din Florida a povestit pentru DailyMail.com cum soțul ei „perfect sănătos” a murit din cauza unei tulburări misterioase a sângelui – la doar câteva zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19.

Episodul ar fi fost cauzat de lipsa de trombocite. Michael a făcut vaccinul Pfizer pe 18 decembrie, apoi a avut o „reacție puternică”, potrivit soției sale, Heidi Neckelmann.

„În îngrijirea sa au fost implicați experți din toată țara. Indiferent ce au făcut, numărul de trombocite a refuzat să crească”, scrie soția sa.

A fost „conștient și energic pe tot parcursul procesului” până când boala l-a făcut să sufere un accident vascular cerebral, care l-a ucis în „câteva minute”, completează ea.

Departamentul de Sănătate din Florida a declarat că medicii legiști din Miami conduc ancheta – și vor furniza concluziile lor Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Pfizer, care a dezvoltat vaccinul, declară că va lansa propria anchetă asupra decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *