Masca favorizează apariția cancerului pulmonar

MASCA TIPICA ALBASTRA CONTINE TEFLON SI ALTE SUBSTANTE CHIMICE.

Măștile sunt „sterilizate” cu oxid de etilenă – un cancerigen cunoscut. Mulți profesori din diferite consilii școlare au experimentat simptome semnificative, ca rezultat direct al efectelor acestei substanțe chimice.

Măștile conțin PTFE (Politetrafluoretilenă) care formează teflon împreună cu alte substanțe chimice, respirația acestora pe perioade îndelungate poate duce la cancer pulmonare.

Ele nu fac nimic pentru a opri răspândirea unui virus, iar știința virologiei înțelege acum că virușii nici măcar nu sunt răspândiți de la o persoană la o altă persoana.Atunci când virusul este în aer, îl respiri, nu există nicio modalitate de a împiedica acest lucru, iar dacă ai un sistem imunitar puternic, vei fi bine ,iar dacă aveți un sistem imunitar slab, veți avea efectele sistemului imunitar care lucrează pentru a restabili echilibrul în metabolismul dumneavoastră.

Aceste măști sunt complet inutile împotriva unui virus și sunt, de asemenea, foarte periculoase. 

Respirarea propriilor resturi virale este periculoasă pentru sănătate, iar lipsa de oxigen pe care o suferă copiii purtând astfel de măști toată ziua, va provoca cu siguranță leziuni ale creierului.

Doctorii sunt instruiți în utilizarea corectă a măștilor, adică să le poarte în Sălile de Operație, apoi sa le arunce când părăsesc camera respectivă.Sunteți conștient de faptul că sălile de operație sunt de fapt dotate cu oxigen suplimentar, pentru a compensa reducerea debitului de oxigen de la purtarea măștii?

ESTE UN CAZ PENAL SA FORTEZI COPIII SA POARTE MASTI TOATA ZIUA

ESTE UN GEST CRIMINAL SA FORTEZI COPIII SA POARTE MASTI TOATA ZIUA.LASAND DEOPARTE EFECTELE PSIHOLOGICE FORTE REALE,VOM AVEA O GENERATIE DE COPII AFECTATI CEREBRAL. Masca purtată în prezent de guvernele și întreprinderile private oferă niciun beneficiu pentru sănătate, în niciun caz nu vă protejează pe dumneavoastră sau pe oricine altcineva de vreun virus și, de fapt, vă dăunează dincolo de purtarea acestuia câteva minute.

De GUY CRITTENDEN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *