Legea Neconstitutionala a Obligativitatii Vaccinarii

Legea OBLIGATIVITATII vaccinarii NU indeplineste conditiile CONSTITUTIONALE si de ETICA medicala pentru a fi aprobata

SCOPUL legii trebuia sa fie acela de a asigura vaccinarea in deplina SIGURANTA a cetatenilor ce opteaza sa fie vaccinati si trebuia sa vizeze: stocurile, siguranta lantului de frig, bugetarea, calitatea si adecvarea pe varste, MONITORIZAREA EFECTELOR ADVERSE ale vaccinurilor.

Vaccinarea populatiei in mod voluntar ar asigura o acoperire vaccinala peste rata de siguranta recomandata de OMS.

Legea NU lamureste aceste aspecte necesare – nici nu are avizul Comisiei de buget.

Legea incalca grav LIBERTATI si DREPTURI FUNDAMENTALE ALE OMULUI,

CONTRAVINE CONSTITUTIEI ROMANIEI si mai multor CONVENTII INTERNATIONALE la care Romania este parte.

Mecanismele de protectie a PERSOANELOR VATAMATE DE VACCIN SUNT INEXISTENTE conform acestei legi (urmand a fi stabilite prin HG, art 10 alin 2), DE ȘI VACCINAREA S-A EFECTUAT OBLIGATORIU.

Grupul Tehnic de Coordonare a Activitatilor de vaccinare care implementeaza procedura de vaccinare in Romania se va afla in CONFLICT DE INTERESE pentru ca acelasi grup va fi resposabil de confirmarea reactiilor adverse (art. 10 alin 3).

Constatarea contraindicatiei la vaccinare a copilului ar trebui sa fie obligatia medicului de familie sau specialist. In art 22 alin 2 se instituie doar optiunea parintelui de a solicita acest verdict medical, dar parintele nu poate avea datele necesare pentru a sustine un astfel de demers.

Administrarea la nastere a unor vaccinuri din CNV implica inexistenta investigatiilor medicale necesare.

STATUL Roman isi asuma in totalitate si in mod exclusiv plata daunelor catre cei afectati de vaccinuri (cuantumul daunelor se ridica la sute de milioane de dolari anual in SUA si creste continuu). Insa nu exista compensare reala pentru vatamarea grava si iremediabila a copiilor si adultilor supusi unor tratamente medicale obligatorii, efectuate fara consimtamant.

Legea va afecta MEDIUL DE AFACERI pentru ca obliga angajatorii la plata vaccinurilor pentru angajati.

Legea instituie DISCRIMINAREA copiilor nevaccinati (dar sanatosi) prin ingradirea accesului la educatie in caz de epidemie si creaza premizele pentru discriminarea ADULTILOR nevaccinati in raport cu cei vaccinati de catre angajatori.

Nerecuperarea planului de vaccinare va conduce la amendarea parintilor cu sume de la 5.000 la 10.000 lei pentru fiecare abatere, rezultand sume imposibil de achitat de catre familii normale (art 71 alin 3, ltera 3).

Legea devine astfel un INSTRUMENT DE REPRESIUNE al celor ce doresc sa decida singuri asupra efectuarii acestui act medical, atat medici cat si pacienti.

Legea reglementeaza caracterul benefic absolut al unui tratament medical, desi nu exista consens stiintific in acest sens, producatorii de vaccinuri nefiind stimulati sa creasca siguranta vaccinurilor. Singura categorie de beneficiari absoluti ai legii sunt producatorii de vaccinuri, ceea ce ridica mari semne de intrebare asupra scopului real al legii.

sursa:lionmentor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *