Legătura dintre 5G, cip-uri, nanoparticule și actele biometrice

Un recent documentar științific rusesc, produs de canalul independent Tolko Fakty (Doar fapte) și postat pe siteul acestuia pe 9 mai 2019, susține existența unei legături complexe dintre telecomunicațiile 5G, tehnologiile transhumaniste (de creare a hibrizilor om-mașină sau a cyborgilor), genetica umană și nanoparticule. Acestea ar fi, conform filmului, fațetele aceluiași proiect global de control al populației.

Conexiunile ar părea, la prima vedere, conspiraționiste, dar analiza bine documentată, bazată pe studii de referință, pe care scurt-metrajul de doar 14 minute (intitulat „5G și ciparea oamenilor sunt intercondiționate?!”) o întreprinde asupra acestor noi direcții ale științei și tehnologiei contemporane aduce elucidări neașteptate.

Toată atenția opiniei publice mondiale este astăzi îndreptată spre asaltul fără precedent al noilor antene de telecomunicații 5G – susține filmul. Acestea sunt amplasate în stațiile de transport în comun, în parcuri, pe blocuri, oriunde îți poți sau nu îți poți imagina, adesea fiind mascate printre copaci, disimulate în cactuși etc.

Cea mai mare parte a oamenilor încă nu conștientizează sau refuză să conștientizeze pericolul lor. Totuși, date științifice și inginerești de ultimă oră relevă pericolul major reprezentat de aceste antene și conexiunea lor cu nanotehnologiile, transhumanismul și sistemul de identificare biometrică a populației. Filmul demonstrează că toate acestea sunt ramurile aceluiași megaproiect global de control al populației.

Sub pretextul „îmbunătățirii” genomului uman (ca de pildă controlul durerii și al emoțiilor și creșterea performanțelor fizico-intelectuale, recuperarea disfuncțiilor unor organe etc.), realizată prin colaborarea dintre nanotehnologie, neuroștiințe și ingineria genetică, tehnocrații și liderii lumii vorbesc deja deschis despre crearea unor cyborgi pentru o preconizată „armată a viitorului”, alcătuită din humanoizi robotici și oameni artificiali inspirați din megaproducțiile SF, precum și de o generație de oameni „perfecți” (supraoameni), care au acum toate șansele să iasă din studiourile cinematografice în stradă.

Principii ale emisiei 5G

Dar cum stau lucrurile în detaliu? Canalul Tolko Fakty observă că, spre deosebire de antenele de telecomunicații de până acum, cele 5G sunt de dimensiuni mai mici. Ele vor fi amplasate mult mai aproape una de alta, și anume la distanțe de 100-150 de metri între ele, împânzind astfel orașele și alte spații locuite.

Motivul amplasării atât de dese a antenelor 5G este explicat de fizica oscilațiilor electromagnetice. Formula:
E = h x ν (unde E este energia undei, h este constanta lui Plank iar ν, frecvența, măsurată în Hertzi)
ne arată că, emițând frecvențe mult mai înalte, noile antene 5G emit o energie mult mai mare decât cele precedente. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât lungimea de undă este mai mică, iar raza de acoperire a undei scade. Astfel că, pentru o bună receptare a semnalului, este necesară amplasarea unor antene suplimentare care să asigure continuitatea în spațiu a semnalului.

Este la fel ca la radio: odinioară, când radiourile funcționau pe unde medii și scurte, prindeam ușor posturi de radio din alte țări (ca Europa Liberă și Vocea Americii), fără ca acestea să aibă relee de retransmisie în România. După 1990, odată cu explozia emisiei în FM (ultrascurte), tehnologic mai performantă, aria de acoperire a emisiilor s-a micșorat mult, astfel că un post de radio de la Timișoara nu mai poate fi recepționat la Brașov sau la București. La fel se petrece acum, în cazul trecerii de la antenele de 3 sau 4 GHz la cele de 5 GHz (adică 5 miliarde de oscilații pe secundă). Așadar, menținerea nivelului optim al semnalului impune ca antenele (sau „turnurile”) să fie amplasate aproape una de alta (ceea ce le va crește mult numărul) și mai aproape de locuințele noastre.

Sateliții 5G

Dar și mai periculoasă decât radiația acestor zeci de mii de antene 5G ce ar urma să împânzească centrele locuite ale Terrei este radiația undelor îndreptate către Pământ, emisă de zecile de mii de sateliți de telecomunicații, care vor fi lansați pentru a reflecta undele emise în spațiu de antene și a le retrimite către alte zone ale Pământului.

Pe 29 martie 2018, Comisia Federală de Telecomunicații a SUA a aprobat lansarea de către compania Space X a unei „constelații” de 4420 de sateliți de joasă orbită. În general, companiile de telecomunicații intenționează să lanseze pe orbite înalte și joase peste 20 de mii de sateliți. La o reuniune din seria „Implementation of 5G small cell technology in the district”, desfășurată în SUA la sfârșitul anului 2018, un specialist a spus următoarele:

Acești sateliți reprezintă o imensă amenințare pentru mediul înconjurător și la adresa siguranței oamenilor. Dar, în loc să eliminăm această aparatură, căci avem la dispoziție tehnologie prin fibră optică, nepericuloasă pentru mediu și om, nu se știe din ce motive cheltuim milioane și miliarde de dolari ca să deschidem porțile acestei noi industrii. Pentru ca aceasta să își stoarcă profitul din noi. Tocmai acum avem nevoie de reprezentanții noștri, care să ne apere interesele și să stopeze această tehnologie a morții…”

Principiul transmisiilor 5G

Tehnologia 5G va fi implementată prin așa-numitele rețele de antene cu comandă de fază (phased array antennas), alcătuite dintr-o matrice de antene ce emit simultan, care își vor dirija fronturile de microunde spre telefoanele noastre mobile – explică filmul.

Sateliții 5G aferenți vor folosi același sistem de comandă ca cel al rețelelor de antene din sistemele terestre 5G. Rezultă că acești sateliți vor trimite un semnal de microunde foarte puternic și îngust, ca o lance ațintită spre fiecare echipament de recepție 5G de pe pământ (telefon mobil, router etc.) din raza lor de acțiune.

Rețelele de antene cu comandă de fază constau din grupuri (matrici) de sute de antene de mici dimensiuni, care emit simultan fascicule de microunde de foarte înaltă frecvență. O matrice de astfel de mini-antene poate arăta destul de inofensiv, ocupând o suprafață de doar 10 x 10 cmp, dar fasciculele de microunde emise de ea se comportă ca niște gloanțe. Ele vor avea o asemenea intensitate, încât vor putea penetra ziduri, precum și trupurile oamenilor.

Fiecare sistem de telecomunicații 5G va dispune de câteva rețele de antene cu comandă de fază, care vor trimite fronturi de microunde de mare intensitate, capabile să penetreze totul în jur, spre sateliți și celelalte echipamente de telecomunicații. Vom fi cu toții înconjurați și penetrați de aceste unde de foarte înaltă frecvență, foarte nocive pentru trupul omenesc, cu o energie de zeci de ori mai mare decât cea a telefoniei actuale.

Efecte asupra mediului și a trupului omenesc

Nocivitatea radiațiilor 5G pentru mediul înconjurător și mai ales pentru animale și om este dată de energia lor extrem de mare: 5 miliarde de oscilații pe secundă – vă puteți imagina o asemenea frecvență? Penetrând moleculele vii, cu a căror dimensiune sunt compatibile, aceste microunde generează fenomene de rezonanță (unde staționare) în cavitatea moleculară, pe care o supraîncălzesc într-un mod atipic viului (din interior spre exterior) și o fac efectiv să explodeze, rupându-i membrana și distrugând structura bio-informațională a țesutului și organismului. Este ceea ce se petrece în cuptorul cu microunde. Numai că acum toate mediile locuite și în special locuințele și birourile noastre vor deveni cuptoare cu microunde! Acest tip de microunde interferă cu undele emise de organismul uman, inclusiv de creier, ceea ce le face să aibă o influență asupra trupului uman și a întregului mediu viu incomparabil mai nocivă decât aparatura de telecomunicație actuală. Și nu vom avea unde să ne ascundem de aceste radiații!

Microundele 5G vor fi recepționate și vor interfera cu cele ale sistemelor de calcul și ale celorlalte dotări ale așa-numitei „case inteligente” (contoare digitale de electricitate și apă, aparatură electrocasnică telecomandată, cuptor cu microunde etc.). Echipamentele staționare (routere) pentru internet Wi-Fi din locuințe și de la birouri vor fi reglate spre a recepționa microundele transmise de acești sateliți, care vor fi de 15 ori mai puternice decât cele emise de telefoanele celulare 5G și de 150 de ori mai puternice decât telefoanele 4G – susține Tolko Fakty.

Arthur Firstenberg, om de știință și scriitor, activist pentru limitarea radiațiilor de înaltă frecvență din mediul înconjurător, analizează efectele acestor radiații 5G. Studiul său The Invisible Rainbow a fost publicat de platforma editorială Microwave News.

Firstenberg a descoperit că, atunci când o radiație electromagnetică clasică traversează trupul omenesc, ea produce mișcări de sarcini și curenți electrici. Dar când trupul omului este traversat de impulsuri nanometrice (unde cu frecvență 5G), atunci apare un fenomen cu totul diferit: sarcinile electrice în mișcare din trup se transformă ele însele în antene microscopice care, la rândul lor, emit un câmp electromagnetic ce se transmite mai adânc în structurile intime ale trupului omenesc (printre altele, în ADN). Aceste unde electromagnetice secundare se numesc precursori Brillouin. Ele devin semnificative atunci când energia sau faza undei se modifică suficient de rapid, ambele condiții fiind îndeplinite de undele 5G.

A treia spirală ADN

Dar pericolul cel mai mare care ni se ascunde, susține Tolko Fakty, este că tehnologia 5G va putea conduce la apariția celei de-a treia spirale ADN! De altfel, există studii recente pe tema celei de-a treia spirale ADN și a potențialului ei mutagen, care ar conduce ori la boli nevindecabile, ori la dezvoltarea unor puteri paranormale. Această a treia spirală poate fi alcătuită din înlănțuirea așa-numitelor elemente reziduale ale lanțului ADN, generate la primirea unor impulsuri electromagnetice. Ea este, în mod normal, neconstituită sau inactivă – susține filmul. Dar niveluri foarte înalte ale impulsurilor electromagnetice pot activa elementele reziduale. Vă amintiți din genetică de genele recesive, ce provoacă apariţia de mutanți și de monștri?

Dacă în viitorul apropiat vom fi cufundați într-o baie de radiații 5G, aceste elemente reziduale se pot activa. Pentru că bombardarea permanentă cu radiații 5G poate activa nanoparticulele din trupul nostru, ingerate în urma unor proceduri medicale sau datorită poluării, care deocamdată sunt în stare pasivă. Cel de-a treilea lanț ADN se va manifesta în unii oameni, care nici nu vor conștientiza că se petrece cu ei ceva deosebit și că au creierul conectat la noile tehnologii – susține filmul.

Astăzi inhalăm nanoparticule prin aerosolii împroșcați de trasoarele chimice ale avioanelor ori prin organismele modificate genetic pe care le ingerăm – susține Tolko Fakty. Tot mediul înconjurător este poluat cu nanoparticule, astfel că trupurile noastre conțin nanoparticule extrem de ușoare și aflate deocamdată în stare pasivă, dar pe care impulsurile de foarte înaltă frecvență le pot activa.

Multe profeții susțin că în curând vom fi lipsiți de acces la informațiile financiare privind conturile noastre bancare: în anumite condiții ni se va interzice accesul la banii și economiile noastre – ne atrage atenția filmul. „Puteți deține milioane, dar dacă nu veți primi așa-numitul «semn al fiarei», cu alte cuvinte, codul de bare și cipul de pe actele de identitate, nu veți avea acces la banii și conturile dumneavoastră bancare” – susține Tolko Fakty.

Nimeni nu va putea cumpăra, nici vinde, afară de cel ce va avea semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.” (Apocalipsa 13, 17)

Oamenii care vor primi actele de identitate cu semnul sau inscripția „fiarei”, conținute în codul de bare, ca să aibă acces la informațiile lor bancare va fi necesar să dea un accept, care va fi înregistrat ca o informație biometrică de identificare a persoanei; în urma acestui accept, adică a furnizării informației biometrice necesare, semnalul 5G va primi cheia de pătrundere în ADN-ul persoanei – susține Tolko Fakty.

Dantela neuronală: cea mai fină interfață creier-computer

Iată de ce inventatorul și antreprenorul miliardar canadiano-american Elon Musk, fondatorul SpaceX, Neuralink și al altor super-corporații bio-high-tech de mare succes, vorbește de „dantela neuronală” (neural lace), un sistem care asigură interfața dintre creierul omului și calculator. În acest scop el proiectează și dezvoltă, în scopuri declarat medicale, „interfețe implantabile între creier și mașină”. Printre obiectivele propuse de Musk sunt calculatoarele sau dronele controlate de la distanță de gândul omului, recâștigarea controlului bolnavilor asupra membrelor paralizate și multe altele. Dar acest tip de control nu este unidirecțional (dinspre om spre mașină), ci și invers (dinspre mașină spre trupul omului). Interfața dintre creierul omenesc și computer nu este concepută astfel încât centrul de control să fie doar creierul omului, ci și invers: computerul va putea controla, prin curenți neuronali, creierul și trupul omenesc.

Dacă multă vreme acest control se realiza în laboratoarele medicale prin electrozi lipiți de scalpul uman, Elon Musk și-a propus să realizeze un cip implantabil în creierul omului. De altfel, astfel de cipuri se folosesc deja în neurochirurgie (pentru stimularea creierului bolnavilor de Parkinson, de pildă). Totuși, pentru că procedura implică o trepanație a craniului, fiind extrem de invazivă, oamenii de știință și-au propus să găsească o metodă mai delicată de pătrundere a mașinii în creier. Astfel, în 2016 a fost elaborată „dantela neuronală” (neural lace): o rețea cibernetică biocompatibilă cu țesuturile creierului atât de fină, încât se introduce în trup printr-o simplă injecție într-o arteră, iar apoi fluxul sanguin o aduce la creier, pentru a pătrunde în neuroni și sinapse și a asigura interfața creier-computer. Există multă literatură științifică pe această temă.

Acest mecanism al dantelei neuronale, odată introdus în creier, poate fi influențat de semnalele 5G emise de antenele de comunicații, cu care este perfect compatibil, făcând din om o ființă controlabilă cibernetic, adică un robot.

Ordinea mondială prin haos înseamnă controlul asupra omenirii, început la nivelul ADN-ului, mai precis, prin activarea celei de-a treia spirale ADN” – susține documentarul rusesc. Iată și argumentele.

Cipuri pentru recuperarea paraliziei

Cole Salderson, inginer constructor de microsisteme de calcul, unul dintre inventatorii și dezvoltatorii microcipului, a povestit în cadrul unei alocuțiuni publice în orașul Spokane din statul Washington, în 1993, că a avut ocazia să dezvolte un proiect de neurotehnologie în orașul american Phoenix din Arizona. În paralel, același experiment se desfăşura în statele Massachusets și California.

Am realizat un experiment asupra unei femei paralizate, în măduva spinării căreia am cusut câteva microscheme cu semnale radio. Până atunci era incapabilă să se miște, toate funcțiile motorii ale trupului ei fiind perturbate. După intervenția noastră ea a început să miște mâinile și picioarele, mușchii au început să poată fi controlați, dar numai prin comenzi date de computer. Ea singură nu își putea controla mișcările, doar noi i le puteam controla. Am continuat să lucrăm la perfecționarea microschemelor și am ajuns să controlăm comportamentul femeii. Este necesar să subliniez că eu sunt inginer și nu medic, în sarcina mea era realizarea microschemelor, iar nu influențarea organismului femeii, de care se ocupau alți cercetători. Am făcut experimente și pe deținuți. Treptat, microschema devenea plată, fiind potrivită pentru a fi implantată, adică introdusă în trupul omenesc. Era necesar să realizăm microschema unui cip foarte mic, care să poată fi introdus în acul unei seringi epidemiologice, ceea ce în final am făcut, obținând un microcip asemănător unui bob de orez. Am experimentat funcționarea acestui microcip pe multe animale în orașele Sacramento și Los Angeles din statul California.”

De altfel, astăzi aceste cipuri nici nu mai este nevoie să fie injectate, ele putându-se realiza pe suporturi polimerice perfect compatibile cu trupul omenesc, fiind ușor aplicabile pe piele într-un mod practic insesizabil, asemenea tatuajelor moderne; acest polimer cu circuite integrate se absoarbe în piele, nemaiputând fi eliminat.
Este uimitor cum oameni care cunosc textul Apocalipsei nu fac ori refuză să facă conexiunea dintre toate aceste fapte – observă filmul.

S-au cheltuit milioane de dolari pentru a determina partea din trupul omenesc în care ar fi cel mai eficient să fie implantat acest microcip, alcătuit din 250.000 de elemente. Pentru a rezolva problema autoalimentării cu energie a microcipului, a fost necesar să ne folosim de modificarea rapidă a temperaturii trupului omenesc, adică să găsim o zonă din trup în care temperatura să se modifice foarte repede. S-au găsit două astfel de zone: fruntea omului și mâna sa dreaptă” – susține un cercetător citat de filmul rusesc.

Autoritățile a tot mai multe țări insistă pentru introducerea obligatorie a identificării biometrice a populației, adică a actelor civile, a cardurilor medicale și bancare biometrice. Ei susțin că fac aceasta doar pentru confortul și siguranța oamenilor. Așa să fie, oare? – se întreabă, în final, filmul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *