Încă un cadru medical și-a pierdut viața după vaccinare

Antena 3 a prezentat azi în exclusivitate date despre un nou cadru medical decedat după vaccin: Doina Militaru, asistent optician. Trei săptămâni a durat calvarul ei de după injectarea cu ser anti-Covid, petrecută pe 15 ianuarie. Pe 24 ianuarie a împlinit 55 de ani. Era spitalizată, în plină boală. Și-a pierdut apoi organ după organ. Pe 7 a murit. Suspiciunile privind legătura cu vaccinarea au fost semnalate chiar de către medicul legist de la IML, care a solicitat autopsia, conform norei asistentei, Alexandra Cozer. Tot nora asistentei decedate a declarat ca victima era fericită că s-a vaccinat.

La emisiunea Oanei Zamfir de la Antena 3 a participat și profesorul de drept Gheorghe Piperea, care a redat apoi pe contul său de Facebook rezolvarea juridică a unei situații similare: „Evoluția persoanei injectate cu vaccin în 1999 – cea care a fost subiectul speței Sanofi Pasteur de la CJUE (C-621/15):
– persoană tânără, fără antecedente medicale pre-vaccinare; fără probleme la membri familiei, de genul celei care i-a fost fatală;
– vaccinare, scleroză în plăci (paralizie totală), orbire, deces;
– expertiză medico-legală – fără cauze medicale evidente, altele decât vaccinul;
– verdict CJUE – sunt indicii temeinice că între vaccin și lanțul de efecte adeverse + moarte există legătura de cauzalitate.

Ce credeți – în cazul celor cu comorbidități, alergii, boli autoimune etc., poate exista legătură de cauzalitate între „superbul” vaxin, mai ales că au fost deja public anunțate trei decese, care s-au întâmplat în vecinătatea temporală imediată a vaxinării? Sau stați liniștiți, că v-au spus Arafat și Gheorghiță că totul este bine?
PS: Când se întâmplă decese din vaxinare, deja nu mai e o chestiune medicală, ci una juridică, civilă sau penală.

Redăm aici materialul Antenei 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *