În timpul „Gripei Spaniole” din 1918, doar cei vaccinați au murit

Istoria ne spune că gripa spaniolă din 1918 a ucis între 50 – 100 de milioane de oameni. La vremea respectivă, surse medicale și farmaceutice au descris-o drept CEA MAI groaznică epidemie de la Ciuma Neagră din 1347, care a ucis aproximativ 25-30 de milioane de oameni.

În cartea, Vaccination Condemned (Vaccinarea Condamnată), de Eleanor McBean, dr., ND, autorul descrie, în detaliu, experiențele personale și de familie din timpul pandemiei „Gripei spaniole” din 1918.

Experiența lui McBean despre „gripa spaniolă” din 1918, în calitate de reporter și de supraviețuitor nevaccinat, necesită revizuirea bazei istorice a evenimentului, nu ca „ teorie a conspirației ”, ci cu dovezi.

În urmă cu câțiva ani, am dat peste o altă carte a lui Eleanor McBean: „Vaccination … The Silent Killer” (“Vaccinul…Ucigașul tăcut”). McBean oferă dovezi că evenimentele istorice ale „gripei spaniole” din 1918 nu au fost doar compromise, ci s-a întâmplat același lucru și pentru cele ale epidemiilor de poliomielită și gripă porcină.

Spania, țapul ispășitor

Spania a fost neutră în timpul primului război mondial și NU și-a cenzurat presa, spre deosebire de țările combatante. Ca urmare, Spania a fost prima care a raportat epidemia de gripă din 1918 și lumea a considerat Spania ca sursa epidemiei. Astfel, se naște „gripa spaniolă” .

Vaccinarea experimentală pe militari în Fort Riley, Kansas.

În pregătirea pentru primul război mondial, un experiment masiv de vaccinare care a implicat numeroase vaccinuri dezvoltate anterior a avut loc pe militarii din Fort Riley, Kansas, unde a fost raportat primul caz de „gripă spaniolă”.

Primul Război Mondial și testarea masivă pe subiecți umani

Noua industrie farmaceutică, sponsorizată de „Rockefeller Institute for Medical Research”, a avut la disponiziție ceva nou – o cantitate mare de subiecți umani pentru teste. Furnizat de armata SUA, grupul de subiecți pentru teste a crescut cu peste 6 milioane de bărbați.

Vaccinul împotriva meningitei: Începutul masacrului

Autopsiile de după război au dovedit că gripa din 1918 NU a fost deloc o  gripă  . A fost cauzată de dozele aleatorii ale unui „ vaccin meningitic bacterian ” experimental , care până în prezent, imită simptomele asemănătoare gripei. Atacurile masive, multiple, cu vaccinuri suplimentare asupra sistemului imunitar nepregătit al soldaților și civililor au creat un „masacru”.  Cei care nu au fost vaccinați, nu au fost afectați.

Atunci … Cum au murit civilii?

  1. Primul război mondial s-a încheiat mai devreme decât era de așteptat, lăsând cantități enorme de vaccinuri experimentale neutilizate.
  2. Temându-se că soldații care vin acasă vor răspândi boli în familiile lor, guvernul SUA a lansat cea mai mare campanie de „frică” din istorie, ca să încurajeze vaccinarea. Ei au folosit populația umană ca laborator de cercetare și dezvoltare pentru a testa, pe teren, vaccinurile experimentale.
  3. Zeci de milioane de civili au murit la fel ca soldații.
  4. În loc să oprească vaccinurile, medicii le-au intensificat, promovând marea „gripă spaniolă din 1918”. Drept urmare, DOAR VACCINAȚII AU MURIT.

„Șapte bărbați au căzut morți în cabinetul unui medic după ce au fost vaccinați. Au fost trimise scrisori către familiile lor că au fost uciși pe câmpul de luptă”.

Eleanor McBean, Minnesota Wellness Directory

Soldaților americani din primul război mondial li s-au administrat 14-25 de vaccinuri experimentale netestate la câteva zile unul de celălalt, ceea ce a declanșat cazuri intensificate de TOATE bolile simultan.  Medicii au numit-o boală nouă și au continuat să suprime simptomele cu medicamente suplimentare sau vaccinuri

Înșelăciunea și secretul au o istorie lungă

În exemplele date anterior pe blog „ COVID 19: Un alt capitol din Istoria înșelăciunii și secretului” , istoria este plină de minciuni intenționate spuse publicului fie „să salveze aparențele”, fie să înșele în scopuri nefaste. „Gripa spaniolă” din 1918 nu a făcut excepție.

Înăpoi la Covid-19: Modelele Ferguson sunt false și înșelătoare

Omul de știință britanic și profesorul Neil Ferguson de la Colegiul Imperial din Londra ( același Colegiu Imperial din Londra finanțat de Fundația Bill Gates) a fost responsabil pentru dezvoltarea modelelor matematice computerizate de pandemie pentru COVID-19.

Lumea a urmat sfaturile lui Ferguson, totuși s-a dovedit că toate modelele sale sunt excesiv de exagerate și înșelătoare.

De exemplu, Ferguson a prezis că Suedia va suferi 100.000 de decese până în iunie 2020. Până în prezent, Suedia a atins un nivel de 2.854 de decese în total.

Media cenzurează punctele de vedere care nu se conformează

Mass-media, Facebook, Google, YouTube și alte puncte de comunicare „private” au devenit „gardienii” (cenzori) ai informațiilor.

Pe 26 aprilie 2020, Twitter a suspendat contul unei companii de biotehnologie cotate la bursă pentru schimbul de informații despre o terapie cu lumină UV nemedicinală pentru COVID-19. YouTube a eliminat, de asemenea, un videoclip care demonstrează modul în care funcționează tehnologia.

„(YouTube) va interzice videoclipurile care contravin orientărilor OMS cu privire la pandemie sau care împărtășesc remedii false sau nedovedite pentru Coronavirus.”

CEO Susan Wojcicki – YouTube

NewsGuard a clasificat recent Mercola.com drept știri false pentru că a raportat că virusul COVID s-ar putea răspândi din laboratorul de nivel 4 al biosecurității din orașul Wuhan, China.

Industria Farmaceutică deține și controlează medicii

„Verificarea faptelor” este adesea furnizată de scriitori plătiți de companiile farmaceutice și nu din surse verificate, independente.

„ Profesia medicală este cumpărată de industria farmaceutică, nu numai în ceea ce privește practica medicinii, ci și în ceea ce privește predarea și cercetarea. Instituțiile academice din această țară își permit să fie agenții plătiți ai industriei farmaceutice. Cred că este rușinos ”.

Arnold Relman, Fost editor al New England Journal of Medicine

Nivelul mortalității cauzate de boli infecțioase scădeau înainte de introducerea vaccinărilor

Promotorii vaccinurilor susțin că vaccinurile au eliminat majoritatea bolilor infecțioase. Istoria ne spune o altă poveste. Începutul secolului al XX-lea a introdus o igienă îmbunătățită (canalizare), stații de tratare a apei și o nutriție mult îmbunătățită.

Graficele eșantion de mai sus arată că bolile infecțioase, cum ar fi rujeola, tusea convulsivă, difteria, febra tifoidă și poliomielita, au fost la cele mai scăzute niveluri și au scăzut, ÎNAINTE de introducerea vaccinurilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *