Impactul aluminiului din vaccinuri asupra creierului uman

Profesorul Christopher Exley, specialist în toxicitatea aluminiului explică, cu cuvintele lui, ultimul său studiu „Aluminiul din țesutul cerebral la autiști”. Acordați atenție DETALIILOR: Nu doar cantitatea de aluminiu este importantă, (deși este extrem de mare), cât mai ales LOCAȚIA aluminiului din creier, unde se depune aluminiul în creier. Iată în ce mod explică el:

„Pentru că am recunoscut la centrele de injectare aceleași celule care transportă o încărcătură de aluminiu în țesutul cerebral al persoanelor cu autism decedate, aș spune acum că trebuie să ne gândim foarte atent la cine poate primi un vaccin care conține adjuvanți de aluminiu. Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acest vaccin chiar salvează vieți sau nu? Dacă nu, atunci elimitați adjuvantul de aluminiu din componența vaccinului!”

Înțelegi ce spune? Tocmai a spus că aluminiul de la locul injectării este transportat, ca și „încărcătură”, în creier!

Prof. Exley explică cum și-a schimbat propria gândire despre rolul aluminiului în autism!

„Nu am văzut un rol pentru aluminiu în autism. Și nu am văzut rolul aluminiului din vaccinuri în autism. A trebuit să-mi reconfigurez gândirea în privința acestor două aspecte, pentru că am realizat că aluminiul chiar are un rol în autism. Acum, chiar sunt convins că are!”

Iată mai multe detalii:
„Poate la fel de importante, dacă nu chiar și mai importante, sunt studiile la microscop, pentru că ne permit să identificăm locația exactă a aluminiului în țesutul cerebral. Când ne-am uitat la creierul persoanelor diagnosticate cu autism, am găsit ceva complet diferit și ceva nemaivăzut/observat până acum în niciun alt set de creiere umane. Am constatat că majoritatea aluminiului era de fapt în interiorul celulelor, intracelular. Unele dintre ele erau în interiorul neuronilor, dar, de fapt, majoritatea acestora se aflau în interiorul celulelor non-neuronale. Am descoperit practic că aceste celule erau încărcate cu aluminiu. De asemenea, sunt primele dovezi că celulele din limfă și din sânge trec în creier, așa că purtau cu ele o încărcătură de aluminiu din corp în creier. Acesta reprezintă un moment unic când în țesutul cranian uman s-a observat s-a observat așa ceva, astfel încât aceasta reprezintă o observație unică în autism. Pentru mine, asta înseamnă că există foarte mult aluminiu în etiologia autismului. Asta nu înseamnă că aluminiul provoacă autismul, dar aproape sigur joacă un rol în această boală.”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *