Giuliani, avocatul lui TRUMP: „Alegerile vor fi răsturnate în favoarea lui Trump… Avem dovada că milioane de voturi au fost furate”

Războiul din jurul alegerilor americane nu este nici pe departe încheiat. Chiar dacă presa neomarxistă din SUA sau din România insistă pe faptul că Nu există probe pentru a susține frauda, că aceste alegeri au fost cele mai curate din istoria SUA, că Trunp vrea să de o lovitură de stat, această negare a posibilității fraudei se înscrie în strategia de manipulare a populației aplicată cu mult timp înainte de alegeri. Dovezile de fraudă, însă, după cum spune avocatul lui Trump, sunt clare și vor răsturna situația alegerilor prezidențiale.

Să ne amintim că presa ostilă lui Trump, o presă de factură stângistă, dar majoritară în SUA, a vânturat mult timp înaintea alegerilor sondaje mincinoase care îl dădeau drept câștigător pe Biden cu peste 10 procente, adică cu peste 15 milioane de voturi avans.

Aceeași presă pretinde, împotriva celor peste 500 de mărturii sub jurământ și a celor alte peste 11.000 de mărturii care reclamă frauda electorală, că NU EXISTĂ DOVEZI DE FRAUDARE.

Tot neomarxiștii din presă l-au declarat câștigător pe Biden, de mai bine de 10 zile, fără să ia în calcul faptul că în 5-6 state s-au făcut contestații și se pune problema renumărării voturilor și fără să existe o confirmare oficială. Este suficient să se răstoarne rezultatul în 3 dintre aceste state (diferența fiind de câteva zeci de mii de voturi în fiecare stat), pentru ca Trump să câștige.

Așadar, asistăm la același tip de manipulare folosită înainte de votare: demonizarea lui Trump (chiar l-au comparat cu Hitler, deși este singurul președinte american din ultimii 30 de ani care nu a declanșat un nou război) și pretenția că Biden a câștigat alegerile și că nu se mai poate face nimic.

În acest context, Evz.ro ne informează că Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și actual avocat principal al lui Trump, a declarat ieri (duminică) la Fox News, cu privire la statele cheie unde a fost declarat câștigător Biden și unde alegerile sunt contestate, că:

„În fiecare dintre aceste state, avem voturi ilegale mai mult decât suficiente, deja documentate, pentru a răsturna rezultatul alegerilor. Avem suficiente declarații sub jurământ de la persoane care au fost împiedicate să observe procesul de numărare a voturilor, așa că în fiecare dintre aceste state unde a pierdut cu o diferență mică, a câștigat de fapt, probabil cu o diferență de 2-3%.

Avem dovada despre mașinile viciate (Dominion, soft-ul de numărare a votului – n.m.) pe care nu o pot dezvălui deocamdată…”

Sidney Powell, un alt avocat al echipei Trump 2020, i-a declarat și el realizatoarei de la Fox News că Trump a câștigat „la o diferență de milioane de voturi”.

Președintele Trump a câștigat nu cu sute de mii de voturi, ci cu milioane de voturi care au fost schimbate de acest software, care a fost creat special pentru acest scop”, a spus Powell despre Dominion. „Avem atâtea dovezi, încât parcă au curs pe un furtun de pompieri.” Citește mai mult: Evz.ro

Ceea ce ar trebui să ne pună pe gânduri este faptul că presa neomarxistă din SUA și România nu vorbește despre aceste declarații ale avocaților lui Trump și pretinde doar, sec, că nu există dovezi ale fraudei.

Oare nu cumva se pregătește terenul pentru a reclama violent, dacă Trump răstoarnă alegerile prin dovedirea fraudei, că tocmai Trump a dat o lovitură de stat? Și asta pentru a provoca conflicte pe tot teritoriul SUA, poate chiar o revoluție de tip neomarxist? La cât de josnice sunt minciunile și manipulările la care s-au dedat până acum, eu cred că sunt în stare chiar și de așa ceva!!!

sursa:daniel-roxin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *