După decesele din Norvegia, reprezentantii agentiilor sustin ca „pana acum, numarul de incidente asociate vaccinului nu este unul ingrijorator”.

Reprezentantii Pfizer au declarat ca au aflat de situatia din Norvegia si ca, impreuna cu cei de la BioNTech si cu reprezentantii Instutului Norvegian de Sanatate Publica, investigheaza cazurile de decese corelate cu vaccinul anti-COVID. Reprezentantii agentiilor sustin ca „pana acum, numarul de incidente asociate vaccinului nu este unul ingrijorator”, relatează instituţiile publice de sănătate din Norvegia

„Stim ca au mai fost raportate astfel de cazuri si in alte tari dar inca nu avem detalii despre acele cazuri”, au mai spus reprezentantii Agentiei de Medicamentelor din Norvegia.

„De asemenea, campaniile de vaccinare din celelalte tari au proritati diferite, in functie de ce categorii de persoane sunt vaccinate, fapt ce poate afecta raportarea efectelor adverse sau chiar a deceselor.”.au mai  declarat acestia.

„Agentia Norvegiana a Medicamentelor a transmis, inainte de inceperea campaniei de vaccinare, ca exista un risc de deces sau de efecte adverse atunci cand sunt vaccinati cei in varsta sau cei bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *