Dr. Monica Pop : 4.500 de români care au făcut COVID după vaccinare s-au îmbolnăvit chiar de la VACCIN!

Monica Pop susține că cei 4.500 de români care au făcut Covid-19 după vaccinare, l-au făcut chiar de la vaccin.

Dr. Monica Pop afirmă că medicii știu că vaccinurile pot provoca boala, însă ascund acest amănunt.

„GREU DE INTELES DE CE UNII MEDICI NU SPUN ADEVARURI!

E FOARTE CLAR CA CEI 4500 CARE AU FACUTU COVID DUPA VACCINARE, L-AU FACUT DE LA VACCIN! STIE ORICE MEDIC CA VACCINURILE POT PROVOCA BOALA!

INSTRUITI-VĂ SI VETI VEDEA!

ROG AUTORITATILE SI COLEGII SA NU MAI SPUNĂ LUCRURI NEADEVARATE OAMENILOR , NU E MORAL SI NICI BENEFICA INDUCEREA IN EROARE!”, este mesajul publicat de doctorița Monica Pop pe contul ei de Facebook.

10 thoughts on “Dr. Monica Pop : 4.500 de români care au făcut COVID după vaccinare s-au îmbolnăvit chiar de la VACCIN!

  1. Are dreptate doamna Pop , se ascunde sdevarul chiar de medici.As dori sa pun o intrebare ? de gripa nu mai moare nimeni ? Dar de alte boli ?

  2. Prin introducerea acestui pasaport Covid este o Discriminare totala .Nimeni nu ne poate vaccina obligat,ori acest pasaport este o modalitate de a constringe oamenii sa se vaccineze,deoarece nu vor mai putea calatori .

  3. Bravoo doamna doctor Monica Pop că spuneți adevărul!!!
    Uitați-vă SUA cum au descoperit falsurile pcr și cum ii dau în judecată pe guvernanții lor pentru înșelătorie și dezinformare!!!

  4. Din păcate participarea și colaborarea de sus până jos a tot ce înseamnă autorități ,sănătate vor face rău omenirii dar totul v-a ieși la lumină peste puțin timp !

  5. Nu-mi vine sa cred! Ne-am vaccinat luni iar la o săptămâna eram pozitivi și cu simptome! Nu știu ce sa mai cred! Ne-am protejat un an, și culmea … după vaccin ne-am îmbolnăvit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *