Dr. Adina Alberts: „1.200 de oameni au murit după ce au fost vaccinați cu Pfizer”

„Sunt peste 54 000 de reacții adverse la vaccinul produs de Pfizer, în Europa. Și până în acest moment sunt peste 1200 de decese înregistrate, acestea fiind raportări efectuate de medici.

Din statisticile existente pe Eudra Vigilence – European database suspected adverse drugs reaction reports – reținem următoarele:

– Numărul deceselor din cauza afectării cardiace este de 157 din aproximativ 2400 de reacții adverse cardiace, dintre care 303 nu și-au mai revenit.

– Numărul de decese din cauza unor afecțiuni generalizate este de 538 din 38 000 de reacții adverse din cauza unor afecțiuni generalizate.

– Numărul de decese de cauză respiratorie este de 158 din aproximativ 5000 de reacții adverse, 944 nu și-au mai revenit.

– Numărul de decese de cauze neurologice este de 82 din peste 23 000 de cazuri de reacții adverse neorologice în total, în Europa, dintre care 4179 nu și-au mai revenit.

– Numărul paraliziilor și a parezelor de nerv facial este de 383 dintre care 155 nu și-au revenit.

 Dintre toate efectele adverse înregistrate în Europa la administrarea vaccinului Pfizer, 42 300 sunt femei, 80% dintre ele cu vârste cuprinse între 18-64 ani.

 Dintre țările europene care au raportat reacții adverse, Italia se află pe primul loc la numărul de reacții adverse raportate, cu aproximativ 20 000 de cazuri. Apoi se clasează Spania cu aproape 4000, Franța cu 3500 și Olanda cu 3300.
România a raportat 380 de cazuri de reacții adverse la vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech, situându-se pe locul 17″, a notat Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Dr. Adina Alberts: „Vaccinurile cu ARN mesager sunt insuficient studiate”

Serurile aprobate de Uniunea Europeană sunt experimentale, iar producătorii nu-și asumă vreo responsabilitate pentru efectele adverse, atenționează Adina Alberts. În acest timp, Guvernul și președintele le numesc „sigure” și pun presiune pe toată populația să se vaccineze, deși serul protejează doar împotriva unor „simptome severe”, ce vizează un mic segment al persoanelor vârstice, cu boli cronice.

„Felicit persoanele care se oferă voluntari pentru testarea diverselor medicamente experimentale, și îi admir pentru ceea ce fac. Dar ei sunt în cunoștință de cauză, adesea primesc compensații diverse pentru efortul lor, sunt informați că se supun unor riscuri și le acceptă. Noi, restul populației, am prefera să urmăm terapii verificate, studiate, fară riscuri supradimensionate.

În niciun caz nu ne dorim să ne injectăm cu seruri pe care producătorii scriu că sunt EXPERIMENTALE, așa cum se întâmplă cu actualul vaccin de la Pfizer, care ne este literalmente băgat pe gât cu forța. Din păcate, nu suntem corect informați și suntem subiecții unui experiment mondial fără să știm la ce ne expunem, iar eu tocmai împotriva acestor situații de incertitudine lupt.

Vaccinurile cu ARN mesager sunt insuficient studiate iar producătorul spune, negru pe alb, că pot da reacții grave și neașteptate (…)”, a mai notat medicul.

Dr. Adina Alberts susține avizarea pentru utilizarea Ivermectinei, medicament utilizat pentru profilaxie, dar și pentru tratarea eficientă a COVID-19. Ivermectina este o substanță utilizată de mai bine de patru decenii, aprobată deja în mai multe state occidentale, precum Franța și Olanda. De asemenea, Ivermectina este foarte ieftină, un aspect incomod pentru marile companii producătoare de vaccinuri.

5 thoughts on “Dr. Adina Alberts: „1.200 de oameni au murit după ce au fost vaccinați cu Pfizer”

  1. Sunt total împotriva acestui CIUDAT ,,Vaccin” . Chiar dacă am o vârstă oarecare și teoretic nu mai am mari așteptări, totuși consider acest vaccin un risc major pe care nu sunt pregătit ,,sa mi-l asum „

  2. La Astra Zeneka s-a dat liber la vaccinare pentru orice vârstă, mai rămâne sa se dea o HG sa fim obligați sa trecem strada pe culoarea roșie a semaforului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *