DECLARAȚIILE LUI DAN BITTMAN LA EMISIUNEA LUI BRANCU …

„- Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante.- Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu așa cu degetul, pentru că suntem egali.- Am stat în primele luni în casă…80.000 de români au plecat la sparanghel.- Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte.

– Dacă o să mă calce într-o zi o mașină, să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult …Nu mă mai luați de prost. Noi trăim într-o frică permanentă.- Nu vi se pare puțin ciudat că din 200 000 de infectări, 160 000 și ceva sunt vindecați? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toții vom trece prin el. Dar sunt curios câți români vor face vaccinul.

– Mai sunt oameni care au probleme uriașe de sănătate (cancer) și despre ei nu se mai vorbește. Se vorbește numai despre corona și ceilalți sunt neglijați.- Un guvern trebuie să aibă grijă de toți cetățenii. V-ați uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru.- Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcții oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în școli e COVID

– Haideți să nu mai fim alarmiști. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine.- Noi nu mai avem lideri credibili. Oameni cărora să le pese de popor.- Hai să nu mai fim idioți. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID.- Nu avem voie să discriminam oameni doar pentru că suntem în situația asta de criză.

– Din toți oamenii care au murit, aș vrea să știu că familiile sunt sigure că ei chiar au murit de COVID. Ăsta este adevărul de fapt. —- Am avut o cunoștință care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.

– Nu am fost plătit de PSD- Suntem în al 3-a Război Mondial, dar este unul invizibil. Unii o să iasă cu bani foarte mulți, dar țări ca Romania o sa iasă sărăcite.- Există dictatură media. Există posturi care asta fac, îngrozesc oamenii.

– Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum și în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Așa am auzit. De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase și sus puse.- Noaptea nu avem voie să mai ieșim din case, să nu vedem sateliții lui Elon Musk și alte lucruri.- Se dorește indobitocirea generației ăsteia. Asta nu e școala. Până acum nu le spuneam copiilor că e rău să stea cu nasul în tablete?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *