De ce s-a blocat Bugetul! Violeta a intrat în carantină cu ștampila!

Nici măcar pe vremea Vioricăi Dăncilă nu s-a pomenit o asemenea situație de râsu‘ – plânsu‘ la nivelul Guvernului! Acolo unde mai mulți colegi de Cabinet, sesizați de șefi de instituții disperați că nu pot urma de câteva zile bune procedurile legale își fac curaj să o convingă pe Violeta Alexandru să își predea atribuțiunile ministeriale. Oricui consideră ea, numai să permită și altcuiva să semneze în locul său actele de la Ministerul Muncii!

Pentru că, după ce a fost depistată ca fiind pozitivă la testul COVID, Violeta Alexandru a intrat în carantină la domiciliu. Numai că, așa după cum se vaită tot mai mulți funcționari nu doar din cadrul Ministerului Muncii, dar mai ales de la nivelul altor ministere și instituții, ”a luat și ștampila cu ea”! Iar cum nimeni nu are drept de semnătură în acest moment în locul ministrului Muncii, zeci de adrese oficiale de la alte instituții zac pe birouri. Și cum zilele trec deja una după alta, dacă ”încăpățânata” Violeta Alexandru nu dă ștampila și drept de semnătură altcuiva, există deja riscul real ca inclusiv proiectul Bugetului pe 2021 să fie blocat cu totul! Sau premierul Ludovic Orban nu are altceva de făcut decât ca Violeta Alexandru să iasă din carantină, să se testeze din nou, să iasă de această dată ”negativ” și apoi să se întoarcă la birou la Ministerul Muncii, pentru a semna actele și documentele oficiale. Inclusiv cele cu privire la bugetul pe anul viitor. Și de care se leagă și speranțele milioanelor de pensionari care chiar nu au nicio vină că doamna ministru are COVID…

S-o fi supărat de la remaniere…?

Acum, ținând cont de situația doamnei ministru este foarte posibil ca totul să fie și o simplă scăpare. Una care însă cu atât mai mult trebuie îndreptată de urgență. Cu toate că sunt și nu puține voci care nu ar exclude chiar cu totul ”pista” unei ”răzbunări” personale a ministrului. Care, alertată de variantele de lucru tot mai ”concentrice” privind ”evacuarea” sa din viitorul Cabinet, ”s-ar fi făcut că uită” să predea dreptul de semnătură altcuiva din Ministerul Muncii, odată cu intrarea sa în carantină. Însă indiferent care este pista corectă, cert rămâne doar că, totuși, cineva trebuie să semneze actele de la Ministerul Muncii!

sursa:national.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *