Cu cât mai puțin conștient ești tu, cu atât mai tiranic va deveni SISTEMUL!

Fostul deputat PSD Liviu Pleșoianu a postat pe reţelele de comunicare virtuală un mesaj în care lansează un apel la trezire, susținând că păpușarii malefici ne țin ferecați într-o bulă iluzorie în timp ce ne schimbă lumea în ruine, iar sforarii din spatele scenei oferă zilnic porția de somnifere sociale și de anestezice colective.

„Ei vor ca tu să fii sclavul perfect, fără să realizezi că, de fapt, trăiești într-o închisoare de dimensiuni planetare!”, scrie Pleșoianu.

„ Acesta este un apel către toți oamenii! Ești invitat să te implici în mișcarea globală de TREZIRE a umanității! Pentru a evita iminenta catastrofă a civilizației omenești, UMANITATEA are nevoie de acțiunea ta! Pentru început, este necesar să vezi zidurile care au fost ridicate în jurul ființei tale. Aceste ziduri sunt construite cu materialul urii și al fricii și se sprijină pe ignoranță și pe somnul nostru social.

Păpușarii malefici ne țin ferecați într-o bulă iluzorie în timp ce ne schimbă lumea în ruine. Există, la nivel mondial, un plan foarte complex prin care diverse grupări se asigură că cei mai mulți dintre voi nu ajung niciodată să cunoască adevărata realitate! Păpușarii din spatele scenei îți oferă zilnic porția de somnifere sociale și de anestezice colective. Zi de zi, oriunde te-ai afla, îți furnizează SEDATIVUL, PASTILA UITĂRII!

Ei vor ca tu să fii sclavul perfect, fără să realizezi că, de fapt, trăiești într-o închisoare de dimensiuni planetare! Ei vor ca tu să fii naivul fericit care crede că e liber! Între timp, omul profund dinăuntrul tău va continua să se sufoce într-o temniță adâncă unde nu ți se oferă acces. Ei ne hrănesc ignoranța și indiferența personală și colectivă. Ei se asigură că tu nu ajungi niciodată să adresezi întrebările esențiale. Ei fac tot ce le este în putință pentru ca conștiința ta să nu fie limpede.

Ei te distrag în toate felurile imaginabile pentru ca tu să nu ajungi niciodată să-ți afli ființa interioară profundă, să cunoști lumea reală din afara bulei în care te țin închis! Ei îți creează falsa impresie că ești liber, că ești un cetățean, că ai drepturi, că votul tău, opțiunile și alegerile tale contează! În același timp, ei se asigură că statutul de cetățean nu înseamnă nimic altceva decât obediență totală față de tot ceea ce ei îți pun la dispoziție ca societate! Ei se asigură că drepturile și libertățile tale nu sunt altceva decât vorbe frumoase lipsite de orice conținut real!

Ei se asigură că tu îți trăiești întreaga viață într-o bulă de săpun pe care au creat-o special pentru tine și despre care îți spun că ar fi «lumea», astfel încât tu să ai iluzia propriei libertăți! Ei te fac să crezi că votul tău contează și că cei pe care îi alegeţi să te reprezinte chiar pot transforma ceva! În același timp, ei nu îți permit să înțelegi că până și cei mai buni dintre reprezentanții tăi aleși nu vor putea niciodată transforma cu adevărat ceva dacă nu o fac ÎMPREUNĂ CU TINE!

Tot ceea ce reprezintă tendințele evolutive firești ale omului și ale corpului social e operat, e modificat genetic, e întors pe dos. Progresul real e deturnat în progresism. Fraternitatea locală sau națională e deturnată în apartenență la diverse găști și în spiritul de turmă. Fraternitatea globală (liberă și bazată pe libertate personală) e deturnată în globalism nivelator. Munca împreună pentru binele celuilalt e deturnată în «networking», cu singurul scop de a profita de pe urma celuilalt.

Moralitatea și integritatea politică sunt deturnate în fals puritanism politicianist și în propagandă a integrității. Justiția și dreptatea sunt deturnate în sete de sânge. Catarsisul, purificarea prin tragedie și comedie, caracteristici ale adevăratei arte, sunt deturnate în divertisment facil și grobian, menit să înece ființa omenească într-un trivial cotidian dezumanizant. Educația este deturnată în reeducare, învățământul se întoarce împotriva omului viu și se derulează în favoarea omului inert.

Cu cât mai ușor ești tu, cu atât mai greu este SISTEMUL! Cu cât mai puțin conștient ești tu, cu atât mai tiranic va deveni SISTEMUL! Ne aflăm în fața unei mari decizii, iar faptul de a nu participa, personal, la această decizie majoră, fundamentală nu modifică deloc situația. Cine nu participă la această decizie va fi luat de val și purtat împotriva propriei voințe și libertăți personale.

Ceea ce nu va putea face însă acest sistem, oricât de bine ar fi el conceput de către cei care se împotrivesc derulării destinului firesc al umanității, este să împiedice răspândirea «epidemică», «pandemică» a trezirii spiritelor omenești.

Dacă VORBA VIE a unor oameni treji va circula suficient, atunci mult mai mulți oameni vor începe a se trezi. Iar dacă suficient de mulți oameni se vor fi trezit, atunci niciun sistem, oricât de tiranic, oricât de bine pus la punct nu va mai putea împiedica manifestarea plenară a spiritului, a omului profund! De aceea, este important ca tot ceea ce e spus sau scris aici să circule cât mai mult, pentru că oamenii au nevoie să-și aprindă unii altora candela spiritului! SISTEMUL e o fortăreață care pare de neînvins, de necucerit tocmai pentru că se bazează pe ignoranța oamenilor!

SISTEMUL PROFUND poate controla doar OMUL SUPERFICIAL! De aceea, SISTEMUL PROFUND nu poate fi învins decât de către OMUL PROFUND!”, scrie Liviu Pleșoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *