CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, admite că Israelul este”laboratorul lumii.”

Dacă israelienii sunt confuzi de faptul că guvernul lor îi tratează ca pe animale de companie de laborator, dacă se întreabă de ce s-au evaporat libertatea lor de a călători, de a socializa sau chiar de a-și câștiga existența, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a produs ieri un răspuns real. Într-un interviu la NBC Bourla a spus:  

„Cred că Israelul a devenit laboratorul lumii chiar acum, deoarece utilizează doar vaccinul nostru în acest stat și au vaccinat o mare parte din populația lor, astfel încât să putem studia atât indicii economici, cât și indicii de sănătate”. 

Nu am nicio problemă cu experimentele medicale care implică oameni dacă participanții sunt pe deplin conștienți de toate circumstanțele și considerațiile posibile implicate în acordul lor. Acest lucru nu s-a întâmplat în Israel. Prin intermediul „pașapoartelor verzi”, guvernul practic amenință să sancționeze pe oricine nu vrea să participe la un experiment „de laborator” pentru o companie farmaceutică uriașă cu un istoric foarte problematic .  

Când CEO-ul Bourla a fost întrebat de NBC dacă cineva ar putea infecta pe alții după ce a primit două doze de vaccin, Bourla a recunoscut:

„Este ceva ce trebuie confirmat, iar datele din lumea reală pe care le obținem din Israel și din alte studii ne vor ajuta să înțelegem mai bine acest lucru”.

Dacă CEO-ul Bourla nu este sigur dacă „vaccinul” său previne răspândirea bolii, de ce îl vinde în întreaga lume? De ce ar trebui vreun guvern să permită utilizarea acestei substanțe până când nu au fost luate toate măsurile de precauție necesare? Mai mult, având în vedere îngrijorarea emergentă că vaccinatul poate răspândi boala (ceea ce CEO-ul Bourla nu neagă), care este semnificația „pașaportului verde”? Cred că un astfel de document ar putea fi înlocuit cu ușurință de un „certificat credul” acordat celor care au fost suficient de nebuni să se predea.  

Dar Bourla nu trebuie să aștepte mult mai mult pentru „rezultatele” din „laboratorul” său. Îi pot oferi cele mai relevante numere presupunând că fie el, fie oricine altcineva din Pfizer poate citi grafice de bază. Fiecare țară care a căzut în capcana de vaccinare în masă a înregistrat o creștere similară fără precedent în cazuri și decese.

Următoarele grafice de colectare indică corelația incontestabilă dintre vaccinarea în masă și o creștere exponențială a cazurilor de Covid-19 și decese. Creșterea în cazuri este adesea detectată la doar 2-3 zile de la lansarea campaniei de vaccinare în masă.  

3.vcd.jpg

În momentul în care Israelul s-a vaccinat, era martorul unei creșteri exponențiale accentuate a morbidității și a morții. Palestina, literalmente aceeași țară, a văzut numărul cazurilor și al deceselor căzându-se

P; aestine.jpg

Bourla și premierul Netanyahu ar trebui să facă un efort intelectual și să ne explice cum este posibil ca în Gaza, o închisoare în aer liber și una dintre cele mai dens populate bucăți de pământ de pe această planetă, numărul cazurilor Covid-19 să fie minim și fără un „vaccin”.   

Dar Palestina nu este singură, deoarece situația din Iordania este similară. În timp ce Israelul și-a văzut cifrele morții Covid-19 străpungând acoperișul, moartea lui Covid-19 a lui Jordan de la mijlocul lunii noiembrie încolo arată ca o pantă alunecoasă.

Jordan .png

Marea Britanie a trecut printr-o experiență tragică similară, dacă nu identică. Acesta a lansat o campanie de vaccinare în masă pe 7 decembrie doar pentru a vedea numărul de cazuri Covid-19 și decese crescând ca niciodată.

Marea Britanie .jpg

La acea vreme, Marea Britanie a văzut că NHS-ul său se prăbușește, în timp ce vecinii regatului care au întârziat să ia o decizie cu privire la vaccinare și-au văzut numărul Covid-19 scăzând rapid.

2. DROP IN MUMBERS.43.png

În mod evident, nu sunt singurul care vede că ceva nu a funcționat dramatic în Israel. Un grup de cercetători dezacordați care au analizat numărul implicat în actualul experiment israelian Pfizer a publicat acum două săptămâni un studiu detaliat . „Încheiem”, au scris ei, „că vaccinurile Pfizer, pentru vârstnici, au fost uciși în perioada de 5 săptămâni de vaccinare de aproximativ 40 de ori mai mulți oameni decât ar fi ucis boala în sine și de aproximativ 260 de ori mai mulți oameni decât boala în rândul celor mai tineri clasa de vârstă. ”

Sursa:https://gilad.online/writings/2021/2/27/hot-off-the-press-pfizer-ceo-albert-bourla-admits-israel-is-the-worlds-labnbsp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *