Care este scopul nostru?

Cel mai important lucru este obiectivul! Dacă există un scop, totul are sens și dacă nu există un scop, atunci orice altceva nu are sens. Care este scopul nostru? Scopul nostru este să ieșim din acest punct mort al societății de consum, care este de fapt o formă de sclavie ascunsă, un sistem de deghizare de sclavie în care existăm astăzi cu toții ca umanitate și să începem să trăim ca om, nu ca o bestie. Scopul principal este să realizăm și să construim o societate ideală de oameni liberi spiritual, o societate care să garanteze generațiilor noastre viitoare o viață demnă, beneficii și prosperitate spirituală și morală. Societatea Iubirii și Umanității, sau așa cum se numește în diferite religii – Eden. Societatea viitorului, care deja astăzi te schimbă în timp ce acționezi și îți umple viața cu un sens mai înalt.

Ce este necesar pentru a realiza acest lucru? Dezvoltare pas cu pas.  Societatea creativă este doar o fază intermediară în evoluția omenirii de la un sistem feudal sclav la un mod de viață complet nou pentru oamenii moderni – o societate ideală. Societatea creativă este o fază de tranziție, fără de care este imposibil să se atingă cel mai înalt scop – o societate ideală de oameni liberi spiritual.  „Imaginați-vă un râu larg furtunos care separă o insulă înecată de un țărm mare. Animalele sălbatice trăiesc pe această insulă. De fapt, societatea noastră modernă nu diferă de ele. Declarăm lucrurile corecte, vorbim despre standarde înalte, despre idealuri, dar de fapt, trăim ca niște animale. Suntem împărțiți. Am creat enclave. Luptăm constant pentru teritorii, ne certăm, construim ierarhii și luptăm pentru dominație.

Este demn de un om? Este potrivit ca un Om să trăiască în astfel de condiții? În societatea modernă, totul este împotriva unui om. Oamenii înșiși au creat suprastructuri, care în cele din urmă i-au înrobit. Prioritatea este interesele „pe hârtie”, interesele „statului”, interesele „societății” reprezentate de grupuri mici și doar la final sunt interesele omului care, cu propriile mâini, își face „zâna” poveștile sunt o realitate „, conducându-se și mai adânc în sclavie. Este normal? Prin crearea acestor abstracții, le-am dat drepturile noastre. Dar, împreună cu drepturile noastre, beneficiile noastre au fost luate de la noi. Este timpul să returnăm totul oamenilor. Căci această lume este creată și dată unei ființe umane. Un om nu ar trebui să piardă statutul de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *