Avocatul Dan Chitic: Adevărații teroriști sunt cei de la guvernare

Avocatul Dan Chitic îl critică pe premierul Florin Cîțu pentru declarațiile legate de ‘teroriștii’ care se opun măsurilor anti-coronavirus.

  • „Nu avem o campanie contra anumitor actiuni ale Guvernului, avem o campanie pentru respectarea Constitutiei. Avem o campanie pentru sustinerea drepturilor cetateanului. E foarte ciudat ca noi care respectam drepturile cetateanului suntem tratati ca teroristi. Acest individ este vremelnic in pozita de premier. Adevaratii teroristi, abuzatori, raufacatori, sunt cei de la guvernare, nu cand cei care nu sunt aflati la putere asumandu-si toate riscurile ies si spun ‘Asa nu se mai poate!’.
  • Declaratiile vor fi foarte atent incadrate in zilele care vor urma. Ne-am propus alaturi de un grup de colegi sa reactionam, dar nu terorist ci legal.
  • Nu suntem antivaccinisti, nu dorim sa interzicem vaccinurile, dorim doar sa lasam dreptul fiecarui cetatean de a alege daca vrea sa faca sau nu un tratament. Ai dreptul sa alegi nu doar Parlamentul, ci si daca sa fii ingrijit intr-un anumit fel”, a declarat, vineri, Dan Chitic, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *