Alexandru Rafila: ”Posibilitatea ca România să intre în lockdown după alegerile parlamentare”

Cred că și cel mai ultas, cel mai fervent și spălat pe creier penelist (cu lapte și miere desigur) știe că imediat după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, Iohannis împreună cu noua majoritate formată în jurul ”Partidului meu”, va băga România în lockdown, până așa…prin primăvară.

Ce ne spune acum Rafila, nu cred că vine acum ca o noutate pentru nimeni…!

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre posibilitatea ca România să intre în lockdown după alegerile parlamentare.

Eu sper să nu ajungem în situaţia unei explozii a numărului de cazuri după alegeri, dar nu datorită alegerilor ci datorită inacţiunii sau a măsurilor greşite din această perioadă, încât să stăm după alegeri o lună de zile într-o carantină dură. Pentru că dacă acest lucru se va întâmpla, oamenii vor fi nemulţumiţi, se vor gândi retroactiv şi o situaţie care poate astăzi pare stabilizată, va fi infirmată de o realitate dură în luna decembrie, iar eu sper ca acest lucru să nu se întâmple, dar din nefericire el se va întâmpla dacă nu se schimbă abordarea legată de gestionarea acestei pandemii.

Eu sunt conştient că avem un context epidemiologic dificil şi nu vom putea avea sărbători similare cu cele pe care le-am avut anul trecut. Cred că nimeni nu-şi închipuie aşa ceva„, a declarat Alexandru Rafila.

sursa:criticmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *