Adrian Cacovean, Medic Primar chirurgie cardiovasculara :Ce eroi suntem dacă încuiem pacienții? De nu erau închiși nu putea avansa așa incendiul

Cum să închizi pacienții în saloane? Acum explicația e clară. Vina o poartă transformarea salonului în carceră, a spitalului în pușcărie! De nu erau închiși nu putea avansa așa incendiul.

Cei care strigați jos PSD cu această ocazie va invit să vă amintiți că la Colectiv a picat un guvern și acum trebuie să pice la fel!

Guvernul a luat această măsură de încuiere a saloanelor, deci incidentul se poate repeta oricând, în orice spital, cu orice pacient internat. Nici un internat nu scapă de încuierea în saloanele de așteptare a rezultatului la testul covid.Ce eroi suntem dacă ne încuiem pacienții în saloane?Prima măsură este anularea ordinului de încuiere a pacienților în saloane demisia guvernului actual!Dezastru!Nu ne-am învățat din greșelile trecutului, din incidentele Giulești, apoi Colectiv, acum Piatra Neamț!Nu pot să nu remarc cum unii profită de astfel de tragedii ca să facă campanie electorală!Grețos, macabru, sinistru!De vină sunt aceleași compromisuri, valabile pentru întreaga clasă politică, reflectate în mersul treburilor peste tot unde politicul și-a vârât coada.De la ce a pornit incendiul? De la dezinefectanți, de la un scurtcircuit, de la supraîncărcarea rețelei din acele saloane? De la un reșou?

„Răul nu este o ființă, nici o însușire a ființei, ci un accident, adică o abatere de bună voie de la starea conformă firii la una contrară firii.”

Sfântul Ioan Damaschinul (676-749)

Așa și virusul! Și va dura până când este nevoie, până când oamenii rezolvă cauza.

Marile epidemii ale secolului trecut au dispărut odată cu încheierea conflictelor de separare de după război și creșterea nivelului de trai.

Corona va dispărea când societatea va înțelege că nu poate fi condusă prin frică, minciună, teroare, scalvismul modern, îndatorare, alungarea populațiilor din spațiul lor și amestecarea lor cu forța în teritorii străine, programe de reducere a populației, menținerea foamei, sărăciei, lipsa condițiilor elementare de trai și civilizație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *