Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase.

Patricia Chandler din Austin, Texas, s-a oferit voluntar pentru a primi noul vaccin impotriva covid19, dezvoltat in parteneriat comun intre Pfizer si BioNTech din Mainz, Germania.

Un comunicat de presă amețitor din 9 noiembrie 2020 spune că „candidatul la vaccin s-a dovedit a fi cu peste 90% eficient în prevenirea COVID-19 la participanți fără dovezi ale infecției anterioare cu SARS-CoV-2 în prima analiză intermediară a eficacității”.

Toate acestea sună cu adevărat grozav până când aruncați o privire la tălpile picioarelor Patriciei Chandler.

Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase.
Patricia Chandler, voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase.

Verișoara Patriciei Chandler a creat o pagină GoFundMe, în care relatează cele întâmplate si cere ajutorul persoanelor care doresc si pot ajuta, în vederea strângerii sumei de bani necesară, pentru acoperirea cheltuielilor medicale.

Reacția gravă a rănilor a avut loc într-un studiu clinic pentru vaccinul COVID-19 Pfizer / BioNTech. Reacția la injecție se numește „erupție fixă de medicament” și este prezentă pe ambele picioare.

Patricia nu a mai putut să meargă fără baston de la vizita la spitalul de urgență din 2 noiembrie.

Verișoara mea Patricia, care locuiește în Austin, TX, a fost recent voluntar într-un studiu de vaccin COVID-19 și a avut o reacție adversă severă. Nu a putut să mai meargă sau să se ducă la serviciu de aproape 4 săptămâni din cauza rănilor imense de pe picioare. Aceste răni se numesc „erupție fixă de medicament”, pentru cei care ar putea dori să aprofundeze puțin mai mult modul în care se întâmplă acest lucru.

A fost la camera de urgență și a văzut mai mulți specialiști pentru această problemă și a pierdut deja o sumă semnificativă de bani din cauza lipsei de muncă și a plătit din buzunar ceea ce asigurarea nu va acoperi. Din cauza pandemiei, ea s-a luptat pentru a o scoate la capăt, așa cum sunt sigur că mulți dintre noi pot înțelege și se pot regăsi în aceste vremuri dificile.

Compania farmaceutică care a administrat acest vaccin nu o va rambursa pentru pierderea salariilor până acum și, cu poziția sa la locul de muncă, dacă nu este acolo, nu primește salarii. Este o pierdere, o pierdere financiară.

În plus, ea se confruntă cu o intervenție chirurgicală majoră a coloanei vertebrale care va costa cel puțin 3.000 de dolari și o va scoate din muncă pentru încă 6-12 săptămâni. Ea a anticipat această intervenție la coloana vertebrală de câteva luni, dar până când nu i se vor vindeca picioarele, nu va putea fi supusă acestei intervenții chirurgicale din cauza complicațiilor cu risc ridicat. Nu va putea să-și ridice fiica în vârstă de 2 ani pentru tot timpul vindecării și nu va putea lucra timp de aproximativ 8 săptămâni. Aceasta înseamnă că va trebui să angajeze servicii de îngrijire a copiilor și aceste cheltuieli se vor adăuga doar la tumul de facturi care se acumulează deja.

Fondurile din această campanie vor fi utilizate pentru:
– facturile chirurgiului, spitalului și medicului
– venitul anual al familiei sale este de 13.500 dolari
– plătirea pentru 6-12 săptămâni de îngrijire a copilului pentru fiica ei de 22 de luni
– cheltuieli curente (ipotecă, școlarizare preșcolară, prime de asigurare, alimente etc.)

Încerca să lucreze ore suplimentare pentru a economisi pentru perioada de recuperare anterioară, dar reacția adversă de la vaccin împiedică acest lucru acum.

Dacă aveți mijloace prin care să ajutați la acoperirea costurilor pierderii salariilor, intervenției chirurgicale, îngrijirii copilului sau a costului vieții pentru săptămânile viitoare, absolut orice este de ajutor. Chiar și o distribuire a acestei pagini, pentru a ajunge la cineva care poate!

Sezonul dăruirii se apropie rapid de noi! Chiar și un dolar sau doi se adaugă …
Vă mulțumim că ați citit și sper să vă găsiți pe voi și pe ai voștri rămânând pozitivi în ceea ce a fost cel mai greu an pentru noi toți.

Pagina gofundme.com a Patriciei Chandler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *