Vaccinurile sunt toxice (otrăvitoare)

Vaccinurile se bazează pe „teoria anticorpilor” și „teoria germenilor a bolii”. Ambele teorii sunt total false. În primul rând nu puteți și nu „prindeți” germeni, bacterii sau viruși și nici nu puteți „prinde” candida în exces sau cancer. Următorul text respinge „Teoria Germenilor a Bolilor”, promovată astăzi de industria medicală, care a fost începută de Louis Pasteur la începutul anilor 1800.

Louis Pasteur a fost un microbiolog și chimist francez, născut la 27 decembrie 1822 în Dole, în regiunea Jura, Franța. Descoperirea sa că majoritatea bolilor infecțioase sunt cauzate de germeni, cunoscută sub numele de „teoria germenilor a bolii”, a devenit fundamentul științei microbiologiei și o piatră de temelie a medicinei moderne.

„Pasteur a dezvoltat și„ pasteurizarea ”, care a fost numită după el. Pasteurizarea este un proces prin care microbii dăunători din produsele alimentare perisabile sunt distruse folosind căldura, fără a distruge alimentele. ” Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Pasteurizarea dăunează alimentelor prin distrugerea enzimelor naturale și a nutrienților din ele.

Cu toate acestea, Louis Pasteur nu era un individ onest, credibil. Dacă vă uitați înapoi la istoria profesiei medicale și la diferitele idei cu privire la cauza bolii care au fost susținute de medicii de frunte înainte ca Pasteur să-și declare prima dată notoria „teorie a germenilor”, veți găsi dovezi convingătoare că Pasteur nu a descoperit nimic și că însușit în mod deliberat, falsificat și pervertit munca altui om.

Caracterul și metodele sale adevărate au fost scoase la lumină de domnișoara Ethel Douglas Hume în cartea sa „Pasteur sau Bechamp” scrisă în 1923, al cărei titlu a fost schimbat de atunci în Pasteur Exposed  .

Antoine Bechamp (1816–1908), un contemporan al lui Pasteur, a descoperit adevărata natură a germenilor, bacteriilor, ciupercilor etc. și că aceștia își schimbă forma, numit pleomorfism. El a descoperit că toți provin din microbi numiți microzimi (microbi mici) care există pretutindeni în natură și se găsesc în toate animalele, peștii, insectele, corpurile umane, solul / murdăria și pe plante, roci și suprafețe de pretutindeni pe Pământ.

Când vine vorba de teoria anticorpilor, vă rugăm să vă amintiți că anticorpii sunt testați numai într-un laborator și așa cum se spune în articolul „Jabs and Journeys”: „. . . vaccinările [pentru a acumula anticorpi] sunt proceduri artificiale care pot fi găsite ca fiind protectoare în situații artificiale. W pălărie vrem să știm este cât de eficiente sunt ele în lumea reală? Laboratorul ne poate spune puțin despre acest lucru. ”

Aceasta, pe lângă faptul că comunitatea medicală respectă aceste reguli privind anticorpii :

  1. Anticorpii mari sunt egali cu o alergie.
  2. Anticorpii mari sunt egali cu imunitatea.
  3. Cu toate acestea, în cazul anticorpilor cu HIV ridicați, sunteți infecțios!

Asta nu are sens! Regulile se schimbă când vine vorba de HIV / SIDA? Cu toate acestea, opusul este valabil pentru toate celelalte boli? Faptul este că:

  1. Persoanele care sunt cele mai imune au niveluri scăzute de anticorpi.
  2. Dacă testele HIV nu ar fi diluate la un raport de 1: 400, toată lumea ar avea HIV infecțios.
  3. Testele de alergie la anticorpi se bazează pe teoria conform căreia nivelurile circulante ridicate de anticorpi IgG se corelează cu semnele și simptomele clinice ale alergiei alimentare, cu toate acestea nivelurile serice ridicate de IgG și alte teste alergice nu au fost studiate și nici verificate, prin urmare este destul de important să se concluzioneze că IgG la antigenele alimentare se corelează cu semnele și simptomele alergiei alimentare. De asemenea, faptul este că laboratoarele nu folosesc antigene alimentare pure pentru a testa probe de sânge de la pacienți.
  4. De asemenea, toate „așa-numitele” reacții alergice sunt exact aceeași listă de simptome ca și lista reacțiilor de vindecare create de organism – vezi Reacțiile de vindecare versus reacțiile alergice  și Alimentele, plantele și condimentele de vindecare Creează reacții de vindecare.

Vaccinurile introduc toxine (otrăvuri) în organism și îi îmbolnăvesc pe oameni, deoarece corpul reacționează la ele așa cum reacționează la toate otrăvurile – Cum reacționează corpurile noastre la otrăvuri (toxine) . Există dovezi că vaccinurile provoacă autism la copii și că vaccinurile nu au ajutat niciodată la eradicarea vreunei boli, contrar rapoartelor și statisticilor din partea guvernelor și a industriilor medicamentoase și medicale. Vezi Teoria anticorpilor sfidează logica  și site-ul web Vaccine .

Sursa:https://www.healingnaturallybybee.com/vaccines

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *