Vaccinul Covid-19 creat de AstraZeneca conține țesut de fetuși avortați

 O prezentare video pe Instagram a etichetei vaccinului anti-COVID-19 al AstraZeneca, relevă faptul că este realizat cu MRC-5, o tulpină de țesut fetal uman avortat. Denumirea ChAdOx1-S (recombinant) de pe etichetă, acestea pe alte vaccinuri se numesc ,,celule diploide” (vezi foto de fundal).

Acest ingredient conduce cititorul într-o gaură de iepure de cercetare online, descoperind în cele din urmă că tulpinile recombinante utilizate în vaccinuri sunt cultivate din țesutul fetal al unui copil avortat la 14 săptămâni. De aici logic, oricine ia un vaccin făcut cu țesut fetal uman avortat, sprijină uciderea continuă a bebelușilor și recoltarea de organe a celor avortați, susținând financiar industria traficului de părți ale corpului uman care implică producătorii de vaccinuri prin companiile de ,,Planificare Familială”.

Câți bebeluși au fost nevoiți să moară pentru ca industria vaccinurilor să poată câștiga miliarde din profituri, dintr-o plandemie de armă biologică?

O persoană care s-a oferit voluntar pentru experimentarea medicală pe oameni cu vaccinul anti-COVID-19 a murit în timpul studiilor clinice, relatează The Epoch Timeshttps://www.theepochtimes.com/volunteer-in-covid-19-vaccine-trial-dies-in-health-officials_3547777.html

Decesul a fost confirmat de oficialii guvernamentali din Brazilia, unde se desfășura procesul, iar compania al cărei vaccin este testat în experimentele medicale – AstraZeneca – spune că își va continua experimentele pe supraviețuitorii umani rămași. [Un participant a dezvoltat o afecțiune neurologică rară și altul a avut o „reacție adversă gravă” care implică inflamația coloanei vertebrale]: https://humansarefree.com/2020/09/astrazenecas-covid-19-vaccine-trial-halted-following-serious-adverse-reaction-involving-spinal-inflammation.html

Voluntarul a murit pe 15 octombrie, relatează The Epoch Times. „Nu este clar dacă voluntarul a primit vaccinul cu placebo sau vaccinul real.” Dacă această persoană ar fi murit în orice alt context, decesul ei ar fi fost, desigur, socotit ca o „moarte covid-19”, dar din moment ce sunt implicați într-un proces de vaccinare, mass-media va susține că persoana a primit un placebo, nu un vaccin cu virus viu. Astfel de afirmații sunt ficțiune completă, având în vedere că nu este permisă publicarea unor astfel de date despre pacienți. După cum raportează TET: ,,Autoritatea sanitară a menționat că datele despre voluntarii din cercetarea clinică trebuie să fie păstrate confidențiale, în conformitate cu principiile confidențialității, demnității umane și protecției participanților”, potrivit unui comunicat de presă.

Experimentele medicale umane continuă, indiferent cât de mulți mor în acest proces

Nu putem comenta cazuri individuale într-un proces în curs de desfășurare a vaccinului
Oxford, deoarece respectăm strict confidențialitatea medicală și reglementările privind studiile clinice, dar putem confirma că toate procesele de revizuire necesare au fost urmate
„, a spus AstraZeneca într-o declarație publică. Aceasta nu este prima indicație a efectelor secundare periculoase legate de vaccinurile împotriva coronavirusului

AstraZeneca a declarat pe 8 septembrie că procesul său de vaccinare a fost suspendat din cauza unei boli la un pacient din Regatul Unit”, relatează TET.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a pus un studiu clinic târziu de la AstraZeneca în așteptare în Statele Unite”. Natural News a raportat cum Johnson & Johnson au fost forțați să oprească un alt studiu cu vaccin împotriva coronavirusului după ce unui participant la experiment I s-a declanșat o „boală inexplicabilă”. După cum explică acea poveste:

,, Johnson & Johnson își întrerupe procesul de vaccinare împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) după ce un participant la studiu s-a îmbolnăvit. Oprirea vine la doar câteva săptămâni după ce compania a anunțat că se află în etapa finală a procesului. În comunicatul său de presă, Johnson & Johnson a spus că procesul a fost întrerupt în conformitate cu standardele de reglementare după ce participantul nenumit a dezvoltat o „boală inexplicabilă”.

Pfizer a anunțat că a primit permisiunea FDA de a administra vaccinul nedovedit copiilor de până la 12 ani, devenind prima companie din SUA care include tineri participanți la studiile de fază 3. În știrile conexe, 25 de persoane au murit în Coreea de Sud după ce au primit vaccinuri împotriva gripei acolo, provocând o panică la nivel național pentru „vaccinurile pentru moarte” care ucid atât de repede atât de mulți oameni: https://humansarefree.com/2020/10/south-korean-medical-association-to-suspend-flu-shot-program-after-25-people-die.html

Autoritățile sanitare afirmă că vaccinurile nu au ucis pe nimeni, deoarece morții aveau „condiții de sănătate subiacente”, exact ceea ce a avertizat Natural News despre vaccinurile mortale, pe măsură ce numărul de corpuri a început să accelereze. În special, atunci când persoanele cu afecțiuni de sănătate subiacente și mor cu o infecție cu coronavirus, se spune că au murit din cauza covid-19. Dar când au condiții de sănătate subiacente și sunt găsiți morți după ce au primit o injecție cu vaccin, autoritățile sanitare susțin că vaccinul nu are legătură cu moartea lor. Cât de convenabil.

    Operațiunea Fast Kill (Moarte Rapidă)

Putem pune întrebarea: Dacă voluntarii umani încep acum să moară în timpul studiilor atent controlate, care recrutează indivizi extrem de sănătoși pentru testare, ce se va întâmpla atunci când aceste vaccinuri riscante și precipitate vor fi dezlănțuite asupra publicului larg sălbatic și nesănătos? Se pare că Operațiunea Warp Speed este pe cale să devină Operațiunea Fast Kill. Din nou, nu există o modalitate mai rapidă pentru globaliști de a extermina oamenii care sunt prea proști pentru a realiza că Agenda Covid-19 este de fapt o agendă de exterminare care vizează rasa umană. Nu declara Bill Gates de nenumărate ori, în conferințe publice că suntem ,,prea mulți pe planetă” și este implicat direct în ,,reducerea populației globului” ??.. Iată, acum este un moment excellent pentru a face asta prin….VACCINARE.

Pe de altă parte, cei care sunt suficient de inteligenți pentru a dori să supraviețuiască ar trebui să se ferească de toate vaccinurile și experimentele medicale din industria vaccinurilor efectuate pe oameni. Este evident…Dr. Carrie Madej ne atenționează vis-à-vis de tehnologia de producere a vaccinurilor: 

blob:https://www.brighteon.com/32cf4211-ef40-413a-960a-0e287b3aca23

StemExpressimplicată anterior în traficul de părți ale corpului bebelușilor avortați, recunoaște faptul că păstrează bebelușii în viață pentru a recolta capetele și inimile care bat încă

  Potrivit rapoartelor, CEO-ul companiei a recunoscut în timpul unei recente ședințe judecătorești că StemExpress profită din vânzarea inimilor fetușilor și a capetelor, recoltate de la bebeluși umani vii – ceea ce înseamnă că copiii sunt obținuți de industria biotehnologică în timp ce sunt încă în viață și sunt uciși pentru cererea de a furniza carne „proaspătă” pentru „cercetare medicală”: https://www.infowars.com/stemexpress-ceo-admits-selling-beating-baby-hearts-intact-baby-heads-in-daleiden-hearing/

În timpul ședinței, Peter Breen de la Thomas More Society a pus o întrebare care cu
siguranță era în mintea tuturor: Unde, exact, StemExpress îi ia pe acești copii umani complet intacti? Și este o întrebare care cere un răspuns.

Dacă aveți un făt cu capul și corpul intacte și cu extremitățile intacte, acesta este un lucru care ar indica faptul că copilul s-a născut viu și apoi i s-au tăiat organele sau că acel copil a fost victima unui avort ilegal”, ar fi spus Breen pentru LifeSiteNews. „Ambele sunt acte barbare și violente”, a adăugat el.

Această ședință de judecată s-a concentrat în realitate pe David Daleiden și Sandra Merritt de la Centrul pentru Progres Medical (CMP), grupul care a aruncat capacul schemei ilegale de trafic de părți ale corpului bebelușilor de la Planned Parenthood. Daleiden și Merritt se confruntă cu 15 infracțiuni de înregistrări ilegale de informații confidențiale, pentru filmările sub acoperire pe care le-au capturat de la executanții Planned Parenthood care au recunoscut o activitate ilegală. O parte a acestei investigații sub acoperire a implicat, de asemenea, înregistrarea secretă a CEO-ului StemExpress, identificat ca „Doe 12”, recunoscând colaborarea companiei cu Planned Parenthood în obținerea și vânzarea unor părți ale corpului bebelușilor avortați pentru profit – înregistrări care l-au determinat StemExpress să întrerupă imediat legăturile cu Planned Parenthood după ce au fost eliberate public.

În acest caz, astfel de infracțiuni violente se întâmplă după nașterea bebelușilor în viață, ceea ce înseamnă pruncucidere. Doe 12 a fost văzută în filmări râzând despre extracția părților „proaspete” de la bebeluși vii și glumind despre faptul că „ochii sunt închiși” la acești bebeluși înainte de a fi trimiși în laboratoarele tehnologice – „aproape că nu vor să știe ce este” a mai spus ea.

Breen a mai afirmat în fața instanței că StemExpress este legat de studii efectuate la Universitatea Stanford care implicau utilizarea unei tehnici cunoscute sub numele de perfuzie Langendorff, care „necesită o inimă care bate”. Cu alte cuvinte, StemExpress pare să fi obținut bebeluși vii pe care apoi i-a ucis pentru a le extrage organele vii. Apoi, compania ar fi vândut aceste organe vii către universități, laboratoare de cercetare și cine știe ce alte entități, pentru un profit considerabil. Doe 12 a încercat să acopere ceea ce făcea cu adevărat StemExpress.

Sursa:burebista12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *