Un profesor universitar din Oradea a murit după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer – BioNTech

Un profesor universitar din Oradea a murit după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer – BioNTech, transmite Antena 3.

Bărbatul, Ioan Dzițac, nu a fost depistat pozitiv și, astfel, a primit doza în data de 21 ianuarie. El a popularizat momentul pe Facebook.

”21.01.2021: Azi m-am vaccinat la Centrul din Orășelul Copiilor din Oradea. Organizare foarte bună, totul a fost conform programării. Floare la ureche.

22.01.2021: Totul este OK după Pfizer-BioNTech vaccin.”

a scris profesorul pe contul său de Facebook în două postări succesive, în ziua în care a primit vaccinul și, respectiv, în ziua următoar.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență susține că nu există, în prezent, elemente care să lege decesul profesorului Dzițac de vaccinul Pfizer.

Ioan Dzițac a fost rector al Universității Agora Oradea. Peste 7 zile ar fi împlinit 68 de ani.

Autoritățile au declanșat o anchetă în urma morții profesorului iar necropsia urmează să stabilească motivul exact al decesului, mai transmite sursa citată.

Decesul profesorului a survenit subit, în cursul serii de sâmbătă, în circumstanțe nefăcute publice de familia sa. Suspiciunile legate de vaccin vin însă din partea apropiaților.

Un alt caz cutremurător: O asistentă a murit acasă la câteva zile după doza de rapel

Pe 28 ianuarie, o asistentă de la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitală a murit la scurt timp după ce a primit rapelul.

Femeia avea 55 de ani şi, din păcate, a murit la domiciliu la șapte zile distanță după ce i s-a administrat și cea de-a doua doză de vaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *