Un medic spune adevărul despre secțiile ATI: ”Oamenii sunt legați de mâini de picioare când nu mai pot respira!”

Dezvăluiri halucinante făcute de un medic care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu.

Acesta a povestit, sub anonimat, pentru presa locală, cum toți pacienții care ajung la Terapie Intensivă, deși suferă de insuficiență respiratorie, sunt sedați încă din primele ore. 

”Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, își începe medicul mărturisirea. 

”De aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă”

Acesta povestește că pacienții sunt legați de mâini și de picioare în momentul în care nu mai pot respira. 

”Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat. Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, spune medicul.

”Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat”

 Doctorul susține că nu există niciun bolnav care a fost intubat și a plecat în viață de pe secția ATI. Oamenii mor, pur și simplu, asfixiați. 

Pe de altă parte, managerul spitalului spune că nimic nu este adevărat și se declară șocat de informațiile apărute în presă. 

1 thought on “Un medic spune adevărul despre secțiile ATI: ”Oamenii sunt legați de mâini de picioare când nu mai pot respira!”

  1. cine e vinovatul trebuie asasinat in frunte cu arafat Rafila și Cercel da nu in primul rind ßi ministrul sănătați și Guvernul să plece acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *