Trump a spus unui corespondent al Fox News că ”va face lucrul corect” după numărarea tuturor voturilor legitime

Preşedintele american Donald Trump a afirmat vineri că este ”un realist” care va respecta Constituţia Statelor Unite după numărarea tuturor voturilor legitime, dar că aşteaptă să vadă cum procedează statele în certificarea rezultatelor finale ale alegerilor, a anunţat corespondentul Fox News Geraldo Rivera, transmite New York Post.

Rivera a afirmat într-o serie de tweeturi că a avut o ”discuţie telefonică de suflet” cu Trump, pe care l-a descris ca fiind ”un prieten”.

”Pare ca un campion de categorie grea care are mai puţine puncte înainte de runda finală, dar care este hotărât să lupte, ştiind că toţi arbitri au atribuit lupta celuilalt. Cu toate acestea, va răspunde ultimului apel, în încercarea unui knockout despre care ştie că are şanse mici”, a scris Rivera.

Acesta a mai scris că Trump este ”un realist” care va face ”lucrul corect”.

”Dar vrea să vadă ce fac statele în privinţa certificării. Pare hotărât să se lupte pentru fiecare vot chiar dacă pierde, a vorbit mai mult despre realizarile sale”, a arătat Rivera.

Trump ”a părut a fi mâhnit în special de atacurile sălbatice la adresa preşedinţiei sale din minutul în care a fost ales” şi şi-a exprimat ”dispreţul în mod special faţă de falsul referitor la Rusia şi procesul pentru suspendarea sa, condus de Pelosi”, a mai scris Rivera.

sursa:news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *