Tratamente pentru Covid confirmate de experți medicali,mafia mass-media și organizațiile guvernamentale corupte fac tot ce le stă în putință pentru a ascunde aceste cure de lume.

„Nu există nici un remediu pentru COVID-19. Prin urmare, trebuie să vă facem viața imposibilă cu măști faciale nesănătoase, distanțare socială oribilă și blocaje distructive și … să fie injectați tuturor cât mai curând posibil un vaccin nesigur! ‘ Acesta este mesajul mass-media și al liderilor politici. 

Dar este adevărat? Nu există într-adevăr nici un remediu pentru COVID-19?

Experții medicali de renume din întreaga lume arată o realitate foarte diferită. Au tratat cu succes zeci de mii de pacienți covizi în câteva zile și au un mesaj de salvare a vieții pentru omenire.

Potrivit acestor practicanți cu experiență, există într-adevăr tratamente foarte sigure, minunat de ieftine și uimitor de eficiente pentru COVID-19 care pot pune capăt pandemiei. 

Totuși, se întâmplă ceva nebunesc: spre uimirea tuturor, mafia mass-media și organizațiile guvernamentale corupte fac tot ce le stă în putință pentru a ascunde aceste cure de lume. Medicii care tratează pacienții covizi cu un succes extraordinar, sunt opriți agresiv și informațiile lor sunt cenzurate. 

Experții medicali de vârf
confirmă vindecările pentru COVID-19

  Profesorul Didier Raoult

Medic și microbiolog francez. Predă boli infecțioase la Facultatea de Medicină a
UniversitățiiAix-Marseille
. Considerat o autoritate mondială în domeniul bolilor infecțioase. A condus o sută de teze medicale și doctorate universitare.

La începutul pandemiei, profesorul Raoult a început să trateze pacienții cu Covid cu un medicament existent de peste șaizeci de ani și renumit pentru siguranța și eficiența sa în înfrângerea coronavirusurilor: hidroxiclorochina

În țările în care hidroxiclorochina este utilizată pe scară largă, practic nu există COVID-19! Profesorul Didier Raoult a tratat peste patru mii de pacienți cu hidroxiclorochină + azitromicină și practic toți s-au recuperat, cu excepția unui număr foarte în vârstă care aveau deja mai multe afecțiuni de sănătate mortale. Rata sa de succes a fost de aproape 100%.

   Dr. Simone Gold, MD, JD, FABEM

Fondator al America’s Frontline Doctors. Purtător de cuvânt pentru 600 de medici care
l-au informat pe POTUS despre daunele cauzate de blocări. A lucrat în Washington D.C. pentru chirurgul general, precum și pentru președintele Comitetului pentru Muncă și Resurse Umane

Posta pe Twitter că țările care administrează HCQ au o rată a mortalității cu 79,1% mai mică. Când HCQ este administrată în stadiile incipiente ale COVID-19, există o rată de supraviețuire de 100% : 

 Aceasta a fost cenzurată pe FB si Twitter și după discursul public cu un grup de medici (pe care l-am publicat si eu pe blog) a fost concediată din clinica în care lucra.

   Dr. Vladimir Zelenko, MD

Medic de familie cu o experiență de douăzeci de ani. A dezvoltat faimosul protocol
Zelenko. Avocat global al tratamentelor eficiente pentru COVID-19 (și despre acesta am publicat un articol în blog). În New York, medicul de familie Dr. Vladimir Zelenko a tratat peste 500 de pacienți covizi cu hidroxiclorochină + zinc + azitromicină. De asemenea, a avut o rată de recuperare de 100%, cu aproape niciun efect secundar și fără spitalizări. Odată cu trecerea timpului, Dr. Zelenko a ajutat deja o mie de pacienți covizi să se recupereze, de obicei în câteva zile. El a dezvoltat un protocol pentru tratarea COVID-19, care a devenit faimos în lume și salvează viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Se numește Protocolul Zelenko și constă în administrarea hidroxiclorochinei (HCQ), combinată cu zinc și azitromicină.

 Această imagine prezintă dozele recomandate de Dr. Zelenko: 

Modul în care funcționează acest tratament este foarte simplu. Practic, ZINCUL este cel care ucide virusul. Cu toate acestea, poate fi greu pentru zinc să pătrundă în peretele celular. Aici intervine HCQ: ajută la spargerea peretelui celular, astfel încât zincul să poată distruge apoi virusul. Azitromicina ajută la prevenirea infecțiilor suplimentare. Doctorul Vladimir Zelenko explică așa: ,,Hidroxiclorochina este arma care trage glonțul, adică zincul, iar azitromicina este o vestă de protecție.”

 Quercetina poate fi un înlocuitor al HCQ : 

   Dr. Rob Elens, MD

Proprietar al Peel Medical Center din Olanda. Conduce mii de medici care susțin
tratamente de lucru pentru COVID-19. Fondator al platformei naționale de auto-îngrijire pentru a depăși COVID-19. Acest succes incredibil a inspirat mulți alți medici din întreaga lume să înceapă să utilizeze același medicament. În Olanda, Dr. Rob Elens a dat tuturor pacienților săi covizi hidroxiclorochină combinată cu zinc și a înregistrat o rată de recuperare de 100% în medie de patru zile. Nimeni nu trebuia internat.

Alături de alți 2.700 de alți profesioniști din domeniul medical, a trimis o scrisoare guvernului olandez, pentru a apăra hidroxiclorochina și pentru a le cere să o includă în protocolul standard. Dr. Elens și alți medici olandezi au creat un site web „COVID-19 Self Care”  https://zelfzorgcovid19.nl/  , cu informații despre prevenirea și depășirea COVID-19, utilizând HCQ și Zinc.

   Dr. David Brownstein, MD

Unul dintre cei mai importanți practicanți ai medicinei holistice. Dezvoltarea unui
tratament holistic pentru COVID-19 cu o rată de recuperare de 100%. Director medical al Centrului de Medicină Holistică din West Bloomfield, MI. Holistic înseamnă „întreg”. Această abordare medicală merge mai adânc decât alopatia ortodoxă, deoarece privește bunăstarea fizică, mentală, spirituală și emoțională a unui individ înainte de a recomanda un tratament. Terapiile holistice tind să sublinieze nutriția adecvată și evitarea substanțelor – cum ar fi substanțele chimice – care poluează corpul. Tehnicile lor sunt neinvazive.

Fiind un practicant holistic cu experiență, Dr. Brownstein a început să-și trateze pacienții cu covid cu un protocol natural și sigur care include vitamina C și iod intravenos, peroxid de hidrogen nebulizat, împreună cu administrarea orală de vitamine A și D. Dr. Brownstein a spus următoarele: ,, Am tratat peste o sută de pacienți și toți sunt bine. Nimeni nu a fost internat sau ventilat. Am avut o rată de succes de 100%. Am tratat pacienți foarte bătrâni și foarte bolnavi și am crezut că mor. Dar acești pacienți se îmbunătățesc cu aceste terapii.”

  Dr. Brownstein a văzut că peste 120 de pacienți cu Covid se recuperează, după ce i-au tratat cu peroxid de hidrogen nebulizat, iod intravenos + vitamina C și vitamine orale A și D. Dr. David Brownstein a început să scrie despre tratamentul său holistic pentru COVID-19 și a fost sever mustrat de Comisia Federală pentru Comerț. A fost obligat să nu mai raporteze despre protocolul său de salvare a vieților oamenilor. 

   Dr. Joseph Mercola

Un lider mondial în educația științifică despre sănătatea naturală este doctorul Joseph
Mercola
. Acest pionier recunoscut pe plan internațional a primit numeroase premii și distincții. În 2009, Dr. Mercola a fost numit cel mai bun schimbător al practicilor pentru sănătate de ultimă generație. Dr. Mercola confirmă eficiența peroxidului de hidrogen în combaterea infecțiilor respiratorii și rezumă cum funcționează:

  ,,Peroxidul de Hidrogen se află în interiorul și în exteriorul celulelor dvs. la niveluri scăzute, gata și așteaptă să fie generat în cantități mai mari de îndată ce un agent patogen este detectat de sistemul dvs. imunitar. Nebulizarea Peroxidului de Hidrogen în sinusuri, gât și plămâni (prin sprayere), este o modalitate simplă de a spori expresia naturală a peroxidului de hidrogen a corpului pentru a combate infecțiile.”

  ,, Pe lângă faptul că are efecte virucidale directe, iodul îmbunătățește funcția celulelor albe din sânge și producția de hormoni tiroidieni. Acest lucru oferă o creștere metabolică a celulelor albe din sânge pentru a crește proprietățile antimicrobiene ale peroxidului de hidrogen, care este un mod în care sistemul imunitar funcționează pentru a ucide agenții patogeni.”

  ,,Vitamina C crește, de asemenea, producția de peroxid de hidrogen atunci când este utilizată în doze mari, în timp ce vitamina A ajută la modularea sistemului imunitar. Cumpărați un nebulizator de birou și depozitați peroxid de hidrogen de calitate alimentară, iod Lugol și puțină soluție salină. În acest fel, aveți tot ce aveți nevoie și puteți începe tratamentul acasă la primele semne ale unei infecții respiratorii.”

În cazul unor pneumonii gripale Peroxidul de Hidrogen intravenos a salvat viața a jumătate din pacienți care altfel ar fi murit. Zece dintre aceștia delirau și trei erau în comă. Peroxidul de Hidrogen le-a salvat viața și s-au recuperat complet.

   Dr. Richard Bartlett, MD

A fost responsabil pentru furnizarea de îngrijiri medicale de calitate statului Texas timp de 7 ani. Este specializat în medicină generală, chirurgie generală și medicină de familie. De când a început pandemia, Dr. Bartlett a tratat cu succes peste 500 de pacienți cu COVID-19 cu o rată de succes de 100%, folosind un bine cunoscut medicament pentru astm Budesonide. Acest tratament este utilizat și în Taiwan, Japonia și Islanda, unde foarte puțini oameni au murit din cauza Covid-19, la populații de zeci de milioane de oameni!

Într-un interviu acordat „America putem vorbi”, Dr. Bartlett ne spune că o doamnă care suferea deja de două tipuri de cancer și al cărei corp era slab din cauza chimioterapiei, a primit COVID-19. Era pe moarte … Doamna a fost tratată cu Budesonide și câteva zile mai târziu a lucrat din nou în ture de opt ore.

  „Zile întregi am crezut că voi muri. La câteva ore după ce am luat tratamentele cu Budesonidă de acasă, am știut că voi continua. A doua zi m-am simțit mai bine. A treia zi m-am simțit mult mai bine. În a opta zi m-am simțit fabulos. În a zecea zi, am dat rezultate negative. Și acum am putut să-i ajut pe ceilalți. ”

      Francisco Bejarano, supraviețuitor Covid

  „Dacă nu aș fi văzut videoclipul de success al doctorului Bartlett și dacă nu aș fi avut mijloacele necesare pentru a lupta, pentru a pleda și pentru a cere în cele din urmă să mi se prescrie Budesonida, cred că aș fi fost în spital pe un ventilator și probabil că nu aș mai scrie această scrisoare.”

     James Lloyd, supraviețuitor Covid

   Prof. Dan Nicolau

ARC Future Fellow și profesor asociat la Universitatea de Tehnologie din Queensland.
Diplome în inginerie electrică (BEng / Hons), matematică aplicată (BS, MS) și un titlu de doctor în matematică biologică (DPhil, Oxford), BM BCh de la Oxford University Medical School (românaș de-al nostru dragilor).

   ,, …dacă păstrăm 60% dintre oameni în afara spitalului folosind Budesonidă, atunci, ei bine, acesta este genul de lucruri peste care aruncăm un grătar. ”

       Prof. Dan Nicolau, Universitatea din Oxford

Tratamentul cu Budesonidă mai include BiaxinAspirină și Zinc, astfel:

    Biaxin inhibă creșterea agenților patogeni atipici și este prescris în mod obișnuit pentru a trata infecțiile bacteriene și pneumonia dobândită în comunitate;

   Aspirina are potențialul de a inhiba replicarea virală, leziunile antiinflamatorii și anti-pulmonare, precum și agregarea anti-trombocite;

   Zincul restabilește funcția celulelor imune epuizate și are potențialul de a spori imunitatea antivirală;

 Protocolul de utilizare a Budesonidei îl găsiți aici: https://budesonideworks.com/budesonide/

     CENZURA  

Întregul blog medical al Dr. David Brownstein a fost scos de pe internet. Un blog cu decenii de expertiză medicală, tratamente dovedite și speranță extraordinară pentru umanitate a fost complet eliminat.

Dr. Rob Elens, care îi vedea pe toți pacienții săi în recuperare la câteva zile, a fost mustrat de inspecția medicală din Olanda. I s-a poruncit să nu mai salveze viețile pacienților săi, altfel își va pierde permisul medical. A trebuit să-i lase pe oameni să moară! Dr. Elens a realizat mai multe videoclipuri pentru a informa oamenii despre remedii pentru COVID-19 … care au fost imediat eliminate de YouTube. El spune: ,,Guvernele spun că nu există tratament pentru Covid-19. E o minciună. Este înșelăciune. Nu vor să vindece Covid-19 pentru ca toată lumea să primească vaccinurile.”

 Dr. Richard Bartlett este murdărit și calomniat pe tot internetul, în încercarea de a convinge omenirea că tratamentul său nu este bun. Faptul că a văzut peste cinci sute de pacienți recuperați este complet ignorat. Faptul că aceste tratamente au prevenit zeci de mii de decese în Islanda, Japonia și Taiwan este, de asemenea, complet neglijat.

 Mass-media îl calomniază pe fiecare medic care tratează cu succes pacienții cu Covid. Nu există cuvinte care să descrie aceste infracțiuni media. Reporterii mass-media au devenit forța de muncă a celor mai răi criminali din istoria umanității, care ucid milioane de oameni ascunzând tratamente care i-ar fi putut salva pe ei și familiile lor. Este prea nebunesc pentru cuvinte.

 Dr. Stella Immanuel, care a ajutat peste 500 de pacienți Covid să se recupereze, este, de asemenea, atacată de mafia media, care nu se oprește de la nimic pentru a suprima adevărul despre tratamentele de succes pentru Covid. Ea afirma: ,, 200.000 de decese fără sens. Mască, blocaje, afaceri distruse, copiii noștri hărțuiți, biserici închise când avem tratament și prevenire eficace.

 ,,Vă rog să-mi răspundă cineva. FDA, CDC, CNN, CNBC, FB, TWITTER, GOOGLE și OMS sunt conduse de oameni? Cum pot fi atât de răi?

  Dr.Joseph Mercola – Google a interzis acest expert medical premiat, iar platforma sa a pierdut 99% din traficul web peste noapte. Aici aveți adresa web a site-ului său: https://www.mercola.com/ . Aș putea continua despre cenzura criminală și fără precedent care se aplică comunității medicale și științifice din întreaga lume, pentru a suprima informațiile care pot salva viețile a milioane de oameni prețioși.

 Aveți aici Planul Controlului întregii Lumi : https://www.stopworldcontrol.com/full/

 „Dacă libertatea de exprimare ne este luată, atunci am putea să fim conduși, muti și tăcuți, ca oile la sacrificare.”

         George Washington – Primul președinte al Statelor Unite ale Americii

 Studiile frauduloase descalifică medicamentele sigure pentru Covid-19

În afară de cenzură, se întâmplă altceva și mai rău: fostele instituții științifice respectate,
precum The Lancet din Regatul Unit, comit fraude vulgare cu studii false, pentru a discredita tratamentele care salvează viețile. Lancet a publicat o lucrare care se presupune că „a dovedit” cât de ineficientă și de fapt dăunătoare este HCQ. Rezultat? Întreaga lume a început să respingă acest medicament (în Franța a fost interzis prin Ordin al ministrului sănătății). La scurt timp după lansarea acestui studiu, mai mulți oameni de știință au expus acest raport ca o înșelătorie rușinoasă. Era plin de date false și nu avea deloc valabilitate științifică. Acest lucru a trimis o undă de șoc prin comunitatea științifică internațională, deoarece acest tip de fraudă aparentă spulberă credibilitatea instituțiilor care au fost considerate cândva surse de încredere.

   Uciderea în masă a OMS

O altă cercetare a fost făcută de Organizația Mondială a Sănătății, care a testat HCQ pe 3.500 de pacienți din 400 de spitale din întreaga lume. Spre groaza tuturor, au murit până la o treime din toți pacienții! Organizația Mondială a Sănătății a publicat aceste numere oribile și, ca urmare, hidroxiclorochina a fost interzisă în mai multe țări. Un expert medical inteligent, Dr. Meryl Nass, s-a gândit: „Cât de ciudat… în mâinile unor adevărați practicanți medicali HCQ vindecă zeci de mii de pacienți, practic fără decese. Cu toate acestea, în mâinile OMS aceasta ucide o mie de oameni … ”

Ea a analizat cu atenție acest studiu și a descoperit ceva oribil: Organizația Mondială a Sănătății le-a dat pacienților lor doze absurde și letale de HCQ. Dr. Nass a dezvăluit: ,,Testele OMS utilizează doze excesive, periculoase de HCQ. Aceste teste nu testează beneficiile HCQ pe Covid-19, ci mai degrabă testează dacă pacienții supraviețuiesc dozelor toxice, non-terapeutice.”

Deci cu alte cuvinte OMS a făcut testul pentru a demonstra cât de nocivă este HCQ, premeditate malefic…

 ,,OMS și alte organizații au conspirat să administreze doze excesive de HCQ pentru a crește numărul de decese. Făcând acest lucru, ei răpesc miliardelor de oameni un medicament sigur și ieftin.” – spune ea.

    De ce sunt interzise vindecările Covid?

Întrebarea pe care o avem cu toții este: de ce fac asta? Care ar putea fi motivul lor trimițând milioane la moarte, lipsindu-i de toate leacurile ieftine și eficiente pentru COVID-19? Dacă ați acordat o anumită atenție în timpul acestei pandemii, este posibil să fi observat deja că o serie de lucruri se remarcă. De exemplu, chemarea de a vaccina întreaga lume cât mai repede posibil.

 „Ei bine, ce este în neregulă cu asta?” S-ar putea să întrebați. „Vaccinăm pe toată lumea de zeci de ani, nu-i așa? Nu este un lucru bun? ” Da, în sine este. Cu toate acestea, există ceva ciudat la acest nou vaccin, sau mai bine zis la noua serie de vaccinuri care sunt în curs de desfășurare.

În primul rând, de ce guvernele vor să vaccineze pe toată lumea cu orice preț, când sunt conștienți de faptul că există diferite tratamente de milioane de ori mai ieftine, mai sigure și mai eficiente? În mod normal, durează cel puțin zece-douăzeci de ani pentru a dezvolta un vaccin sigur. Pot exista reacții adverse foarte grave. Acum oamenii au murit deja sau au devenit paralizați în primele studii cu vaccinuri Covid. Kill Gates a declarat în mod deschis că cel puțin 700.000 (!!!) de persoane vor suferi de efectele secundare ale vaccinurilor. Gândește-te la asta … șapte sute de mii de victime ale vaccinului – cel puțin! Numărul real al victimelor va fi, fără îndoială, mult mai mare. Deoarece acolo unde este nevoie în mod normal de zece până la douăzeci de ani pentru a face un vaccin sigur, acum se face în CÂTEVA LUNI! Testele de siguranță necesare sunt omise radical.

De ce fac asta? De ce să suprimi medicamente sigure, ieftine și aproape 100% eficiente, pentru a impune un vaccin nesigur, scump și periculos?

Următorul documentar cu Dr. Carrie Madej explică în detaliu ce este în neregulă cu vaccinul. Dr. Madej studiază vaccinurile de douăzeci de ani și a descoperit că planul este de a utiliza viitoarele vaccinuri Covid pentru a introduce diverse tehnologii noi în corpul uman. Ea vorbește despre nanotehnologie care va aduce roboți invizibili în corpul nostru, care pot face nenumărate lucruri: https://www.stopworldcontrol.com/madej/

    De la Vaccin la Tiranie  

Dr. Madej dezvăluie modul în care ADN-ul nostru poate fi transformat permanent de
aceste vaccinuri, deoarece acestea sunt create pentru a reprograma ADN-ul uman. Mai mult, vaccinurile vor fi legate de sisteme globale de control, în care numai persoanele care vor accepta toate noile vaccinuri își vor păstra libertatea de a funcționa în societate. Mandatele pentru masca de față sunt o pregătire pentru acest lucru: numai persoanele care poartă o mască de față au voie să cumpere, să folosească mijloacele de transport în comun, să meargă la serviciu etc. Doar copiii cu măști de față au voie să meargă la școală, etc.

Vaccinul va fi doar următorul pas: dacă nu sunteți vaccinat, veți primi eticheta „pericol pentru public”. Astfel, Covid-19 este manipulat pentru a fi o scuză pentru stabilirea unui nivel cu totul nou de control totalitar de către autorități.

 Surse: https://www.godisreal.today/cures/ / https://www.stopworldcontrol.com/cures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *