SUA: Femeia care a suferit convulsii după vaccinul Pfizer, testată pentru leziuni neurologice permanente

După ce un videoclip cu starea mamei sale a devenit viral, fiul femeii din Louisiana spitalizată în urma vaccinului anti Covid de la Pfizer a declarat că, deși nu era anti-vaccinist, avea îndoieli serioase cu privire la siguranța vaccinului, informează site-ul News24.fr.
Brant Griner a lansat un apel pe Facebook săptămâna trecută, după ce mama sa a început să aibă probleme medicale grave la câteva zile după administrarea vaccinului. Într-o postare virală, Griner a arătat cum mama sa tremură necontrolat în timp ce încerca să meargă, sprijinindu-se de pereți și de o ușă. Între timp, Facebook i-a șters filmarea și pe unde a fost reprodusă este taxată ca „informație nesigură:. Deși femeia a fost spitalizată.
„Mama e acum și mai rău și încă nu am răspunsuri de la medici cu privire la modul de rezolvare a acestei probleme. Vă rog să vă rugați pentru ea. Nu suport să o văd pe mama așa. Vă rugăm să nu luați vaccinul Covid-19″, a scris el.

Potrivit acestuia, mama sa s-a trezit cu dureri de cap la o zi după ce a fost vaccinată. Câteva zile mai târziu,  a suferit „mișcări asemănătoare convulsiilor” la piciorul stâng. În a patra zi, nu avea „niciun control” asupra picioarelor și a fost dusă la camera de urgență. Spitalul a stabilit că are o „reacție neurologică”, a spus el, adăugând că medicii pun aceste probleme pe „metalele din vaccin”.
 După ce a ieșit din spital, mama lui Griner a fost testată, iar medicii speră că se va recupera complet, cu condiția să nu existe leziuni cerebrale permanente. Pfizer a declarat într-o declarație către RT că „cercetează” cazul, dar până acum nu a reușit să-l „confirme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *