Medicina Occidentală este medicina lui Rockefeller

Medicina Occidentală are unele puncte bune desigur, și este foarte bună în cazurile de urgență, dar în timp oamenii și-au dat seama că medicina de masă de astăzi (medicina occidentală alopată), cu accent pe medicamente, radiații și chirurgie, este creația lui Rockefeller. Rockefellerii, desigur, sunt una dintre cele mai bogate și puternice familii ale nobilimii negre a Elitei.
În spatele fațadei lor false de filantropi, sunt tirani cu foame de putere având intenția de a deține întreaga lume, și de a o depopula prin programe bazate pe principiul eugeniei, cum ar fi sterilizarea forțată, fluorizarea apei și a pastei de dinți, avorturile și vaccinările. Ei au creat (și încă domină) Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Consiliul pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală, Planificarea Familială și multe, multe alte organizații care, fie conduc lumea fie o influențează cultural într-o mare măsură.În ciuda dominației medicinei occidentale din zilele noastre, acum doar 100 de ani, situația a fost foarte diferită, așa că este util să ne întoarcem atenția în punctul din care am ajuns în acest loc. Cum medicina occidentală și conglomeratul gigant de corporații farmaceutice multinaționale („Big Pharma”) au devenit sistemul medical de masă în SUA și în alte națiuni ale lumii? Și ce alternative există?

Medicamente din petrolSă mergem înapoi în timp pe la sfârșitul anilor 1800. John D. Rockefeller, care spunea „concurența este un păcat„, este capul familiei Rockefeller și a devenit foarte bogat prin extracția de petrol din sol. Acum el căuta modalități de a valorifica mai mult petrolul și vine cu ideea de a folosi gudron de huilă – un derivat din petrol – pentru a face substanțe care afectează mintea umană, corpul și sistemul nervos. Acestea sunt numite medicamente, și sunt excelente la mascarea sau oprirea simptomelor, dar în general nu vindecă cauza principală a unei boli.
Ca și alți lideri ai elitei Noii Ordini Mondiale, care se potrivesc descrierii de „genii ale răului” – cei cu un intelect sclipitor și o lipsă totală de compasiune – Rockefeller a folosit banii din petrol pentru a cumpăra o parte masivă a cartelului farmaceutic german, IG Farben. Acest lucru a fost aceeași înțelegere care l-a ajutat mai târziu pe Hitler să pună în aplicare pe baza eugeniei viziunea Noii Ordini Mondiale bazată pe supremația rasială, prin fabricarea de produse chimice și otrăvuri pentru război. Cu controlul procesului de fabricație al medicamentelor sub aripile lui, Rockefeller apoi s-a angajat într-un plan malefic incontestabil – malefic din punct de vedere al unei omeniri libere și sănătoase, dar genial dintr-o perspectivă de afaceri.

Distrugerea oricărei competiții în medicina occidentală 

Rockefeller a văzut că există mai multe tipuri de medici și modalități de vindecare la acel moment, de la chirurgie la naturopatie, homeopatie, medicină holistică, medicamente pe bază de plante și multe altele. El a vrut să elimine concurenții din medicina occidentală (singura modalitate propusă a fost medicamentele și radiațiile ca tratament, îmbogățind astfel pe Rockefeller care deținea mijloacele de a produce aceste tratamente), așa că a angajat un om numit Avraam Flexner să prezinte un raport Congresului în 1910. Acest raport „a concluzionat” că există prea mulți medici și școli medicale în America, și că toate modalitățile naturale de vindecare, care au existat de sute sau mii de ani, au fost șarlatanie neștiințifică. Acesta a solicitat standardizarea educației medicale, astfel încât AMA să permită să acorde licențe Medical School din Statele Unite, doar pe baza medicinei alopate.

Din păcate, Congresul a acționat pe baza concluziilor și a votat legea. Incredibil, medicina alopată a devenit modalitatea standard de masă, chiar dacă cele 3 metode principale de tratament în anii 1800 erau luarea de sânge, chirurgia și injectarea de metale grele toxice cum ar fi plumbul și mercurul, presupunând că va strămuta boala! Ar trebui remarcat faptul că, de asemenea, cânepa a fost demonizată și incriminată nu mult timp după acest lucru, nu pentru că exista ceva periculos în această plantă (aceasta făcând parte din familia canabinoidelor și după cum s-a descoperit în prezent, uleiul de canabis vindecă cancerul 99% în cel mult șase luni și de-asta această familie de plante figurează încă pe lista drogurilor de mare risc ceea ce este o mare minciună, n.b.), ci pentru că era o amenințare enormă (atât ca medicament cât și ca un combustibil alternativ) la medicamente și la industria petrolieră a lui Rockefeller.
Rockefeller și Carnegie scutiți de impozite datorită fundațiilor filantropice „Eficient„Povestea nu se oprește aici. Rockefeller și un alt lider de elită, Carnegie au folosit fundațiile scutite de impozit, din 1913, pentru a oferi subvenții uriașe celor mai bune școli medicale din toată America – cu condiția unui curriculum ce poate fi obținut doar pe baza predării medicinei alopate, iar unor agenți ai lor să le fie permis să facă parte din Consiliul de administrație. Ei au numit această filantropie „Eficient„, care printr-o traducere orwelliană, înseamnă că au vrut o rentabilitate a investiției lor. Ei au demontat sistematic programele acestor școli prin eliminarea mențiunilor despre puterea de vindecare naturală cu ierburi și plante, sau cu privire la importanța dietei pentru sănătate. Rezultatul este un sistem care în ziua de azi generează medici pe bandă rulantă, care sunt, aproape întotdeauna, extrem de neinformați sau chiar ignoranți referitor la nutriție care nu iau în considerare ideea că ceea ce mănânci te poate vindeca de fapt, sau îmbolnăvi.

După câțiva zeci de ani după aceasta, o altă lege a fost adoptată și înrădăcinată în medicina occidentală din America. Prin Legea Hill-Burton din 1946 a dat spitalelor subvenții pentru construcție și modernizare, cu condiția să ofere asistență medicală gratuită pentru oricine care ar avea nevoie, fără niciun fel de discriminare. Deși au existat părți bune al acestui lucru, dezavantajul a fost că, odată ce oamenii au devenit dependenți de acest sistem pentru nevoile lor de sănătate – în special cele de pastile farmaceutice care trebuiau luate zi de zi fără sfârșit – sistemul a pornit într-un sistem de plată, și Rockefeller s-a trezit cu noi clienți pe tot parcursul vieții lor.
Adevărul amar este că, în general, atunci când mergeți la medicul dumneavoastră occidental, sunteți privit ca o piață potențială pentru produsele fabricilor medicale. Pentru Big Pharma, nu există niciun stimulent financiar de a vă vindeca, pentru că un pacient vindecat este un client pierdut. Chiar dacă nu sunteți bolnav, Big Pharma te dezorientează, încercând să vă convingă că sunteți bolnav (de exemplu, cu lista ridicolă de boli fictive din psihiatrie, multe dintre ele false), astfel încât veți încerca noile pilule ieșite pe piață. Femeile gravide care merg la medic sunt tratate în același fel cu transfuzii intravenoase cu pungi de fluide, monitoare fetale, ultrasunete (radiații vulnerabile pentru un copil), o serie de medicamente, epiziotomie total inutilă, și – ce pune capac la toate – livrarea prin cezariană!

Bio-pirateria : modelul de afaceri al medicinei occidentale al Cartelului Big PharmaAmintiți-vă, toate aceste medicamente sintetice sunt izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși de plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale. Ce fac ei în schimb este să se angajeze în bio-piraterie – cercetarea compușilor naturali, să-i copie (sau să-i modifice ușor) într-un laborator, apoi încearcă să-i fure și să-i breveteze. Dacă obțin un brevet, apoi comercializează pilula lor ca pe un medicament minune în timp ce (prin cercetare științifică falsă) suprimă și critică planta originală ca fiind fără valoare, astfel încât oamenii să nu meargă la sursa de vindecare. În mod ironic, ghici ce tip de medicină utilizează John D. Rockefeller și familia regală britanică? Homeopatia!
Medicina occidentală modernă pare să fi pierdut presupusul țel al existenței sale: de vindecare a oamenilor. În cartea sa revelatoare „Confesiunile unui eretic medical„, Dr. Robert Mendolsohn citează un articol intitulat „Cleveland și Minunata lui Fabrică Medicală„, care se lăuda cu „realizările” Cleveland Clinic de anul trecut: 2980 operații pe cord deschis, 1,3 milioane de teste de laborator, 73.320 electrocardiograme , 7.770 scanări ale întregului corp cu raze X, 24.368 de proceduri chirurgicale. Pare fantezie, dar nici una dintre aceste proceduri nu s-au dovedit a avea nimic de-a face cu menținerea sau restabilirea sănătății. Când oamenii sunt testați pentru o boală, aceștia sunt supuși la radiații periculoase (mai mulți bani pentru familia Rockefeller), care dăunează țesuturilor și poate cauza exact boala care se presupune a fi – așa cum se întâmplă zilnic cu înșelătoria mamografiei, proiectată să producă noi cliente cu cancer de sân.

Filantropia lui Rockefeller e control social    

Rockefeller și alte elite folosesc filantropia ca instrument pentru controlul maselor. E inginerie socială, cu un luciu frumos. Un prânz gratuit nu este cu adevărat gratuit, indiferent dacă este privat (stilul Rockefeller – al medicinei Occidentale) sau publică /guvernamentală (medicină socializată – stilul Obama), deoarece chiar dacă obțineți ceva fără nici un cost, vi se cere să renunțați la datele și intimitatea voastră. Vor să fi dependent de sistemul lor – și atunci ei vor ridica ratele, după ce te-a prins. Aceasta este o afacere mare – și este, de asemenea o mare crimă. Dr. Barbara Starfield a publicat un studiu în anul 2000, care a constatat că au existat 225.000 de decese (provocate de medicii alopați) în SUA în fiecare an. Cu toate acestea, această constatare a fost doar al deceselor directe; atunci când este introdus factorul decese indirecte, așa cum a făcut Dr. Gary Null în 2011, în raportul său ,,Moartea Medicinei”, cifra este mai aproape de 784.000 pe an! Asta înseamnă 7,8 milioane de oameni morți din cauza medicineiOccidentale la fiecare 10 ani!
Null a concluzionat: „Este evident că sistemul medical american este principala cauză de deces și a prejudiciului cauzat, în Statele Unite …”Ori de câte ori o mulțime de oameni mor într-un atac ,,steag fals” pus în scenă (cum ar fi cele 3.000 de persoane de pe 9/11) sau printr-un atac armat sub control mental organizat (cum ar fi 50 de persoane) auzim totul în mass-media. Cu toate acestea, între 616 și 2.147 de americani mor în fiecare zi din cauza medicinei occidentale a lui Rockefeller și nu se aude nimic!

Soluții naturale care depășesc medicina occidentală creată de RockefellerEste momentul să ne întoarcem de la problemă la soluții – și din fericire sunt multe. Faimosul medic antic grec Hipocrate a scris: ,, Natura vindecă. Sarcina medicului constă în consolidarea puterilor naturale de vindecare, pentru a le conduce, și mai ales să nu interfereze cu ele”.Sistemul imunitar este arma dvs. de apărare împotriva oricărei boli – nu un vaccin. Cele mai multe tratamente naturiste sunt concepute pentru a trata corpul holistic, nu a „vindeca” o boală care se transformă și se mută într-o altă formă de afecțiune. Când luați plante și ierburi ca medicament, luați în mod normal întregi produse alimentare, nu izolat, pentru că se bazează pe o înțelegere holistică. De asemenea, Medicina Traditională Chineză definește toate bolile ca o stagnare (a fluxului energiilor prin corpurile subtile) și tratează boala ca un dezechilibru care trebuie să fie adus înapoi în echilibru. Care-i câștigul de a transfera un dezechilibru dintr-o zonă într-o altă zonă? Nici unul, cu excepția cazului în care încercați să profitați de pe urma bolii așa cum face Big Pharma. Nu este vindecare reală.

Există atât de multe cure naturale si remedii mediatizate pe internet, dacă vă faceți timp să vă uitați. Două exemple, printre multe mii sunt turmericul, care vă poate face mai mult bine pentru tensiunea arterială și diabetul zaharat decât orice medicament și sâmburii de caise (bogați în Laetrile care ucide selectiv celulele canceroase și lasă pe cele sănătoase intacte), care se vor ocupa de cancer mai bine decât chimioterapia. Terapia Gerson a vindecat, de asemenea, mii de pacienți cu cancer „terminal”, cărora li s-a spus de către medicii medicinei occidentale „nu mai putem face nimic mai mult pentru tine.”
Medicina Occidentală are timpul și locul său, punctele sale forte și punctele sale slabe. Medicina Occidentală ar putea fi un sistem bun în cazuri de urgență critică și proceduri chirurgicale complicate, dar pentru condiții generale, există atât de multe alternative mai bune. Este timpul pentru a începe explorarea lor! Informații există, trebuie asumarea răspunderii pentru propria sănătate și nu aruncată în mâna medicilor din ignoranță! Până la urmă este vorba despre RESPECTUL DE SINE !

sursa:burebista2012.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *